Слаковци-смесени чувства

Модератори: bobopeli, sapuna

drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Слаковци-смесени чувства

Мнение от drebens »

Здравейте,чудех се каде да пиша,но май все пак съм си за тук.Като заминахме вчера на там мислехме да стоим до неделя,но от начало тръгна много трудно,удари една добра каракуда към 13 часа, и край,в 20 часа вече се бях нервирал здраво,след като два пъти подхранвах с лодката а от рибата нямаше и следа,но към 20.30 мина пазача и каза че са пуснали шаранчета с размер около кило,аз не повярвах.Но какво стана,към 23 всичката риба дойде пред нас,в ръкава и се започна,гол след гол.До сутринта хванахме доста,бройка незнам,и постепенно започна да спира кълването.Не бяхме спали и 1 минута и решихме че няма смисал повече да мъчим мъката и събрахме.Чувствата са ми смесени защото ме дразни факта че там няма много стара риба,единствената която клъвна беше едно амурче около 1.500.Но пък от друга страна наистина тоя път шаранчетата бяха добри,имаше и по 2 кг.Хванахме доста,мислех да ги прибера,ама ми стана жал заради самите тях и пуснах повече от половината,другите ше ги мезиме с биричка.Но май собственика не заслужава много такива прояви.А монтажа беше пружина с куки в захранката,а самата захранка хляб и кюспе,ако иам нещо пиатайте.Снимки няма зашото няма трофеи.
saksi
фен клуб-скобар

Re: Слаковци-смесени чувства

Мнение от saksi »

Браво.Най -сетне си ги уцелил.
НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПУСКАШ НИКАКВА РИБА.
toni9417
новобранец
новобранец

Мнение от toni9417 »

ot koq strana bqhte
БАТТОНИ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от БАТТОНИ »

Браво-ама тва отдолу (с отборите дагомахнеш)-нищо лично,и успехи в риболова. :lol:
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Браво колега :smt038 :smt038 :smt038 ,пак сте си начешал крастата,дано другия път рибите са по-голями и дано някай път се засечем на някой язовир да се запознаем :wink: ,а може и с колегата saksi,да направим съвместен риболов да се запозная с някой от тоя форум най-накрая,защото с тая работа нямам много свободно време.Независимо къде на Слаковци,Пожарево,или Лобош и т.н.Желая успех на всички колеги :smt023.
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

БАТТОНИ написа:Браво-ама тва отдолу (с отборите дагомахнеш)-нищо лично,и успехи в риболова. :lol:
Вярно трябва да го махнеш щото цска ако отиде в В група близките 2-3год.такова дерби няма да има :lol: :lol: :lol: .Нищо лично към всички цесекари :wink: .
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

БАТТОНИ написа:Браво-ама тва отдолу (с отборите дагомахнеш)-нищо лично,и успехи в риболова. :lol:
А ти си смени аватарот. :wink: :D
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Браво.Важното е , че сте начесали някоя друга риба. Само така , готин излет сте направили! :wink:
TICA FAN
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Бяхме от към черешите.И аз искам да се видя с хора от форума,ама с тая работа,аман,сега едвам изкубах тия два дни.Може да си направим една мини среща на Слаковци,примерно.Само някой трябва да я организира.И ако може да е събота и неделя.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

И аз днес се прибрах , пазача ми разправя знаешли ги близнаците от Перник , и аз му викам с белия пасат ли , и той даааа . Браво разбрах два живарника сте напълнили , ние явно сме били на твоето място .Но при нас нямаше такава слука , събота захраних с лодката ,и чак днес сутртинта в 3 :30 сутринта удари един амур , 1.800 кг и след това към 4 пак , но пред кепа скъса капроновия конец на капана :evil: :evil: :evil: . След това една едра каракуда и перки , многооо слабо .Станка ния бяхме в плиткото но от другата страна където ти обичаш да ловиш , а ти гледам си пусал че си бил до черешите , пазача да не се е объркал нещо :?:
Изображение
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

браво колега за излета , а според мене тия арендаджйте требе да се премахнат с закон ,съгласен съм да има платени водоеми ,може и да има некой печен арендатор обаче да си купи земя и да си направи сам водоем ,да го изкопа ,да го напълни с вода и тогава да си прай що си иска ако има будали да му плащат да одат (аз на такива не одим)не може у кюстендил да има примерно 5 язовира свестни ,каде съм ходил като дете ,па и като голем и са сичките да са под аренда и да не може да се лови на тех ,има неколко от години не дават да се лови или па ако се лови да му плащам каде една риба не са пуснали това за мене е престъпление
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”