Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Малък проблем с компютъра
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Малък проблем с компютъра
Винаги ми е било интересно какво значат "проблеми" с FLEX TYPE
На домашното ми ПС от 2001г. не е преинсталиран Виндоуса , бачка си само и единствено с FLEX TYPE па за ся да чукна на дръве никви ядове 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Flex Type ти бърника в всички програми.
Патих си на работа.
В Италия взех че преинсталирах на един от Компютрите гореспоменатата програма и после го отнесох.
Оказа се , че кирилизира Всичко.
Дори Outlock Exspress .E -mail ите с изписани дни от седмицата на български и т.н.
Ън истала не помага всички следи остават и не можах да ги изчистя.
Може би не съм и много наясно с компютрите ,но би трябвало нящо което си инсталирал да може да го махнеш без проблем без да остават следи.

Патих си на работа.
В Италия взех че преинсталирах на един от Компютрите гореспоменатата програма и после го отнесох.
Дори Outlock Exspress .E -mail ите с изписани дни от седмицата на български и т.н.
Може би не съм и много наясно с компютрите ,но би трябвало нящо което си инсталирал да може да го махнеш без проблем без да остават следи.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Това не е вярно.d_bozhkov написа:Flex Type ти бърника в всички програми.
Патих си на работа.
![]()
![]()
Посочените приложения, както и повечето многоезикови такива, приемат автоматично езика на страната посочена в Regional and Language Options /Регионални и езикови опции/ като Local /Местоположение/.
Сакси, махни от Регионални и езикови опции

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тц ! Не щъ да го преинсталвам увникакъв случай
Инак черпене може да се измисли и по друг повод 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
FlexType не бърника из всички програми, но подменя определени оригинални фонтове.Павел Иванов написа:Винаги ми е било интересно какво значат "проблеми" с FLEX TYPEНа домашното ми ПС от 2001г. не е преинсталиран Виндоуса , бачка си само и единствено с FLEX TYPE па за ся да чукна на дръве никви ядове
Наистина е силно изказването, че прави проблеми.
С други думи казано, ако ползваш операционна система до Windows 2000 има смисъл да го инсталираш.
Обаче ако ползваш Windows XP и нагоре - няма никакъв смисъл.