Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Неуспешен...за някои
-
- разбира нещата
Неуспешен...за някои
Днеска бях на Мало Бучино...платеното...към 10 бях там
През целия ден нямаше особено много кълване...тук таме някой извади някоя каракуда...един човек до мене много червеноперки извади... Аз лично извадих 2 костурчета и 1 голяма жаба
От моя страна нямаше улов...но 3-4 беседки по надолу един човек извади огромна есетра...мисля че беше тази от картинката на входа,с такива размери
...някъде към 3-4 часа забелязах че се беше събрала тълпа около едно момче на мойте години...отивам и аз там...резултата беше...20-30 минути битка с шаран...въдицата много тънка...влакното тънко...и си играеше с аванса през цялото време...и все като за малко да вкара в кепа той се изплъзваше...та накрая го извади...бурни ръкопляскания...половината народ от гиола около него... шаранът беше точно 11.4 кг.
Момчето предполагам беше в шок...голяма слука беше! А ние останалите...на каракудки по една педя и тук таме някое костурче се радвахме... Та имаше две трофейни риби а за другите...хапки 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- ще става разбирач
Re: Неуспешен...за някои
караи другия пат и тебе да те огрее касмета
А браво за двата трофея

-
- фен клуб-скобар
Май трофейните шарани по брега са били много повече

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- научил се да хвърля
Е то на Мало Бучино почти винаги е така-двама-трима хващат,другите гледат и цъкат!
-
- вече хвърля и на тежко
Поздравленя за колегите , които са се справили с шарана и есетрата
а на теб колега пожелавам другият път ти да се похвалиш с такава слука 

КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
- CERRUTI
- сериозен играч
vlado-fidera написа:Май трофейните шарани по брега са били много повече![]()

Точно......!Pavkata 1977 написа:Е то на Мало Бучино почти винаги е така-двама-трима хващат,другите гледат и цъкат!
аз не случайно бях писал преди.....
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%BD%D0%BE

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хах е този със шарана , е като рекламно лице там със още няколко шаранджий .Както беше казъл колегата CERRUTI има си там един два отбора и със род-подове и само те си ловят , по едрите шарани , захранват само с топчета и мятат през целия язовир ,точно ди първата беседка на ВИП-зоната .Момчето със шарана явно е станал по сериозен шаранджйия , преди ловеше на плувка и беше хванал пак голям шаран и го беше снимал и разпростанил на сяка беседка снимката
. Същия ден са били едни приятели близо до момчето , и след няколко негови изказвания , са искали да го водят към Витоша , нооо нищо другия път , сега мисля и аз да ходя другата седмица , та да го видим как ги лови хахах.Иначе за есетрата , преди бяха 30 мисляче , и по едно време само те си кълвяха , от наста риболовна дружинка в
сички имаме по 2 -3 изкарани после пак пускани