Сефтосах фидерчето.

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Сефтосах фидерчето.

Мнение от indalo »

Набързо да се похваля. Вчера сефтосах пръчлето с пъстърва. Няма да казвам мястото, но цяла нощ се чудих накъде да тръгна за Бобошево или за Пастух, но сутринта взех друга посока и не съжалявам. Та от 6,30 до 11,30 с болото 3мренки, 1пъстърва и едно кленче и се реших да метна фидерето и до 12,30 5 пъстърви между 20-25 см. Една от по малките си плува обратно, една умря при откачането, 3те си бяха мерни и ги взех за децата. След обеда имах работа в Кюстендил и като си я свърших заметнах фидерето на Струма при Копиловци. За един час -2 удара. Една дърта мряна се опита да ми завлече въдицата, ама не можа. Беше 38см. :shock: Другия удар също беше як, но незнам защо не се закачи. Имаше и други колеги ловящи на плувка -без резултат. Та като за сефте съм доволен от фидерчето. Снимки няма щот у бързината си забраих апарата, на телефона имам, ама не мога да ги кача , а и утре заминавам на почивка та няма време.

п.с. Ники от утре да ги спукаш на Мурсалево. :wink:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Re: Сефтосах фидерчето.

Мнение от rimohit »

дайй дайййййййййййй снимки на мрената ..макар и лоши ,че като чуя за такава черна мрена и откачам :shock:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Още веднъж поздравление за риболова 8) И мерси за пожеланието ... ще се спукам от бира :drinkers:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

rimohit написа:дайй дайййййййййййй снимки на мрената ..макар и лоши ,че като чуя за такава черна мрена и откачам :shock:
Мрената не я снимах, че загъмя и набързо прибрах и си тръгнах. А вкъщи не се снимах, щот нямам навика да се снимам в нас с риби, въпреки че си заслужаваше. :oops:
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

nikejo написа:Още веднъж поздравление за риболова 8) И мерси за пожеланието ... ще се спукам от бира :drinkers:
Е наздраве :drinkers: :drinkers: :partyman: и на слука. Да не забравиш да метнеш въдиците, те рибките сами ще се хващат :lol:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Браво :wink:
TICA FAN
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Браво колега..най после се реши да сефтосаш фидерчето.Аз съм наточил моето от понедлник,за няколко дена на р.Струма.Ще проверим раьона от с.Пастух до гр.Благоевград. Изображение
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

indalo написа:
п.с. Ники от утре да ги спукаш на Мурсалево. :wink:
Миналата годин там имах две подогни мрени като описаната от теб в плиткажа уловени :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
juliano_84
фен клуб-скобар

Мнение от juliano_84 »

В събота направих сефтето си и аз на моя.Бях на Струма между Бобошево и Пастух.Кълванетата бяха много видни.Половината от рибите се самозасичаха и сгъваха пръчката като директно си оставаха на куката за някои се налагаше засичане в удобния момент.Резултатите бяха много добри и удоволствието пълно.С първите 4-ри хвърляния имах 4 мрени :D :D
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

Само големи риби от тук нататака на фидера. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”