Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Въча?
Модератор: Paublo_Eskobar
Въча?
Колеги,моля за прясно инфо относно хищника на яз.Въча? 

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Re: Въча?
въча,въча,що ли се мъча!аман от шарани на косъм и крокодили на въже!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
КОЛЕГА,
СЪВЕТ ЗА ВЪЧА.
ПО-ДОБРЕ СИ КУПИ ЕДИН ГОЛЯМ ЛЕГЕН И СИ ЛОВИ В НЕГО.ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е АКО БИЕШ ПЪТ ДО АНТОНА
Прочети Форумните правила!
Dedy
СЪВЕТ ЗА ВЪЧА.
ПО-ДОБРЕ СИ КУПИ ЕДИН ГОЛЯМ ЛЕГЕН И СИ ЛОВИ В НЕГО.ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е АКО БИЕШ ПЪТ ДО АНТОНА
Прочети Форумните правила!
Dedy
До колкото знам в събота и неделя язовира е давал добра риба. Както платика така и сомчета около 2-3 кг. така и бели риби до 1 кг. на жива стръв.
Що се отнася до мненията на колегите по-горе "за легена" ще кажа само, че освен до ден се иска и да познаваш водоема и навиците на обитателите му. От яз.Въча аз без риба не съм се връщал никога, но основно хода за платика!
Що се отнася до мненията на колегите по-горе "за легена" ще кажа само, че освен до ден се иска и да познаваш водоема и навиците на обитателите му. От яз.Въча аз без риба не съм се връщал никога, но основно хода за платика!
За де е успешен излета Ви винаги бъдете оптимисти!!! НАСЛУКА!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ти казваш кога да направив савмстен излет ?JRR75 написа:До колкото знам в събота и неделя язовира е давал добра риба. Както платика така и сомчета около 2-3 кг. така и бели риби до 1 кг. на жива стръв.
Трябва да знам само ден по рано за мен ще е с преспиване за теб както решиш

Обожавам да ловя на светещо перо на Антона !
Да не отварям нова тема, да попитам и аз тука. Дайте малко инфо за водоема ,че мисля и аз да отскоча . Никога не съм ходил там, та всичко ще ми е от полза- удобни местенца за риболов стръв и тн. Благодаря предварително
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Хваща се много платика,нивото е доста високо.Дежурна червеноперка и костур,това е от брега.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- учете се от него
Там няма "удобни местенца" , стръв - бял , жито и комбинации между дветеgosta написа:Да не отварям нова тема, да попитам и аз тука. Дайте малко инфо за водоема ,че мисля и аз да отскоча . Никога не съм ходил там, та всичко ще ми е от полза- удобни местенца за риболов стръв и тн. Благодаря предварително

Благодаря за инфото. Другия уикенд ще отскоча и ще го пробвам ,че тая седмица ме беше поналегнала работата и не успях. Успех на всички 

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?