Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отново за яз.Домлян.
Отново за яз.Домлян.
Днес след като се успах,по- живо, по-здраво към 12ч на обят се озовах на яз.Домлян.Водата продължаваше да пада и след доста чудене си избрах място.Разпънах новото дръвце и намятах захранка,но в следващия момент се усещам,че забравих да си взема кутия с царевица.Тръгвам по брега и намирам кесия с жито и царевица,ама мирише да не ви казвам на какво.Поомивам я малко и сядам да ловя и о чудо започват да кълват шаранчета като луди.Взех си три мерни,другите си плуват в язовира.Излезнаха и доста бабушки въпреки че слагах по две царевици.Осмицата е перфектна въпреки,че е евтина.Искам да благодаря на Dedy,че ма оплю за болонезето,че да си взема директен телескоп.Аз имам и Трабуко на 6м ама го използвам много рядко,щото ми е къс и не ми върши работа.Искам да благодаря и на брадския китайски народ че правят евтини и хубави въдици.Ето малко снимки не са много хубави,ама то щото бях сам и с едната ръка телескопа,с другата кепа,а пък с третата фотоапарата.

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- фен клуб-скобар
Re: Отново за яз.Домлян.
Отлично даже много добре 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- разбира нещата
Пффф...значи цаката към успешен шарански излет е вмирисана царевица и жито
Само така!

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бравоооо
Егати и цървеноперката 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- учете се от него
Ми кво да праиш , "Карловска школа" , майнаshekira написа:Взех си три мерни,другите си плуват в язовира.Излезнаха и доста бабушки въпреки че слагах по две царевици.Осмицата е перфектна въпреки,че е евтина.Искам да благодаря на Dedy,че ма оплю за болонезето,че да си взема директен телескоп.

-
- ще става разбирач
браво

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
браво колега,и аз вече ниама да си взимам царевица с мене,и ште си трсиа по брега 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво колега много хубав излет си спретнал!
Няма значение колко парички ти срува пръта важното кефа да ти прави и аз пуцам с един неизвестен седмак обаче е огън и съм доволен
!

Няма значение колко парички ти срува пръта важното кефа да ти прави и аз пуцам с един неизвестен седмак обаче е огън и съм доволен

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Под върбата.BZI написа:Браво Шена, къде се бе разположил?
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- учете се от него
На "едно от хилядите шаранджийски места на язовир Домлян"......shekira написа:Под върбата.BZI написа:Браво Шена, къде се бе разположил?

При 17 000 потребители , и още толкова " гости" , а само 1200 подписали петицията , що задаваш "отговори" бре , бачовото

-
- разбира нещата
Добър излет
Запали ме и мен за Домлян
Може би в понеделник ще отида да го пробвам но не знам точно местата .Аз минавам през село Домлян и се пускам след стената .

Може би в понеделник ще отида да го пробвам но не знам точно местата .Аз минавам през село Домлян и се пускам след стената .
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Много добър излет,браво колега,все така!