Абсолютен аматьор

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
fotty
новобранец
новобранец

Абсолютен аматьор

Мнение от fotty »

И така най- накрая след много четене и гледане и маяне се реших да пиша първия си пост(просто съм любител рибар не че не мисля за риба почти постоянно но нямам кой знае какви риболовни успхи). От 1-2 седмици четя предимно за спининг и много се запалих, и искма да се пробвам имам 1-2 блесни мепс купих си 2 воблерчета голди и утре ще се пробвам на чз. Домлян. И да си дойда на темата аз съм от Пловдив, а съм бил на Марица може би 1-2 пъти и предимно съм мокрил перцето само. Ще се намери ли някой колега да ме светне за това онова с спининга и с риболова по Марица?
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Абсолютен аматьор

Мнение от Павел Иванов »

Във форума има доста добри спинингисти от Пловдив и предполагам че ще получиш доста добри напътствия ! Инак хващаш гегата и право на Марица ! Търсиш рибата навсякъде особенно началото и края на вировете ! Ако има пясъчна коса или островче , паднали дървета , въртопчета и пр. качваш се малце над тях меташ Голдито , оставяш го да се оттече до целта и обираш :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

и как минаха пробите?
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Аватар
fotty
новобранец
новобранец

Мнение от fotty »

Ами много и дребен костур на перо. А иначе воблерчетата и блесните не ги барна (то най вероятно е в мен проблема де) само забелязах че гонеше мепса XD 0 но не го атакуваше. А колко се надявах поне някой дребосък да закъча но уви :( .

а искам и да попитам за сега си нямам спинингова пръчка и ползвам едно trabucco starline fx project 300, и гледах едни томакс по 13-14 лв заслужавали си да си взема такава пръчка или да продължавам с трабукото и по нататък да налитам на нещо по-добро ?

marco polo: сега само ми се върти в глават кога и каде до ида по марица :roll: капото само ме надъхва .
Последно промяна от fotty на Пон Юни 30, 2008 11:18 am, променено общо 1 път.
Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kocet0 »

fotty написа:Ами много и дребен костур на перо. А иначе воблерчетата и блесните не ги барна (то най вероятно е в мен проблема де) само забелязах че гонеше мепса XD 0 но не го атакуваше. А колко се надявах поне някой дребосък да закъча но уви :( .

а искам и да попитам за сега си нямам спинингова пръчка и ползвам едно trabucco starline fx project 300, и гледах едни томакс по 13-14 лв заслужавали си да си взема такава пръчка или да продължавам с трабукото и по нататък да налитам на нещо по-добро ?

marco polo: сега само ми се върти в глават кога и каде до ида по марица :roll: капото само ме надъхва .
За пръчката ... според мен недей си давай парите за тези боклучки ... 13-14 лева само ще те е яд като я счупиш някъде ... моя съвет е да събереш някой лев и да си купиш нещо около 40-50 до 60 лева , което за начинаещ спинингист ще ти е идеално ... има много добри модели на Тика и Фил Стар ... И както казва колегата Marco Polo - Наблягай на тренировките и рано или късно ще успееш ... след първата хваната риба вече си "болен" ако ме разбираш какво искам да ти кажа :rolleyes: Лично моята първа риба на спининг е щука и за сега ми се отдава най-много ... препоръчвам ти ако имаш път към склада до гара Филипово да влезеш в първия склад (на първия етаж) и да си купиш любимата ми клатушка ... Фирмата е МОСКА , а като те питат за модела кажи просто ЛЪЖИЦА :lol: Цената е около 2-3 лева , а ефективността и е наистина голяма ... Също добра клатушка , но малко по-скъпа е Мапсо Прека , която можеш да намериш само и единствено в склада на булевард Руски ... малко преди китайската храна ... :) Това са клатушките , които са фаворити при мен ... просто трябва много обикаляне и търсене на рибата и успеха идва :) Търси щуката във вирчета , под паднали дървена и бавна вода , както и близо до брега по шавари и т.н. ... хвърлянето на вътре не е наложително :) Успех и скоро ти пожелавам да пишеш в УСПЕШНИ :) До скоро :p
SPINING FOREVER ;)
Аватар
fotty
новобранец
новобранец

Мнение от fotty »

Дойде и моят час. Малко и аз да се изфукам днес хванах първата си рибка на спининг. Бях на 40те извора за костур, за съжаление само едно улових, но кефа беше бълен още ми е превъзбудено. Имах и един удър на червен туистър. Иначе на малка рибка на перо излизаха по-малки костурчета. Сутринта много гонеше направо на 3-4 метра от брега водата кипеше. Ето и снимчица.
Изображение
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Браво пич. Адмирации!!!!!!!!!!1
Продължавай все така и успехите ще дойдат!!!!1
Никой не се е родил научен !!!!!1
Даже и АЗ :wink: :wink: :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
danim
новобранец
новобранец

Мнение от danim »

честито и от мен!!!!!
сега ги почваш :D :D :D :D :D :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”