Пак Платики

Модератори: bobopeli, sapuna

venci72
сериозен играч
сериозен играч

Пак Платики

Мнение от venci72 »

Здравейте , пак ходих на яз.Искър и фанах платики ,та реших да драснем некой ред.Вчера като се прибрах на обед от струма преспах и се реши да ходиме на яз,Искър.Аз ,миньоро и чичо коле . Тръгнахме вечерта ,миньоро чел да лови на светеща плувка :lol: висе цела нощ и фана 2 риби .Аз въобще не пробах ,не мога да ловим у темното че изпотрошим сичко.Първо минаме през ихтиманскио ръкав ама там беше манефестация,и отидехме на това место ,не знам как се казва ,ама май е на Трънскио у районо :lol:. Като се съмна метнах първо фидерите ,ама небиваше ,на единия не фанах ни една риба ,а с другия 4 риби .Па у 9 часо опнах щеката и ги наприх салата до обед .у 2 часо си тръгнахме ,писна ни а си кълвеше .ама доволно .Миньоро фана най малко с директнио .имаше много народ ,не ми е ясно одим за 5 път и не мога да си обясним що работат тия хора с тия дънарки с камбанките :lol: ного редко да извади некой риба .а па през ноща имаше некакви пичове на палатка ,май въобще не ловеха риби ама беше як купон та ракети та гръмеха с пистолети ,беше като у бейрут,та не спреха до сутринта ,не съжалявам че висех цела нощ ,поне фанахме места .

Е,изкривих се от писане ,заеби та главни букви па точки па запетайки :lol: зорлем съм го написал на некой ако не му аресва да не го чете .
По добре не мога :lol:

Изображение

Изображение

Изображение

Това са мойте хора :lol:

Изображение

Изображение

Те това ми беше подхранката и общо 700гр белки им шибнах и полвин шише ароматизатор на сенсас :lol:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

чичо коле

:lol:

Изображение

Разчепих се на тая скала ,заеби :lol:

Изображение

Изображение

Изображение

Мойте риби :lol:

Изображение

Изображение

Тия са на чичо коле :lol:

Изображение

На миньоро не съм ги снимал беше ги натепал у една бака от латекс

А чичо коле ги даде те на тоя елемент ,гле само как им се радва :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Пак Платики

Мнение от bkd »

Абе не ми ареса ,но го прочетох :wink: :lol:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

bkd написа:Абе не ми ареса ,но го прочетох :wink: :lol:
:lol: абе нали се ми стенят ,че съм писал неграмотно :lol:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

venci72 написа:
bkd написа:Абе не ми ареса ,но го прочетох :wink: :lol:
:lol: абе нали се ми стенят ,че съм писал неграмотно :lol:
:smt038 :smt023 :smt039
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Нека стенят :smt091 :smt093 :smt091 бе Венци,тепърва да се учим да пишем нема да стане :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ,а като ти гледам рибите ние требва да се учим от тебе/камоли за риболов по Струма/ :smt023 :smt023 :smt023
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

ianeka написа:Нека стенят :smt091 :smt093 :smt091 бе Венци,тепърва да се учим да пишем нема да стане :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ,а като ти гледам рибите ние требва да се учим от тебе/камоли за риболов по Струма/ :smt023 :smt023 :smt023
:smt017
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

Браво Венци. :D Пак си им разказал играта. :prayer:
Много ме кефят твоите репортажи. :smt038 :smt038 :smt038 В никакъв случай не трябва да сменяш стила си на писане. Той си е твой патент. :smt023 Който не го харесва да не чете.
Евала!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

А чичо коле ги даде те на тоя елемент ,гле само как им се радва :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Умрях от смях :lol: :lol:
За репортажа 6+ :wink:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Tука с Чируса ще искаме наем там са строени и ги храним :lol: :lol: :lol: :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Трябва да си купя и Аз такава щека то направо като ви гледам репортажите ме разбивате. За писането няма да го сменяш,как ще се смеем като четем ние от странство.Браво за излета :D
Питаш ли ме мене днеска бях на близкото езерце и само 1-малка рибка и около 10-15 сомета около педя.Връщай,Връщай все си викам а да хвана баба ти,дедо ти,чичо ти ,стринка ти,леля ти и след 2 часа молене въдицата на рамо и у дома пред компа да ви чета репортажите.Това се случва за 2-ра поредна седмица направо УЖАС!!!!!! :( :( :(
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

TRANSKI RIBAR написа:Tука с Чируса ще искаме наем там са строени и ги храним :lol: :lol: :lol: :lol:
Браво Венцо, ама ще се караме, ние ги дресираме ти ги ловиш после :wink: .
Другия път да оставиш на брега едно чувалче "Стартер за малки прасенца" и каса бира :wink:
Поздрави!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
S.KOEVA
новобранец
новобранец

Мнение от S.KOEVA »

За две нощи и два дни /4-6.07.08/, улова на една каракуда и две платики на Шипоченски е успех.То толкова много народ и по Ленинските съботници навремето, насила не можеха да съберат.Каравани ,палатки,коли,деца и най много музика/ всякаква /. Каприза на времето най си го биваше-дъжд,вятър,светкавици и грамотевици.В успешни пиша, защото не сме съвсем капо де.Другата седмица на яз."Йовковци" да пробваме там как е.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Незнам ама готин костур имаш в галерията.Леко само да не ухапе :lol:
TICA FAN
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”