Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовирите около Варна
Модератор: Paublo_Eskobar
аз ходих наскоро на Николаевка.Извадих един амур 4кг и 2шарана.Единия от шараните беше 3.5кг а другия 800гр.Тъй че ако искаш отиди там.Въпреки че на Венелин е по добре според мен защото вадят доста по големи.Преди 2 седмици когато ходих за последно ми казаха че миналия ден са извадили един амур 9кг и един шаран 5.5кг а когато аз бях там изкараха един амур 3.5кг точно до мен, но за жалост аз и един мой авер не изкарахме нищо едро.
КОЛЕГА , започни да пишеш на КИРИЛИЦА!!!
P.S. от модератора
КОЛЕГА , започни да пишеш на КИРИЛИЦА!!!
P.S. от модератора
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Незнам докога е разрешен но ни зеха 5 лева за 2ма души с 6 въдици !
Там има риба и наистина е поголяма аз като ходих един тралеше на 100 метра от мене и като чух давай кепа и отидах да видя кво има 18кг толстолоб бахти чудовището !
Доста е красиво язовира не е много голям не повече от 60дка ама е перфектен !
Но трябва да научеш местата на язовира иначе шанса ти да хванеш е по малък...
Има много наистина много таранки по язовира най вече на царевица кълват и като захраниш с царевица можеш с кепа да бъркаш да ги зимаш таранките !
Там има риба и наистина е поголяма аз като ходих един тралеше на 100 метра от мене и като чух давай кепа и отидах да видя кво има 18кг толстолоб бахти чудовището !
Доста е красиво язовира не е много голям не повече от 60дка ама е перфектен !
Но трябва да научеш местата на язовира иначе шанса ти да хванеш е по малък...
Има много наистина много таранки по язовира най вече на царевица кълват и като захраниш с царевица можеш с кепа да бъркаш да ги зимаш таранките !
На Веналин може да се спи на палатки ама не знам тея 5лв. дали са за едно влизане или за един ден.А относно вапроса с колко вьдици може да се лови няма ограничения.Ако смяташ да ходиш наскоро кажи ще ти кажа точно на какво кьлве там(ама само за големите риби).Ходил сум там повече от 10 пьти и вече го знам идеално язовира.Даже ше ти кажа и местата.