Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Повече риба на реката
Модератор: bobopeli
Повече риба на реката
Здравейте.Аз съм Ели на 12 години.Още от малка ходя за риба със татко особено през ваканциите.От Ямбол съм.Обикновено ходим на Тунджа,но не винаги хващам нещо.Е,това е малко гадно,но все пак някой път хващам по повече.Тази година татко ми обеща че ще отидем някъде на излет за риба за един ден.Моля помогнете ми.Каква нова въдица е подходяща за мен?Плувка?Как да направя така че да хвана повече риба. 

-
- ще става разбирач
Re: Повече риба на реката
Ами най-добре питай татко си. Той би трябвало да знае а пък и не се отчайвай. Важно е да не се отказваш. То доста рибари напоследък също не хващат, така че горе главата.
Според мен на тебе не ти ирябжат кой знае какви прецизни такъми. Едно телескопче D.A.M. - Onliner Tele Spin 60-2.4 метра една малка макара на Okuma. И като за тебе едно по яко струно 0.18-0.20. Всичко това е не повече от 50тина лева. Не е кой знае какво но зада станеш рибарка все пак трябва и да счупиш някоя пручка и по добре е тя да не е от по добрите.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
На 12г. пък пише така?elichka написа:Здравейте.Аз съм Ели на 12 години.Още от малка ходя за риба със татко особено през ваканциите.От Ямбол съм.Обикновено ходим на Тунджа,но не винаги хващам нещо.Е,това е малко гадно,но все пак някой път хващам по повече.Тази година татко ми обеща че ще отидем някъде на излет за риба за един ден.Моля помогнете ми.Каква нова въдица е подходяща за мен?Плувка?Как да направя така че да хвана повече риба.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

GODzillata написа:На 12г. пък пише така?elichka написа:Здравейте.Аз съм Ели на 12 години.Още от малка ходя за риба със татко особено през ваканциите.От Ямбол съм.Обикновено ходим на Тунджа,но не винаги хващам нещо.Е,това е малко гадно,но все пак някой път хващам по повече.Тази година татко ми обеща че ще отидем някъде на излет за риба за един ден.Моля помогнете ми.Каква нова въдица е подходяща за мен?Плувка?Как да направя така че да хвана повече риба.Хм...
Кое е странното на писането и?
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Странното е, че Ели пише почи без правописни грешки, употребява кирилица и може да подрежда думите така, че да са разбираеми. На днешно време малко ученици,че даже и студенти могат да се похвалят с подобни умения
.
Добре дошла във форума Ели! Не е лошо да отидете с татко си в риболовния магазин и той(дето ще плаща) да ти избере подходяща пръчка и друго каквото ти трябва. Чети, риболовствай и научавай повече за поведението на рибите, това е пътят да хващаш повече риба. В този форум има доста за четене, а иначе на реката и практикуваш.

Добре дошла във форума Ели! Не е лошо да отидете с татко си в риболовния магазин и той(дето ще плаща) да ти избере подходяща пръчка и друго каквото ти трябва. Чети, риболовствай и научавай повече за поведението на рибите, това е пътят да хващаш повече риба. В този форум има доста за четене, а иначе на реката и практикуваш.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Точно това имах и аз предвид!Zen написа:Странното е, че Ели пише почи без правописни грешки, употребява кирилица и може да подрежда думите така, че да са разбираеми. На днешно време малко ученици,че даже и студенти могат да се похвалят с подобни умения.
С подобен правопис даже и много хора с виШо не могат да се похвалят!!!
Sad, but true.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!