Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Каска за мотор.
Модератор: dantho.mihov
- zapalen_92
- разбира нещата
Каска за мотор.
Ми значи това лято се здобих с мотор Минск 125 ще го карам на село и за риба предимно.Трябва ми каска наще не ми дават да го карам без.Та ако има някои разбирачи да си дадът мнение за тази,която е в профила ми(ГАЛЕРИЯТА МИ).Качил съм 3 снимки.Един мой приятел ще ми я продаде за 60 лв.Да я взеам ли.Все пак наистина трябва да има сигурност ако падна да остана жив и здрав даи боже да не се и ожулва ксаката от падане
.Благодаря ви много.Наслука.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Каска за мотор.
Вземи се една кожена от 70-те години и джиткай спокойно по водоемчетата.С тази ги гаранрирам,че няма да знаеш къде караш по черния път!Ако е за тешкарлък обаче,си е друга работа вече!

60 кинта са нищо за този шлем,но определено не ти е нужем.Има много по евтини варианти.Спестените парички ги вкарай в риболова и така ще комбинираш полезното с приятното!

20г. карах мотоциклети и съжалявам,че не ми е останал нито един шлем!

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Карай си мотора ,ама внимавай!Карам мотор от 30 години ,имам 3 ретро моторетки все по на 45-50 години но си се движат.Колкото за каска ,ако няма да караш официално по републиканската пътна мрежа,както казва Сапуна ,по добре си купи въдици.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- zapalen_92
- разбира нещата
Ми май наистина е така.За пистак стаа ама за минска.Добре ровя се из нета ма н мога да намеря нищо по елемнтарно и ефтино.Няма и няма.По пазара дали ще има нещо по така?
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Каските са добре да ги има ,но ако ще караш по село на черния път,нети трябва.Вземи си защитни очила,щото ще вадиш в движение мухи от окото си.Пък ако ти трябва от гъзария,си купи ,но има и по евтини ментета,просто се разходи по магазините.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- zapalen_92
- разбира нещата
Ми мога да кажа че не съм неккъв фуклйо и да се правя на отворен,но ако наистина не намеря никаква друга по ефтина и по скромна ще съм принуден да я взема,но трябва наистина да се разкарам малко из магазините.Но тук в Павликени няма такива от които мога да закупя.Най вероятно от пазара ако има.
Приятел който и каквото да ти говори че без каска или шлем както и да е
може да се кара,то било на село или в обора или на стадиона
запомни нещо.
Това спасява живот
дори само за два метра да се качиш на мотора слагай я.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
и вързана вързан ката от доло.
може да се кара,то било на село или в обора или на стадиона
запомни нещо.
Това спасява живот
дори само за два метра да се качиш на мотора слагай я.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
и вързана вързан ката от доло.

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Ти карай като истребител ,че да те видя коя каска ще те спаси!
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- майсторчето страхил
- сериозен играч
На оня от" СЛЕНГ"помогна ли? Не искам да ме разбирате грешно,каската трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА,но ако не караш РАЗУМНО, никаква каска няма да те спаси.Колкото до конкретния случай,малкия ще кара по село ,а там скоростите водят до охлузване на задните части.Аз имам почти на същите години син ,който си кара без каска но до реката по черни пътища.Единствения проблем с дву колесно превозно средство беше с велосипеда и там няма каска.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

zapalen_92,
щом ще ползваш моторетката по черни пътища към водоемчета,предполагам,че не се развивва висока скорост и ако те устройва каска за велосипедисти/която се ползва от такива при асфалтирани пътища с натоварено движение и опасности/ -пласмасова с омекотяваща стеропорова гарнитура отвътре/да пази тиквата от сътресения и т.н/да определят рокерите....давай адрес на л.с да изпращам.
щом ще ползваш моторетката по черни пътища към водоемчета,предполагам,че не се развивва висока скорост и ако те устройва каска за велосипедисти/която се ползва от такива при асфалтирани пътища с натоварено движение и опасности/ -пласмасова с омекотяваща стеропорова гарнитура отвътре/да пази тиквата от сътресения и т.н/да определят рокерите....давай адрес на л.с да изпращам.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Виж моето момче,не знам кой колко е карал,пловдивчани ме познават първо от моторите а после от риболова,та слагай си каска и само за една пресечка.Няма да казвам колко загинали приятели имам от нелепост.И я карай закопчана.Минск,Минск ама мотор,аз започнах от на тати Балканчето,та до 1300 Хаябуса.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Мммм последното ми падане беше със същия мотор Хаябуса 1300 , преди това с ЦБР ...... от тогава ....... не се качвам на моторbutnik написа:Виж моето момче,не знам кой колко е карал,пловдивчани ме познават първо от моторите а после от риболова,та слагай си каска и само за една пресечка.Няма да казвам колко загинали приятели имам от нелепост.И я карай закопчана.Минск,Минск ама мотор,аз започнах от на тати Балканчето,та до 1300 Хаябуса.
Но добре че са костюма и каската . иначе ......
-
- кандидат преподавател
По закон е разрешено само на ШОПИТЕ да карат матор без каска ,че като паднат на асвалта правят дупка с главата си а на нея нищо и няма.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Zapalen 92,значи на 16 г.Не съм карал мотор от тнайста година.То и тогава беше симсон 2 скорости,мах 50 км/ч,ама баир надолу.
Сега,виждам че ти е голям мерака.Колегите ти дават много добри примери.Ако не искаш да слушаш тати,поне тях ги слушай.
Аз се навидях на дървета по нашия път,окичени с некролози.
Който мине по пътя Варна Албена през Кичево,ще види за какво иде реч.
Сега,виждам че ти е голям мерака.Колегите ти дават много добри примери.Ако не искаш да слушаш тати,поне тях ги слушай.
Аз се навидях на дървета по нашия път,окичени с некролози.
Който мине по пътя Варна Албена през Кичево,ще види за какво иде реч.