Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Къде са ми шараните?
Модератор: dantho.mihov
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Къде са ми шараните?
А аз си мисля,че остават само още дваrikosheth написа:
Тука сериозно се замислих, бърз вариант за магическото 7...и без това останаха още само 4

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сега за сега Едене, пиене и еб... не помагат, проверено независимо от количествата
И смяна на мястото не дава резултат, но си мисля друго....Смених макарите, дали няма да е заради тях?! Тия новите още не са "обучени" и не са в час явно

И смяна на мястото не дава резултат, но си мисля друго....Смених макарите, дали няма да е заради тях?! Тия новите още не са "обучени" и не са в час явно

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
rikosheth написа:....Смених макарите, дали няма да е заради тях?! Тия новите още не са "обучени" и не са в час явно![]()
![]()

Не халай макарите,вземи смени воодоема бре,нали виждаш там дето си фурлил Митефф го е опощил

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не вярвам да го е опощил,мястото малко не става за хора и ръченициNedeltcho Delev написа:
Не халай макарите,вземи смени воодоема бре,нали виждаш там дето си фурлил Митефф го е опощил

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
камен написа:Не вярвам да го е опощил,мястото малко не става за хора и ръченициNedeltcho Delev написа:
Не халай макарите,вземи смени воодоема бре,нали виждаш там дето си фурлил Митефф го е опощил![]()
![]()

Ми тогава къде му е шарана

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами а де, нали и аз това питам .. де е?!
И не е от местата за риболов, на тях нищо им нема пълни са с мустакати мазньовци само дето аз не мога да ги вкарам у кепа за една фотосесия
Дали да не мина през некой Поп да ми тресне един чемшир у главата или пък беше..здравец

Дали да не мина през некой Поп да ми тресне един чемшир у главата или пък беше..здравец

rikosheth написа:Дали да не мина през некой Поп да ми тресне един чемшир у главата или пък беше..здравец
Тъй кат не си сам в това къръшко начинание искаш ли двамата да идем на поп,може и по ефтино да ни прекара

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не си ли??Nedeltcho Delev написа: да си вземем и подовете,че аз откак съм го взел моя риба не съм видял![]()

Търси се Поп склонен да се яви на избран язовир по трасето Варна - Димитровград, за освИнщаване на стойки , въдици, макари и шаранисти!

rikosheth написа:[D Аз пък що така на Езерово чух , че с удар ти го съборил легендарния сом,шаран...или...?![]()
Търси се Поп склонен да се яви на избран язовир по трасето Варна - Димитровград, за освИнщаване на стойки , въдици, макари и шаранисти!
Ти вярно си чул ама за пода на Митефф дето ми го подари,он се търкаляше от вятъра

- malkia_joro
- разбира нещата
Красотата на живота е в това,че продължава.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Този не е баш от нашия синод...не Фърф(ор)и(й), хич 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Бе щоне пробвате попадия! Да ви прескочи пръчките за кадем! Ще да развали урокито бе! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Диканаров написа:Бе щоне пробвате попадия! Да ви прескочи пръчките за кадем! Ще да развали урокито бе!

Диканаров тъй като ся ще ходя на Сърница па там има ходжа,как се вика женската на ходжата бре

- Димича
- ще става разбирач
ХОДЖАДИЯ,сигурно тъй се вика,ама да вземе по-добре да намери някоя попска щерка,към 200-240 месечнаNedeltcho Delev написа:как се вика женската на ходжата бре

Ракията не е за малки дЯца!!!!