Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

раци
- Диканаров
- кандидат преподавател
раци
Днес си направих първият за годината раколов. Повече от доволно! Има за варене и студена биричка има и за пускане на ново място. Намерих и едно кой знае кога забравено купешко рачило. По въженцето му имаше по педя родорасли. Така че съм за по-успешни.

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: раци
БОН АПЕТИТ 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
Къде ги ловиш.
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
По успешен от това нема.
Рачило си си намерил,салата е имало по него,мезе си хванал,само не можах да разбера студената бира покрай раците ли я извади или беше в забравеното рачило!!!

КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Каде ходи за раци ако ти се ходи следваштия пат ходи в езерцето в Дружба там ги вадиме не със рачило а с саксии
.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Protos_Immortal написа:Каде ходи за раци ако ти се ходи следваштия пат ходи в езерцето в Дружба там ги вадиме не със рачило а с саксии.
Знам че преди година две го бях запратил и аз там колегата,но нещо не беше успял да се разпише

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Диканаров
- кандидат преподавател
Трънски, верно че ме насочи към езерото в Дружба и не си хванах рак, но си изкарах чудесно. Едно прекрасно местенце за отдих, а и имаше демонстрации на управляеми лодки и доста се въртях около тях , като си мислех за използване за захранка. Не бях ходил там до този момент. Аз си хванах кофа раци на Долни Богоров и нагоре към Кривина. Раците ги лових от външната страна на тръстиката на 6м. дълбочина, на стръв-крила от патици. Купешкото рачило бе без биричка, но за мен се пази винаги студена биричка в блока където живея. Ще зарачвам едно рядко посещавано езеро към Световрачане. Там има слънчаци, бабушки и оклеи. Друго не съм виждал да са хващали там. Аз не съм ловил там риба, обикалял съм за печурки . Но понеже почти никой не го посещава, ще му пусна 30-40 рака и ще го посетя след някоя и друга година. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!