Повече риба на реката

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

elichka
новобранец
новобранец

Повече риба на реката

Мнение от elichka »

Здравейте.Аз съм Ели на 12 години.Още от малка ходя за риба със татко особено през ваканциите.От Ямбол съм.Обикновено ходим на Тунджа,но не винаги хващам нещо.Е,това е малко гадно,но все пак някой път хващам по повече.Тази година татко ми обеща че ще отидем някъде на излет за риба за един ден.Моля помогнете ми.Каква нова въдица е подходяща за мен?Плувка?Как да направя така че да хвана повече риба. :)
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Повече риба на реката

Мнение от dobrikk »

Ами най-добре питай татко си. Той би трябвало да знае а пък и не се отчайвай. Важно е да не се отказваш. То доста рибари напоследък също не хващат, така че горе главата.
ganst
новобранец
новобранец

Мнение от ganst »

Според мен на тебе не ти ирябжат кой знае какви прецизни такъми. Едно телескопче D.A.M. - Onliner Tele Spin 60-2.4 метра една малка макара на Okuma. И като за тебе едно по яко струно 0.18-0.20. Всичко това е не повече от 50тина лева. Не е кой знае какво но зада станеш рибарка все пак трябва и да счупиш някоя пручка и по добре е тя да не е от по добрите.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

elichka написа:Здравейте.Аз съм Ели на 12 години.Още от малка ходя за риба със татко особено през ваканциите.От Ямбол съм.Обикновено ходим на Тунджа,но не винаги хващам нещо.Е,това е малко гадно,но все пак някой път хващам по повече.Тази година татко ми обеща че ще отидем някъде на излет за риба за един ден.Моля помогнете ми.Каква нова въдица е подходяща за мен?Плувка?Как да направя така че да хвана повече риба. :)
На 12г. пък пише така? :roll: Хм... :shock:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
repair
новобранец
новобранец

Мнение от repair »

GODzillata написа:
elichka написа:Здравейте.Аз съм Ели на 12 години.Още от малка ходя за риба със татко особено през ваканциите.От Ямбол съм.Обикновено ходим на Тунджа,но не винаги хващам нещо.Е,това е малко гадно,но все пак някой път хващам по повече.Тази година татко ми обеща че ще отидем някъде на излет за риба за един ден.Моля помогнете ми.Каква нова въдица е подходяща за мен?Плувка?Как да направя така че да хвана повече риба. :)
На 12г. пък пише така? :roll: Хм... :shock:

Кое е странното на писането и?
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Странното е, че Ели пише почи без правописни грешки, употребява кирилица и може да подрежда думите така, че да са разбираеми. На днешно време малко ученици,че даже и студенти могат да се похвалят с подобни умения :evil: .
Добре дошла във форума Ели! Не е лошо да отидете с татко си в риболовния магазин и той(дето ще плаща) да ти избере подходяща пръчка и друго каквото ти трябва. Чети, риболовствай и научавай повече за поведението на рибите, това е пътят да хващаш повече риба. В този форум има доста за четене, а иначе на реката и практикуваш. :)
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Zen написа:Странното е, че Ели пише почи без правописни грешки, употребява кирилица и може да подрежда думите така, че да са разбираеми. На днешно време малко ученици,че даже и студенти могат да се похвалят с подобни умения :evil: .
Точно това имах и аз предвид!
С подобен правопис даже и много хора с виШо не могат да се похвалят!!!
Sad, but true. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”