По добре късно отколкото никога !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Pavkata 1977

Re: По добре късно отколкото никога !!!

Мнение от Pavkata 1977 »

Макар да не се познавам с никой съм много радостен,че го има този форум!Радвам се на отзивчивостта на хората!Колеги от мен имате едно голямо БЛАГОДАРЯ,защото благодарение на вас научих много неща!Дано скоро ни се отдаде възможност да се видим и запознаем!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Съветвам колегите които до сега неса могли да намерят време и желание да идват на такива срещи,нека го направят !!! Сами ще се убедят какви хора има и колко весело и приятно се прекарва.Друг е въпроса,колко нови и много здрави приятелства и познанства се завързват :idea: Вече като се напият :drinkers: някой приятели,след дванайсет и в любов почнаха да се обясняват по телефона :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :wink: Няма да споменавам имена,те си знаят.Повярвайте ми,само ще спечелите от познанствата и отзивчивостта на колегите.Колко време мина от последните две срещи на Дунава и примене,та вече започнахме да се уговаряма и дръгнем за нова такава. :wink: :drinkers: Позврав на всички !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Любак ти си един велик човек и изобщо не се учудвам,че някой е направил такъв жест за теб,това показва,че хора дори които не са те виждали те уважават и ти правят подаръци не чак толкова от финансова гледна точка отколкото към приятелството,евала на такива хора но съм сигорен че повечето от нас ако имат тази възможност ще направят такъв жест към теб.Хвала на такива хора,че ги има още.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Любо , не се учудвам на хората които откликват с добро за каквото и да е , вярно , лесно се забравя , но си струва човек да живее заради тези мигове ... !!!
Колкото до неприятностите , вярвай ми , най ни е лесно да го прехвърлим в другият крачол , майната им , да са живи и здрави , за да си понесат ... наказанието !!!
Жив и здрав , приятелю !!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да,вярно всичко което сте написали.Приятелството е много хубаво нещо,но то трябва и да се пази.Лесно е да го създадеш но да го опазиш е трудно.Може да ти допадне човек за две секунди и да намерите общ език за много неща и най лесно е при нас,защото риболова е нещото което ни събира и доставя удоволствие.Абе.....пазете приятелството,защото човек колкото повече приятели има,толкова повече иска да има.Поне при мен е така !!!

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

И не само при теб! :wink:
Бъдете живи и здрави всички!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

И ти да си жив и здрав приятелю !!!

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”