Гребна база -Пловдив

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
ElGato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Гребна база -Пловдив

Мнение от ElGato »

Някой от колегите от Пловдив може ли да ми кажи дали има риба на гребната база и каква :D
Работата е за хора , които не ходят на риба :)
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

За гребната база

Мнение от lz1igr »

Колега,преди две седмици от там изкарах гол шаран около 1,5кг.Това беше преди моста,като тръгваш от стадиона,от лявята страна.Като стръв-червен,земен червей,на дъно.Проблема е когато има състезание с лодките.Доколкото разбрах се иска да имаш билет от ловното.Ако искаш да ловиш каракуда, или костур-в дъното,на пилоните,като там не проверяват за билети.Наслука.
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Хм,това за шараните и аз го бях чувал преди.Точно преди седмица бях малко преди моста,от страната на зоо-парка.Лових точно на границата с шамандурите.Както си му е реда - захранка,кофи-мофи,сита,бели червеи в нея,стреляне с прашка пак на бял,абе подготвих се почти като на състезание,с много мерак.За 5 часа хванах 50-тина "рибки" - кефалчета,каракудки,уклейчета,червеноперчици и един огромен,ама огромен слънчак(който бе и най-голямата риба от всички).Лових с влакно 0,06.Риба няма и ще е така поне в следващите 2-3 години,освен ако някой не зариби стабилно.Общо взето това е.Интересното е,че не видях никъде да скочи риба :shock: :shock: :shock: .От това съдя,колко е много и колко големи риби има там :wink: Но,може да ти излезе късмета с някоя по-едра риба,както разправят колеги.
И още нещо:много моля колегите,които ходят там да не взимат малките рибета,които се ловят,нямат и 20 гр.Помислете за догодина!!!Но,всеки си знае...
asenv
новобранец
новобранец

Мнение от asenv »

Колега, земи малко го намали тоя аватар бре, пълни страницата:)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”