Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пак Платики
-
- сериозен играч
Пак Платики
Здравейте , пак ходих на яз.Искър и фанах платики ,та реших да драснем некой ред.Вчера като се прибрах на обед от струма преспах и се реши да ходиме на яз,Искър.Аз ,миньоро и чичо коле . Тръгнахме вечерта ,миньоро чел да лови на светеща плувка
висе цела нощ и фана 2 риби .Аз въобще не пробах ,не мога да ловим у темното че изпотрошим сичко.Първо минаме през ихтиманскио ръкав ама там беше манефестация,и отидехме на това место ,не знам как се казва ,ама май е на Трънскио у районо
. Като се съмна метнах първо фидерите ,ама небиваше ,на единия не фанах ни една риба ,а с другия 4 риби .Па у 9 часо опнах щеката и ги наприх салата до обед .у 2 часо си тръгнахме ,писна ни а си кълвеше .ама доволно .Миньоро фана най малко с директнио .имаше много народ ,не ми е ясно одим за 5 път и не мога да си обясним що работат тия хора с тия дънарки с камбанките
ного редко да извади некой риба .а па през ноща имаше некакви пичове на палатка ,май въобще не ловеха риби ама беше як купон та ракети та гръмеха с пистолети ,беше като у бейрут,та не спреха до сутринта ,не съжалявам че висех цела нощ ,поне фанахме места .
Е,изкривих се от писане ,заеби та главни букви па точки па запетайки
зорлем съм го написал на некой ако не му аресва да не го чете .
По добре не мога

Това са мойте хора

Те това ми беше подхранката и общо 700гр белки им шибнах и полвин шише ароматизатор на сенсас

чичо коле

Разчепих се на тая скала ,заеби

Мойте риби

Тия са на чичо коле

На миньоро не съм ги снимал беше ги натепал у една бака от латекс
А чичо коле ги даде те на тоя елемент ,гле само как им се радва

Е,изкривих се от писане ,заеби та главни букви па точки па запетайки

По добре не мога

Това са мойте хора

Те това ми беше подхранката и общо 700гр белки им шибнах и полвин шише ароматизатор на сенсас

чичо коле

Разчепих се на тая скала ,заеби

Мойте риби

Тия са на чичо коле

На миньоро не съм ги снимал беше ги натепал у една бака от латекс

-
- сериозен играч
Re: Пак Платики
bkd написа:Абе не ми ареса ,но го прочетох![]()

venci72 написа:bkd написа:Абе не ми ареса ,но го прочетох![]()
абе нали се ми стенят ,че съм писал неграмотно

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Бисо
- сериозен играч
Нека стенят
бе Венци,тепърва да се учим да пишем нема да стане
,а като ти гледам рибите ние требва да се учим от тебе/камоли за риболов по Струма/

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
ianeka написа:Нека стенят![]()
![]()
бе Венци,тепърва да се учим да пишем нема да стане
![]()
![]()
,а като ти гледам рибите ние требва да се учим от тебе/камоли за риболов по Струма/
![]()
![]()

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Браво Венци.
Пак си им разказал играта.
Много ме кефят твоите репортажи.
В никакъв случай не трябва да сменяш стила си на писане. Той си е твой патент.
Който не го харесва да не чете.
Евала!

Много ме кефят твоите репортажи.

Евала!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Умрях от смях
За репортажа 6+

Умрях от смях

За репортажа 6+

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Tука с Чируса ще искаме наем там са строени и ги храним

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- valeri
- разбира нещата
Трябва да си купя и Аз такава щека то направо като ви гледам репортажите ме разбивате. За писането няма да го сменяш,как ще се смеем като четем ние от странство.Браво за излета
Питаш ли ме мене днеска бях на близкото езерце и само 1-малка рибка и около 10-15 сомета около педя.Връщай,Връщай все си викам а да хвана баба ти,дедо ти,чичо ти ,стринка ти,леля ти и след 2 часа молене въдицата на рамо и у дома пред компа да ви чета репортажите.Това се случва за 2-ра поредна седмица направо УЖАС!!!!!!

Питаш ли ме мене днеска бях на близкото езерце и само 1-малка рибка и около 10-15 сомета около педя.Връщай,Връщай все си викам а да хвана баба ти,дедо ти,чичо ти ,стринка ти,леля ти и след 2 часа молене въдицата на рамо и у дома пред компа да ви чета репортажите.Това се случва за 2-ра поредна седмица направо УЖАС!!!!!!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Венцо, ама ще се караме, ние ги дресираме ти ги ловиш послеTRANSKI RIBAR написа:Tука с Чируса ще искаме наем там са строени и ги храним![]()
![]()
![]()

Другия път да оставиш на брега едно чувалче "Стартер за малки прасенца" и каса бира

Поздрави!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
За две нощи и два дни /4-6.07.08/, улова на една каракуда и две платики на Шипоченски е успех.То толкова много народ и по Ленинските съботници навремето, насила не можеха да съберат.Каравани ,палатки,коли,деца и най много музика/ всякаква /. Каприза на времето най си го биваше-дъжд,вятър,светкавици и грамотевици.В успешни пиша, защото не сме съвсем капо де.Другата седмица на яз."Йовковци" да пробваме там как е.