яз.Лобош 03.07.2008г

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

яз.Лобош 03.07.2008г

Мнение от Николай Неделков »

Вчера след като се прибрах от работа се захванах да си приготвям домашна захранка - 4 пакета бисквити , 1 сух хляб и 5 ванилии. Рендосах бисквитите , настъргах хляба , смесих ги с ванилията и си легнах с надеждата за добър риболов. Станах в 4:00-4:10 , закусих на бързо и около 5:00 бях на язовира. По път направих една снимка на стената , защото да не повярва човек всички лампи светеха и се откриваше много хубава гледка. Е не се получи много добра снимка , но нещо ми привлече вниманието:

Изображение

нямаше дори една луна , а на снимката излязоха 2 :shock: зачудих се - ами ако са ТЕ :shock: и идват за мен :lol: :lol: :lol:

Та както и да е :lol: Вече се радвам от мисълта , че ще съм първи на язовира освен нощуващите , но уви . В 5:00 още по зле от миналия път , когато отидох в 5:50 :evil: Завих от асвалта на дясно и до края нямаше едно свободно място , а всички по-дашни са там. Принудих се да ходя на ляво , но и там същото :evil: Накрая намерих "някакво" място в заливчето , а там при MAX дълбочина 1м. не беше много "едро-каракудесто" :lol:

Изображение

Този път бях решил да заложа само и единствено на фидъра. С първато хвърляне , дойде и първата риба:

Изображение

Излета беше достоен за УСПЕШНИ дори и само заради следващите 3 снимки:

Изображение

Изображение

Изображение

Хората , които бяха покрай мен се разотиваха още към 11 часа. Положението при тях не беше много розово. Но аз си упорствах и незнам защо , заради фидъра ли , заради домашната захранка ли , си вадех от време на време някоя каракудка 8) Дори имаше и такива моменти:

Изображение

След като изтърмъчих каракуда с фидър , сега съм готов за толстолоп с истински търмък :lol: :lol: :lol:
Към 1 часа много напече и почнах да събирам багажа . Това ми е улова : 40-тина каракуди. За жалост без нито една едра :(

Изображение

Аз съм доволен. Бях на любим водоем. Видях изгрева. Хванах що годе добре , в сравние с другите около мен. А и да кажа , че незнам какво е положението в дясно от асфалта , но явно и там е било същото , защото към 13:30 имаше много свободни места.И накрая снимка на яз.Лобош в цялата му прелест:

Изображение
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Re: яз.Лобош 03.07.2008г

Мнение от vlado-fidera »

нямаше дори една луна , а на снимката излязоха 2 зачудих се - ами ако са ТЕ и идват за мен
:!: ако дойдат кажи им, че ще изтриеш снимката :!:

браво за излета и за снимките :)
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
kalin4o_92
новобранец
новобранец

Мнение от kalin4o_92 »

nikejo написа:Това ми е улова : 40-тина каракуди. За жалост без нито една едра :(
Пак добре си си изкарал.Следващият път да хванеш повече и по големи. :lol:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Добър репортаж си направил!Браво и за улова. Другия път повече :wink:
TICA FAN
Аватар
nikidilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikidilov »

Направо си ги избил,в сравнение с невървежа при нас.
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

Браво браво за излета добре си си прекарал :D :D :D
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Браво Ники,
ама тие хора са луди
В колка часа се съмва при вас?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Перник е в друг часови пояс....затва ние ще щурмуване ден преди това :smt117 :smt117 :smt117
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
ivotatos
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivotatos »

браво добър улов но между каракудите ми се видя и някой шаран питам се каде си ги пуснал в тигана или обратно и ако е в тигана (защо)?
извинявай за спама на хубавата ти тема но като видя малак шаран (на брега на сухо и подивявам) :oops:
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Може ли и аз да кажа нещо :lol: :lol: :lol: Ако бяха шарани щях да ги снимам как ги пускам :wink: просто днес бях с железния живарник и някои от рибите са се одрали от него :roll: А Чирус , при нас си се съмва нормално , около 6 без 20 , 6 без 10 , ама луд народ. Нали виждаш , аз в 5 сутринта отивам , още тъмно , а няма едно читаво място , че даже и нечитавите бяха заети :lol: така , че ако си решил да ходиш там , отивай , ама не по късно от 15:30 , че да можеш да ловиш другата сутрин :lol: Много хора отиват в 5-6 следобяд и спят в колите си на язовира , за да могат да ловят сутринта на желаното от тях място , пробвай и ти така :wink:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Браво Ники доста каракудки си надърпал :smt023 !Пробва ли за някое линче покрай водораслите на плувка?Мастото изглежда доста "линско"Поздравления за излета и хубавите снимки!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Само фидъра носех и не ми се преправяше. Един чичко-дядко до мен хвърляше само на плувка на торен точно пред водораслите , каза че търси лин , но си остана само с търсенето . Абе от дясно на хасвалта му е цаката , ама пусти пущиняци , немож се дореди от тех :lol:
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

И аз очаквах да си уловил линче при вида на папурите и лилиите, но ти си заложил само на фидера. Ама нали след платиката, целта свише е ЛИН! Пък и до колкото разбрах на Лобош има лин - просто ти се чудя как не си пробвал на глистче!
Браво за добрия репортаж, за изгрева и за таранките. Пък за ония - надали са дошли баш пък точно за теб - то след тия бомби в София, не смеят да препарят къмто нашта страна! :lol: :lol: :lol:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
ivkata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivkata »

Браво Ники, БРАВООООООО :smt023 :smt041 страшно си изкарал :)
КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

ivotatos написа:браво добър улов но между каракудите ми се видя и някой шаран питам се каде си ги пуснал в тигана или обратно и ако е в тигана (защо)?
извинявай за спама на хубавата ти тема но като видя малак шаран (на брега на сухо и подивявам) :oops:
Къде го?! :roll:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”