Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Яз. Копринка
Модератор: Paublo_Eskobar
Яз. Копринка
Здравейте колеги! Скоро мисля да посетя яз. Копринка. Та питането ми е дали си заслужава ходенето и дали излиза нещо? Благодаря ви предварително! 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Яз. Копринка
Миналата година и аз търсих подобно инфо,но само един колега се отзова,траят си колегите от района
Колеги от София бяха преди две семици някъде за 10тина дни ,и казаха ,че са доволни.Но подробности незнам.Сега юли-август водата пада много бързо,та към есента е по-добре,такъв извод си направих от миналата година.

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- вече хвърля и на тежко
Хайде колеги от Стара Загора, Казънлък и т.н,
моля ви дайте малко инфо за язовира, няма да изловиме рибата, все пак сме съвестни рибари. Нали за това е форума да си помагаме и споделяме.
Жалко че никой не пише нищо за язовира, който мие един от любимите след Ал. Стамболийски, жалко и че сега е затворен Хаин Боаз и тия тирове минават перз Шипка, просто за нас е нечовешко час и половина да минавам прохода.
моля ви дайте малко инфо за язовира, няма да изловиме рибата, все пак сме съвестни рибари. Нали за това е форума да си помагаме и споделяме.
Жалко че никой не пише нищо за язовира, който мие един от любимите след Ал. Стамболийски, жалко и че сега е затворен Хаин Боаз и тия тирове минават перз Шипка, просто за нас е нечовешко час и половина да минавам прохода.
Що ми се върти из главата....................,че нещо беше точен миналата година 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Не е точен умишлено,просто много си спада лятото,защото пълнят два напойтелни канала.Миналата година за10дни спадна 10-12м. през юли.bkd написа:Що ми се върти из главата....................,че нещо беше точен миналата година

Митак ,а за някакво римско селище да си подочул нещо

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Боби, става дума за тракийски град Севтополис който е под водата.Те и миналата година му правеха изследвания,но няма толкова пари
Сега са почнали една инициатива за набиране на средства,май японци ще го финансират и ще го откриват с някакви холандски машини.Тогава ще го източат за известно време.Ето тук инфо
http://sevtopolis.suhranibulgarskoto.org/

http://sevtopolis.suhranibulgarskoto.org/

Благодаря на всички
Ще пиша веднага щом отида.

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
приятен язовир, но пътят е доста - заслужава си с поне 1 нощувка...
ПС: там ми монтираха двигателя на лодката и по време на пробите са хванали една добра бяла риба, а ние с колегата Цецо като го пробвахме за 1 час тролене имахме 2 удара и извадихме една сулка около 40см
ПС: там ми монтираха двигателя на лодката и по време на пробите са хванали една добра бяла риба, а ние с колегата Цецо като го пробвахме за 1 час тролене имахме 2 удара и извадихме една сулка около 40см
- MITKO70
- кандидат преподавател
Точно 200км. по Подбалканския път,но аз за по-малко от седмица не тръгвамТедо написа:приятен язовир, но пътят е доста - заслужава си с поне 1 нощувка...

Колеги, преди около месец ходих там с нощувка, беше пълно с хора, успяхме да хвърлим 5 пръчки, имаше стрелби бомбички музики абеее ужас, както и да е, та отидохме кам 18:00ч излизаха дребни кленчета, каракуди и много костур, един колега имал удар на дрозд но скъсал, заметнахме и зачкахме, нищо цяла нощ, едни колеги хварляха и на светеши кам 1 през ноща но нямаше и един удар, до нас колегите вадеха някоя друга каракуда и така.На сутринта кам 5 реших да заредя пружинката сложих и захранка и по 3бели червея хжарлих и след 15-тина минути удар добар и след малко се показа един хубажец около 2кг та и повече, след него само на плувка трагнаха кленчета, каракуди, и костури имах и едно сдражо касане на плувката та толкова.Струва си но както каза колегата по нагоре само с нощувка
-
- новобранец
каракуди големи .Al_Bundi написа:Здравейте колеги! Скоро мисля да посетя яз. Копринка. Та питането ми е дали си заслужава ходенето и дали излиза нещо? Благодаря ви предварително!