Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Поредния успешен
-
- фен клуб-скобар
Поредния успешен
За да оправдая ника си днес за първи път съумях да ловя на фидер. Естествено на близкия язовир :

За стръв имах бял, жито и торен разпънах си 4-метров гол телескоп като подхраних със захранка от кюспе и една друга останала от преди. Оставих се малко торен за куката, а малкото останало накълцах в захранката. На плувката се почнаха едни каракуди също и на фидера от време на време

тази я хванах на плувката

въдицата ми не е специално за фидер, но пък рибата не знае това нали
От доста време не бях хвърлял на дъно-а специално за този язовир не кълве много на дъно пък и няма какво да очакваш защото на плувка излизат по-големи. Но сега май ще се запала по фидера-по интересно е от колкото на обикновено дъно и има тръпката на риболова на плувка

тази беше най-голямата също на плувка
на фидера общо успях да извада около 8 риби някои не засякох както трябва поради колебаене
в крайна сметка хванах това :
- около 2,5 - 3 кг.
и отново пуснах на свобода за да има какво да обитава дънните слоеве за напред

http://vbox7.com/play:1f7b74cb

Това е от мен .
vlado-fidera
За стръв имах бял, жито и торен разпънах си 4-метров гол телескоп като подхраних със захранка от кюспе и една друга останала от преди. Оставих се малко торен за куката, а малкото останало накълцах в захранката. На плувката се почнаха едни каракуди също и на фидера от време на време
тази я хванах на плувката
въдицата ми не е специално за фидер, но пък рибата не знае това нали

От доста време не бях хвърлял на дъно-а специално за този язовир не кълве много на дъно пък и няма какво да очакваш защото на плувка излизат по-големи. Но сега май ще се запала по фидера-по интересно е от колкото на обикновено дъно и има тръпката на риболова на плувка
тази беше най-голямата също на плувка

на фидера общо успях да извада около 8 риби някои не засякох както трябва поради колебаене
в крайна сметка хванах това :
и отново пуснах на свобода за да има какво да обитава дънните слоеве за напред

http://vbox7.com/play:1f7b74cb
Това е от мен .
vlado-fidera
Последно промяна от vlado-fidera на Съб Юли 05, 2008 1:06 pm, променено общо 1 път.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- zapalen_92
- разбира нещата
Re: Поредния успешен
Браво пич.Вижда се че си бил сам и ти е било трудно да пуснеш рибата имам същия живарник много е кофти с пружината с една ръка държиш тела или фотото пък с другата вадиш рибета,но ти се справи.Браво добър улов. 

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Браво, направил си си кефа. А някои сме на работа. Сега ще ме караш да паля змея и тази седмица .
Владо, абе да те питам аджеба, в крайна сметка има ли други риби в тоя гьол, освен каракуда? То каракудата не е зле, ама дали има и по-едра? Ако си хващал или си виждал някой да вади.
А аз обикновено, ако мога а избирам гледам да заставам от другата страна, където се вливат рекичките. Но скоро бях на това същото място.

Владо, абе да те питам аджеба, в крайна сметка има ли други риби в тоя гьол, освен каракуда? То каракудата не е зле, ама дали има и по-едра? Ако си хващал или си виждал някой да вади.
А аз обикновено, ако мога а избирам гледам да заставам от другата страна, където се вливат рекичките. Но скоро бях на това същото място.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:

п.с. тва гиолчето при Ябланица ли е

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
ех, Владо, Владо . Ше ти купя живарник. иначе ти си скубеш каракуди като репички а аз се мъча с платики и бабушки
-
- фен клуб-скобар
даTRANSKI RIBAR написа:Eвала добри каракудки
![]()
п.с. тва гиолчето при Ябланица ли е
аз реших този път да не взимам големия а то най ми трябваше сега с този бряг. (я кажи ти на Душанци кво стана не се прави)_DK_ написа:ех, Владо, Владо . Ше ти купя живарник. иначе ти си скубеш каракуди като репички а аз се мъча с платики и бабушки
виждал съм двама човека да ловят близо до шавара на хляб-единия хвана клен, а другия каракуда и двете около половинка

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Kво стана, бунгало стана, кво друго мое да е станало. Някакав гръб още ме боли от една раница 20 кг и един сак мааалко по-тежък.vlado-fidera написа:(я кажи ти на Душанци кво стана не се прави)
браво за излета
имаш същото столче и стоики като моите
Успех!

имаш същото столче и стоики като моите

Успех!

-
- ще става разбирач
браво добар риболов

За да оправдая се пише бе Владко .vlado-fidera написа:За да опровергая ....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ще си заслужиш ника,браво 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....