Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Снега дойде посред лято....
Модератор: sapuna
Снега дойде посред лято....
ЕЕЕЕЕЕЕ дочакахме и ние софиянци.
Дългото пътуване на СНЕГ и семейство най-после ги доведе и до нас.
Разбира се срещата бе организирана на яз. Искър където аз и Емо Василев посрещнахме гостите. Е по-скоро те посрещнаха нас ама....
Започна се с двучасово обикаляне около язовира в търсене на място. Цяла София се бе изсипала около Софииското море и всяка пролука в храстите или между скалите бе окупирана.
Накрая установихме бивака

Малко изотзад съм го снимал ама...
Започнахме с малко риболов и още с първото замятане Емо измъкна на директния това

Решихме че ще ги скъсаме но не би
Обаче Емо обърна на "космо" фидер и измъкна още една. Бързо ни се изясни че рибата се е покрила в дълбокото от шумотевицата по брега и я подкарахме с фидери и така до идването на Ивака и Наско2
Щом се събра групата и се пренесохме около масата където ловихме всекакви риби до никое време през нощта. За мой срам явно много ми е харесала бургаската ракийка на Снег и както виждам нямам ни една снимка от вечерта в апарата
А бях решил да пия само бира.
Разбрали се бяхме да стана първи и да пазя местата на брега и затова се изсипах от колата още по тъмно, точно за да разгоня първата група натрапници. След малко бях възнаграден с това:

Това ми стигаше за успешен излет , даже и да не бех хванал и една рибка.
Щом се събудиха другите отново се заехме за риболов
Така лових аз:

после им се случваше това:

Казвах им да викат баби, лели, майки и прочие роднини да ги запознаем с гостите от морето но много срамежливи излязоха и не се показаха .
Така ги ловеше Илииката:

а така Ивака:

а така изразява своята обич към нас:

Само снимката с Наско не се е получила, но мога да Ви уверя че бе перфектен помощник с кепа
По обяд тръгнаха лодките и риболова замря:

Един идиот мина съвсем до нас и Наско го цели с олова , но за късмет или за съжаление не уцели
Остана ни само да се наслаждаваме на природата:

Надвечер дали защото народа по брега се разкараили защото Ивака се събуди от летния сън и забърка вълшебните манджи, но рибата се разкълва яко. Даже Илия хвана една дебела , нешаранска въдица и ги подкара:

Излизаха стандартните платики:

Отвреме навреме и по едри, но немаше време да ги снимаме , че кълвеше.
Емо с единия от четирите живарника:

Всеки хвърляше в произволен живарни, който му е по-близо в момента и незнам колко е била рибата в другите три, но със сигурност бе много.
Ей ма и мене преди да тръгнем с Емо:

Снег и семейство, Ивака и Наско2 останаха и снощи тъй че със сигурност ще има какво да допълнят тука...
Аиде и малко снимки на залеза:

Накрая , за тези които бяха търпеливи да изчетат всичко дотук, слагам и бонус... още една снимка на невероятния изгрев:

Наслука на всички и дано скоро пак се видим край някой водоем!!!
Дългото пътуване на СНЕГ и семейство най-после ги доведе и до нас.
Разбира се срещата бе организирана на яз. Искър където аз и Емо Василев посрещнахме гостите. Е по-скоро те посрещнаха нас ама....
Започна се с двучасово обикаляне около язовира в търсене на място. Цяла София се бе изсипала около Софииското море и всяка пролука в храстите или между скалите бе окупирана.
Накрая установихме бивака

Малко изотзад съм го снимал ама...

Започнахме с малко риболов и още с първото замятане Емо измъкна на директния това

Решихме че ще ги скъсаме но не би
Обаче Емо обърна на "космо" фидер и измъкна още една. Бързо ни се изясни че рибата се е покрила в дълбокото от шумотевицата по брега и я подкарахме с фидери и така до идването на Ивака и Наско2
Щом се събра групата и се пренесохме около масата където ловихме всекакви риби до никое време през нощта. За мой срам явно много ми е харесала бургаската ракийка на Снег и както виждам нямам ни една снимка от вечерта в апарата

А бях решил да пия само бира.
Разбрали се бяхме да стана първи и да пазя местата на брега и затова се изсипах от колата още по тъмно, точно за да разгоня първата група натрапници. След малко бях възнаграден с това:

Това ми стигаше за успешен излет , даже и да не бех хванал и една рибка.
Щом се събудиха другите отново се заехме за риболов
Така лових аз:

после им се случваше това:

Казвах им да викат баби, лели, майки и прочие роднини да ги запознаем с гостите от морето но много срамежливи излязоха и не се показаха .
Така ги ловеше Илииката:

а така Ивака:

а така изразява своята обич към нас:

Само снимката с Наско не се е получила, но мога да Ви уверя че бе перфектен помощник с кепа

По обяд тръгнаха лодките и риболова замря:

Един идиот мина съвсем до нас и Наско го цели с олова , но за късмет или за съжаление не уцели

Остана ни само да се наслаждаваме на природата:

Надвечер дали защото народа по брега се разкараили защото Ивака се събуди от летния сън и забърка вълшебните манджи, но рибата се разкълва яко. Даже Илия хвана една дебела , нешаранска въдица и ги подкара:

Излизаха стандартните платики:

Отвреме навреме и по едри, но немаше време да ги снимаме , че кълвеше.
Емо с единия от четирите живарника:

Всеки хвърляше в произволен живарни, който му е по-близо в момента и незнам колко е била рибата в другите три, но със сигурност бе много.
Ей ма и мене преди да тръгнем с Емо:

Снег и семейство, Ивака и Наско2 останаха и снощи тъй че със сигурност ще има какво да допълнят тука...
Аиде и малко снимки на залеза:

Накрая , за тези които бяха търпеливи да изчетат всичко дотук, слагам и бонус... още една снимка на невероятния изгрев:

Наслука на всички и дано скоро пак се видим край някой водоем!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Снега дойде посред лято....
Направо си е за завиждане.Браво добре сте си изкарали.

Където качеството е от значение!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво мислехме да додем с Чируса ма само мислехме

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за силната група,аз ви се обадих по право време когато наи иако калвеше
,надиавам се че ште пробвам некои пат платика от тиа ваште
.Поздрав до всички от групата и до скоро виждане момчета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- emo vasilev
- сериозен играч
Айде и аз да се включа .
В събота сутринта кацнах на Студена - бях решил да проверя рибната популация !
Много тегав риболов - на плувка дребен уклей и костурчета , на дъно нищо - раците оглозгват всичко !
Останах само с чудесното прекарване сред природата -

Тъкмо се чудех накъде да хващам и ми звъни Ивака - Илийката щял да ходи на Искъра , та да сме го били завели
Отначало помислих , че Ивчо е имал тежка вечер , ама после ми обясни за какво иде реч !
Та минавам през Кърцата , товариме багажа и газ към Искъра - гледаме Илията ни чака на една отбивка и започна голямото търсене на място .
Илийката беше решил да избяга от лудницата на морето - там било човек до човек , та го насадихме на още по-голяма лудница - човек върху човек!
После пристигнаха Наско и Ивака и нещата бяха ясни - трапеза , напитки , мръвки и рибарски истории .
Ето малко снимки и от мен -

Та това беше - добре си прекарахме , на Илийката му пожелахме лек път - човека продължава обиколката - Рилския манастир , Мелник , Рупите , а ние с Кърцата - обратно към София !
В събота сутринта кацнах на Студена - бях решил да проверя рибната популация !
Много тегав риболов - на плувка дребен уклей и костурчета , на дъно нищо - раците оглозгват всичко !
Останах само с чудесното прекарване сред природата -

Тъкмо се чудех накъде да хващам и ми звъни Ивака - Илийката щял да ходи на Искъра , та да сме го били завели

Отначало помислих , че Ивчо е имал тежка вечер , ама после ми обясни за какво иде реч !
Та минавам през Кърцата , товариме багажа и газ към Искъра - гледаме Илията ни чака на една отбивка и започна голямото търсене на място .
Илийката беше решил да избяга от лудницата на морето - там било човек до човек , та го насадихме на още по-голяма лудница - човек върху човек!

После пристигнаха Наско и Ивака и нещата бяха ясни - трапеза , напитки , мръвки и рибарски истории .
Ето малко снимки и от мен -

Та това беше - добре си прекарахме , на Илийката му пожелахме лек път - човека продължава обиколката - Рилския манастир , Мелник , Рупите , а ние с Кърцата - обратно към София !
- Rapala_Team
- разбира нещата
Браво група ! Евала Карца евала Ивак Евала Бат Илия ......абе евала на всички присаствали
CARP FISHING 

- krokibg
- учете се от него
Даааа,явно този ракиолов няма да спре скоро май
Само така момчета,мяткайте ракий,риби и пържоли па каквото му дойде.поздрав на всички !!!
П.П.Кърца,засилили сме се една бригада да ходим на Кърджали тази събота и неделя,та ще звъня на брат ти за да дойде и да се видим на по риба

П.П.Кърца,засилили сме се една бригада да ходим на Кърджали тази събота и неделя,та ще звъня на брат ти за да дойде и да се видим на по риба

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Хубава компания-невероятни преживявания!А пейзажите са много добри.
Явно всяка спирка на Илийката ще се превръща в още една мини НС. Нали затова живеем - да изпитаме колкото се може повече удовоствия от живота ни на тая планета!!! Може би следващата голяма спирка ще е при Пловдивчани, майна! Да се представите подобаващо! 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Maлко продължение, след като си тръгнаха Емо и Кърцата, аз и Илийката се изнесохме към масата да я подгтвяме за вечерта, По едно време взе да се стъмва а Ивака никакъв го няма, кат погледнах кън брега нашичкият монтирал светеща плувка и мори платики с големината на тави почти. Едвам го изчегъртахме от брега, какво последва на масата се сещате. На сутринта кат се събудих сем. Снегови бяха поели по пътищата. По обяд се изнесохме и ние след доста успешен улов от страна на Ивака. Аз залагах за бяла но нямах късмет.
Браво страхотно изкарване в прекрасна компания,така като гледам от снимките май сте били на Шипочанския залив,нали ?
Никога на колене пред когото и да е.
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Браво момчета!!!Страхотна среща сте направили.Евала!

КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!