Каска за мотор.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Каска за мотор.

Мнение от AL KAPONE »

toxin34 написа:Вземи си добра велосипедна каска и си караи с нея.
Извинявай колега Тoxin34, но съвета ти е крайно некомпетентен и невеж.... не подлъгвайте малкия за такива неща 8)
zapalen_92 взимай тази дето ти предлага приятеля ти и толкоз..... след време ще проумееш някои неща... и ще си намериш по добра.... после и по добър мотор... и то така се почва.... :roll: а къде му е края никой не знае! Бивши мотористи няма....
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Marco Polo написа:
AL KAPONE написа: Бивши мотористи няма....
Поне един има...
:oops:
Няма, няма, както и бивши наркомани и бивши алкохолици и тн.... ти си мислиш, че ти е минало :lol: ма и прасчо е с мотор нали.... :smt112 :smt112 :smt112 На дърти години пак ще ти прищрака :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Абе и аз мога да му дам каска-шлем и без това няма какво да я правя,но неискам да ставам съпричастен със счупени кокали ит.н.Ако съм сигурен че ще е културен моторист/ако изобщо има такова чудо/ и нова ще му дам,но знам че няма да стане.Абе,какво съм се притеснил за неща които нямат оправия,то рокерството е също като бракониерството,докато не си изпатиш сериозно,няма отказване :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

До крокибг.Абе да ти кажа аз от както се помня все с колелото въртя като ненормален.Няма да го оставя ,но за риба ще съм с мотора.Пък и с него на по големи разстояния може да се ходи.Пък и аз когато съм за риба съм си с дядо и ще ме контролира.Не се безпокойте за мен .Не че с дядо като съм не мога да падна но все пак не е като да съм сам. :)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

То Павликени е към Горна Оряховица и като се завърти батко ти Сапун,ще му дам шлема та да си строшиш главата като искаш,но няма да се оплакваш кат си оставиш кожичката по асфалта :lol: :lol: :lol: Верно,дядо ти няма да има нищо общо със падането,само дето трябва да внимава човек,на какво учи децата.Аз на сина ми,небих му купил мотор ако ще и със седем отличия да завършва всяка година.Просто мое мнение !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Не не ми даваи твоята каска наще ще ми земат нова .Много си против моторите ад не да ти се е случило нещо неприятно?
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Marco Polo написа:Когато си с мотор, "неприятното" /не дай Боже!/ може да ти е за последно, там е проблемът...
8) Marco Polo сега ще поспамя по темата щот е в "разни" 8) Какво означава "може да ти е за последно, там е проблемът..."
Идва ли ти на акъла понякога, че прасчо може да потъне докато си в него или някой може да те размаже на кръстовището докато чакаш сфетофара, да те наръга наркоман за едната доза дакато се прибираш.... 8) Не ви ли се иска да пукнете докато правите нещо, което обичате.... ий тъй фрас и толкоз 8)
Не е ли гадно да умираш от спин или рак 10 години всеки ден и да мъчиш блезките и себе си А 8)

8) Аз лично предпочитам в кола, на мотор, инфарктче докато дсъм за риба :lol: :lol: :lol: абе та ние не знаем кога е края....
Напълнихме главата на малкия още преди да е забил някоя мадама.... той си има тиква на раменете и родители 8) а от школата на живота няма по добро училище..... Затова Zapalen_92, прави това което ти харесва и те влече, взимай с пълни шепи от живота, сега ти е времето :roll: Поздрав
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

vlado-fidera написа:Аз имам една моторедка YAMAHA JOG и се води до 50 куб. и не ти трябва книжка.....ама само ме спират полицаите :smt076 верно, че няма номера, застраховки, каски ма си ходех за риба с нея и ми вършеше работа-сега съм минал на колело. Няма да е лошо да си намериш каска таа поне изглеждаш по редовен :D :D
Всяко самоходно нещо на две колела изисква регистрация и принадлежащите такси застраховки и т.н.И се кара с разрешително Bкатегория.А за каски глобите са като да кораш кола без колан,лично предпазно средство.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Диканаров написа:Ходил ли си на Битака или на Александър Невски? Там продават военни каски и нямаш грижа! Не са скъпи и търпят всякакви аксесоари, като завинтени рогца, конска опашка или друго! :lol:
Тази каска освен за ошипяване на шийните прешлени,няма да му трябва за друго.Пиша от много голям опит и като любител и като бивш състезател.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Marco Polo написа:На две гуми направих близо 60 000 км... И когато ми го откраднаха, видях пръста на съдбата и просто се качих на 4 гуми... Да чукам на дърво - сериозно падане нямам, но двама мои приятели... Господ да ги прости, добри момчета бяха...
аз въртях по 20000км на сезон,а относно каската,като карах Балканчето-модел един вози-сто тормози си купих DDR-каска,и от нея се започна ,айде 175,Ява 350-Угар,МЗ-ТС,ЕТЗ и.......Викам си за тая каска се искйа голям мотор,но хубавото при теб е ,че започваш с малките кубици.Така ще усвоиш тънкостите,ще придобиеш опит и след време убеден съм,че няма да караш само Минска,ще бъдеш "ошлайван"за някоя японска играчка над 100к.с.Бъди разумен и не предприемай излишни рискове,особенно да направиш впечатление на някой.А колкото за рокерките,като ти падне такава слагай по два Durex-а :D :D :D :D и никакво влюбване. :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Много постове написах един след друг,ама кво да правя.Та на големия внук,това диване на аватара ми,вече е с мотор,още като казаха на щерката след видеозона,МОМЧЕ и дядото беше в първият срещнат магазин в Толедо,и понеже кумир сега ми е Вальо Роси,а в миналото Рейни и Дуан,даже приятелите ми викаха Майк-малкото име на Дуан,му купих една Ямахичка боядисана като на Роси.Та чакам само да подкара колелото без помощните и го качвам.А рибарлъка си го усвоява.Още един път към Zapalen,не знам защо ,но ме кефиш и за това те моля карай с разума си и всичко ще е наред.Трябва да се разровя да видя дали не ми останало някое атрибутче за теб.
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

butnik Мерси много и ти си печен :lol: Незнам как ще изтърпя до понеделник,защото тогава ще се ходи до Велико Търново да го вкарваме в движение,да го регистрирваме и да го прехвърлим на другия ми дядо.Някой знае ли колко пари ще охлабят джоба на дядо ми :lol: че да знам да му кажа,че да не да стане така ,че да отидем на ВТ и да не стигнат парите. :) Много искам вече всичко да е готово и да си го карам на село да си ходя с дядо за риба и най вече искам да си се грижа за него.Ще му вкарам една яка чистка, че като не е каран е малко мръсен.Ще си го направя малко мой стил визия :lol: ще му бодна някоя зверски лепенка на резервоара>>>например пламтящ огън :)Абе ще го бутна много че да ме радва :)
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Zapalen 92, още си малък ма да знаиш че и занапред ше е така. Това мъжете като се лепнем за некоя играчка то сън не ни лови докато си я невземем. :lol: Лошото е че с годините маи не преминава това състояние. :roll: Ми пък и тъкмо взема някоя и се огледам пък в друга. Абе кофти работа. :lol:
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

ХаХаХА ми така си е Това си е чистата ИСТИНА :)
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

OFF:
butnik написа:...понеже кумир сега ми е Вальо Роси,а в миналото Рейни и Дуан,даже приятелите ми викаха Майк...
Ама как ги разтриваше с онова оранжевкото а!!!Че и със счупен крак и ръчни скорости! :wink:
Луд фен му бях и аз!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”