Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Знае ли някой нещо за ВЗРИВОВЕТЕ!
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Знае ли някой нещо за ВЗРИВОВЕТЕ!
Колеги, тази сутрин се събудих сякаш в Бейрут...
???
???
Love & Ribolov
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Знае ли някой нещо за ВЗРИВОВЕТЕ!
малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Жестох гръм беше щях да падна от леглото блока се залюля като при земетресение
ето я гъбата:

- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
...а можеше и да е друго, примерно - пукна първата пушкааааа, ставай народе, ще сменяме власта!, опс, айде изгорях, ще чакам от НСБОП да ми се обадят...

малиии, кеф, риба
- Local
- учете се от него
Незнам ,ама току що по новините чух, че Бойко наредил Челопечене, Нови Искър и още някоя община беше, да бъдат евакуирани. пушека се носил в посока центъра на София...

Клавиатура риба не лови!!!
Това че пушекът се движи към центъра на софия е лъжа: 
центърът на София ми се пада в гръб а пушекът е към герена, летището в тази посока а в момента вече не се и вижда никакъв пушек само се чуват слаби гърмежи
центърът на София ми се пада в гръб а пушекът е към герена, летището в тази посока а в момента вече не се и вижда никакъв пушек само се чуват слаби гърмежи
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
са прочетох форума на днес.бг и какво да видя-нямало нишо опасно-някои от нас си спомнят и чернобил нали и тогава нямаше нищо опасно.да бе е----ах им маата комунистическа,пак ни премятат,време е да ги изметем в сибир,ако те първи не ни довършат
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ама не се плашете толко,явно няма страшно щом бат ви Бойко не ви е евакуирал още.Миналата година на около 2 км от нашия блок,в един рудник,гръмна ЗИЛ с 3,5 тона взрив в него,пък още сме си цели,и пак толко луди.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Май си е нещо страшно,като гледам този път форума е доста празен.
А бе тука сме ама с развалено настроение 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Знаете, че живея в "Х.Димитър". В това поделение съм бил! Ако обърнете внимание, съм споменал при спорът за 11 бр. сомове и 11бр. бели риби за " военния" гьол на някогашните гьолове на Чепинци. Поделението е в началото на Челопечане по посока Чепинци. Този гьол бе до поделението и сега е засипан. До него бе някогашния държавен рибарник. Сега е частен. За мен е много мътна историята с даването и преотдаването на складовете на поделението.
Така ако частното дружество или фирма са продали част от пазеното количество боеприпаси и е имало опасност далаверата да излезе на яве, да са прикрили золума с взрив.
Приказката, че охранителите от частната фирма и дежурният по поделение са били изведени и няма жертви, не ви ли довежда до въпросът- Как са знаели , та са ги извели преди взривовете?
Жалко за рибата в Челопечане и Чепинци.
Можете да сте сигурни, че дълго няма да е, както беше.
Интересно дали има изплувала риба сега на повърхността.
Колкото за твърдението за наличието на много кълвящи сомове в Чепинци, доказателството сигурно ще се отложи! Дано не се отложи и желанието за зарибване на някой водоем около София със сомчета от Селановци! Между другото Селановци не е на Дунава, но е сравнително близо. Бил съм преди много години в с. Остров на Дунава на бригада и тогава видях за пръв път в живота си кльонк.
Там слушах и гледах един стар рибар от влашката махала с недоверие, че чукайки с този, за мен тогава, "черен корен" по водата, карал сомовете да кълват.
Но това излезе вярно!
Та на мен ми звучи приятно, но малко вероятно, че в Селановци пазят 60-70 броя половин килограмови сомчета, които колега да ги пусне около София. Ще ми бъде много, много приятно да се окаже, че не съм бил прав!И ме опровергаят някалко колеги присъствали на мероприятието!
Ще си платя глобата на първата обща сбирка на форума! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=268320

Район с радиус от 8 км ще бъде засегнат, ако избухне и най-големият склад във военното поделение в Челопечене. Това заяви пред Дарик главният секретар на МВР Павлин Димитров. В периметъра на взривната вълна попадат части на металургичния комбинат Кремиковци, бензиностанции, промишлени предприятия и жилищни сгради.
Последно промяна от AL KAPONE на Чет Юли 03, 2008 9:44 am, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Днес бях решил да ходя на Чепинци , станах в 6.00 , позамотах се нещо и онова нещо думна в 6.30 , провали ми деня
.
Кой знае колко дни още няма да кълве , ама ще пробвам скоро пак

Кой знае колко дни още няма да кълве , ама ще пробвам скоро пак

На платено не одим !
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Няма да се плашите, и аз скочих от леглото като при тревога (живея в "Хаджи Димитър"). Само дето в първия миг ми се оформиха две версии:
1. Самолет удари блока - един отколешен мой кошмар
2. Метеорит удари планетата някъде по-далеч и сега до тук идва ударната вълна;
Не съм виждал такова чудо, нямаше прозорец или балкон без надничащ човек, сватба не може да изкара толкова народ да зяпа.
Между другото, чисто за статистиката аз лично регистрирах общо 5 по-мощни взрива, съответно в следната хронология - 06:28 (два), около 06:40 (пак два), 07:07.
1. Самолет удари блока - един отколешен мой кошмар

2. Метеорит удари планетата някъде по-далеч и сега до тук идва ударната вълна;
Не съм виждал такова чудо, нямаше прозорец или балкон без надничащ човек, сватба не може да изкара толкова народ да зяпа.
Между другото, чисто за статистиката аз лично регистрирах общо 5 по-мощни взрива, съответно в следната хронология - 06:28 (два), около 06:40 (пак два), 07:07.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
-
- кандидат преподавател
Стресираха рибата в раиона,поне един месец трябва да мине да се успокои.