Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

NEW HUNTER-8м.
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
Re: NEW HUNTER-8м.
Пръта е перфектен като баланс , строй и тегло ,за тази цена. Днес Шаки ги изкърти на Домлян , оластичил го е с 1.3 на трето коляно. За мен този прът " не отговаря" на цената
Колкото до заякването , то обикновенно се получава от шаранджийски щеки по кило и двеста , с даун форс 4-5 кила 

Пръчката си е много добре.Даже е много изпъната.Неказвам,че е перфектна ама за 70лв.Незнам колко тежи,но ще я претегля.До мен колегата ловеше с Тика 8м и разликата май е в натписа и цената.

А пък IDA,ги ловеше по този начин.

Прекарахме един чудесен ден,пък и пробвах осмицата.
А пък IDA,ги ловеше по този начин.
Прекарахме един чудесен ден,пък и пробвах осмицата.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
shekira написа:До мен колегата ловеше с Тика 8м и разликата май е в натписа и цената.

Колега , Тика-та тежи доста по малко , но е доста по скъпа
Иначе това за цената си е много добро.Успех и много риба с нея да вадиш за напред 

TICA FAN
SONY,това го написах умишлено.Няма и място за сравнение.А пък лекотата е за сметка на здравината.SONY написа:Колега , Тика-та тежи доста по малко , но е доста по скъпаИначе това за цената си е много добро.Успех и много риба с нея да вадиш за напред
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това е вярно, но аз не бих ловил с 500гр на 8м.shekira написа:А пък лекотата е за сметка на здравината.
Лична аз бих си взел или по-лек или по-къс.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Притеглих тояжката.Оборудвана с ластик тежи точно 480гр.
-
- учете се от него
"Нето" теглото е 450гр. По мое мнение този директен спокойно може да "понесе" ластик 1.8 , на 4/5-то коляно и да се ползва за риболов на сериозни риби ( шаран , амур , толстолоб) , от друга страна не е и кой знае колко тежък за риболов в затворени водоеми на средни и по-дребни риби ( платика , каракуда , кефал , едри бабушки и червеноперки). Вчера го видях "в действие" и ми се струва че просто са объркали цената с 30-40леваshekira написа:Притеглих тояжката.Оборудвана с ластик тежи точно 480гр.

- каридата
- учете се от него
Имам такива два на 7 и на 6 метра.Доволен съм доста.Наистина кофтито е че идват по-къси от зададеното с 30-40см.Цената няма смисъл да я коментираме.Определено превъзхожда доста по скъпи директни но е и ясно че има и доста по добри от него.Винаги има по-добро(особено ако не си ограничен откъм левчета). 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- разбира нещата
Колега аз си взех на New Hunter 6 метра... Съвет може ли да ми дадете как се връзва това чудо
Още риба не съм хванал с него...излет няма...значи влакното направо се връзва към връхчето или с върбел се закача там?
Финни такъми...но как се връзва горе се чудя...нещо ми казаха за совалка ама не разбрах какво...аз като го прибирам си намотавам кордата на совалката ама...дайте подробен съвет моля? Не видях никъде да пише...
дано не греша...просто не намерих...

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Линията се прикрепва към върха с конектор,който се лепи с моментно лепило към върха на въдицата.И после прикачването на линията ще ти стане ясно,просто с едно клюбче.Конекторите на Balzer са добри аз ползвам от тях и нямам проблем.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- учете се от него
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=14&t=13446natrii написа:Колега аз си взех на New Hunter 6 метра... Съвет може ли да ми дадете как се връзва това чудоОще риба не съм хванал с него...излет няма...значи влакното направо се връзва към връхчето или.........

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пффф...нямах и шанса да хвана риба с него(забравих го на едно място дето мисля че ако отида другата седмица може да си го намеря ) ...а от мястото дето си го зех няма вече...та ако някой продава такъв ще го зема с охота 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
NEW HUNTER-5м
Здравейте. Напоследък съм се загледал в един такъв - с водачи, но ми казаха че били много чупливи
Какво мислите за тия?