Знае ли някой нещо за ВЗРИВОВЕТЕ!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

puntakis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Знае ли някой нещо за ВЗРИВОВЕТЕ!

Мнение от puntakis »

Колеги, тази сутрин се събудих сякаш в Бейрут...
???
Love & Ribolov
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Знае ли някой нещо за ВЗРИВОВЕТЕ!

Мнение от edimi »

малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Drago »

Жестох гръм беше щях да падна от леглото блока се залюля като при земетресение :shock: ето я гъбата:
Изображение
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

...а можеше и да е друго, примерно - пукна първата пушкааааа, ставай народе, ще сменяме власта!, опс, айде изгорях, ще чакам от НСБОП да ми се обадят... :mrgreen: :mrgreen:
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Незнам ,ама току що по новините чух, че Бойко наредил Челопечене, Нови Искър и още някоя община беше, да бъдат евакуирани. пушека се носил в посока центъра на София...

Изображение
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Drago »

Това че пушекът се движи към центъра на софия е лъжа: Изображение
центърът на София ми се пада в гръб а пушекът е към герена, летището в тази посока а в момента вече не се и вижда никакъв пушек само се чуват слаби гърмежи
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

са прочетох форума на днес.бг и какво да видя-нямало нишо опасно-някои от нас си спомнят и чернобил нали и тогава нямаше нищо опасно.да бе е----ах им маата комунистическа,пак ни премятат,време е да ги изметем в сибир,ако те първи не ни довършат
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Ама не се плашете толко,явно няма страшно щом бат ви Бойко не ви е евакуирал още.Миналата година на около 2 км от нашия блок,в един рудник,гръмна ЗИЛ с 3,5 тона взрив в него,пък още сме си цели,и пак толко луди. :D :D :D
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Май си е нещо страшно,като гледам този път форума е доста празен.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

А бе тука сме ама с развалено настроение :x
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Знаете, че живея в "Х.Димитър". В това поделение съм бил! Ако обърнете внимание, съм споменал при спорът за 11 бр. сомове и 11бр. бели риби за " военния" гьол на някогашните гьолове на Чепинци. Поделението е в началото на Челопечане по посока Чепинци. Този гьол бе до поделението и сега е засипан. До него бе някогашния държавен рибарник. Сега е частен. За мен е много мътна историята с даването и преотдаването на складовете на поделението. :evil: Така ако частното дружество или фирма са продали част от пазеното количество боеприпаси и е имало опасност далаверата да излезе на яве, да са прикрили золума с взрив. :twisted: Приказката, че охранителите от частната фирма и дежурният по поделение са били изведени и няма жертви, не ви ли довежда до въпросът- Как са знаели , та са ги извели преди взривовете? :roll: :twisted: Жалко за рибата в Челопечане и Чепинци. :cry: Можете да сте сигурни, че дълго няма да е, както беше. :evil: Интересно дали има изплувала риба сега на повърхността. :wink: Колкото за твърдението за наличието на много кълвящи сомове в Чепинци, доказателството сигурно ще се отложи! Дано не се отложи и желанието за зарибване на някой водоем около София със сомчета от Селановци! Между другото Селановци не е на Дунава, но е сравнително близо. Бил съм преди много години в с. Остров на Дунава на бригада и тогава видях за пръв път в живота си кльонк. :shock: Там слушах и гледах един стар рибар от влашката махала с недоверие, че чукайки с този, за мен тогава, "черен корен" по водата, карал сомовете да кълват. :roll: Но това излезе вярно! :!: :!: :!: Та на мен ми звучи приятно, но малко вероятно, че в Селановци пазят 60-70 броя половин килограмови сомчета, които колега да ги пусне около София. Ще ми бъде много, много приятно да се окаже, че не съм бил прав!И ме опровергаят някалко колеги присъствали на мероприятието! :lol: Ще си платя глобата на първата обща сбирка на форума! :drinkers:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

8) Пууу... скоро риба няма да клъвне в тоз район 8)
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=268320

Изображение

Район с радиус от 8 км ще бъде засегнат, ако избухне и най-големият склад във военното поделение в Челопечене. Това заяви пред Дарик главният секретар на МВР Павлин Димитров. В периметъра на взривната вълна попадат части на металургичния комбинат Кремиковци, бензиностанции, промишлени предприятия и жилищни сгради.
Последно промяна от AL KAPONE на Чет Юли 03, 2008 9:44 am, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Днес бях решил да ходя на Чепинци , станах в 6.00 , позамотах се нещо и онова нещо думна в 6.30 , провали ми деня :( .
Кой знае колко дни още няма да кълве , ама ще пробвам скоро пак :roll:
На платено не одим !
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Няма да се плашите, и аз скочих от леглото като при тревога (живея в "Хаджи Димитър"). Само дето в първия миг ми се оформиха две версии:
1. Самолет удари блока - един отколешен мой кошмар :oops:
2. Метеорит удари планетата някъде по-далеч и сега до тук идва ударната вълна;
Не съм виждал такова чудо, нямаше прозорец или балкон без надничащ човек, сватба не може да изкара толкова народ да зяпа.

Между другото, чисто за статистиката аз лично регистрирах общо 5 по-мощни взрива, съответно в следната хронология - 06:28 (два), около 06:40 (пак два), 07:07.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Стресираха рибата в раиона,поне един месец трябва да мине да се успокои. :evil: :evil: :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”