Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Слаковци-слабоооооооо
Слаковци-слабоооооооо
Бях на Слаковци от събота до неделя и незнам какво зарибяват ама дори и не пипна само едни колеги отсреща и до нас хванаха по едно сомче и това беше ако ходите на Слаковци дано да имате късмет да хванете денят когато зарибяват,това е от мен айде чао и наслука
- pp4e
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Слаковци-слабоооооооо
А бе и аз бях там и незнам каде си гледал.Аз и колегите имахме 4 удара но колеги до нас хванаха 20+ риби на подвижни плувки и на пружина с 3 царевици нагоре. 
А ако те интересува с какво зарибяват. Зарибяват с шарани от Овчарица.

А ако те интересува с какво зарибяват. Зарибяват с шарани от Овчарица.

vie kade bqhte nie bqhme v zaliva
- pp4e
- новобранец
- Обратна връзка:
3 места след последната бесетка малко в страни с/у сухото дърво
a vie kakvo hvanahte,abe priqtel ti ot kade znae6 4e zaribqvat s sharani ot Ov4arica 

- vodi77
- ще става разбирач
Момчето с белия бус беше ли там?pp4e написа:3 места след последната бесетка малко в страни с/у сухото дърво
Аз пак съм за риба;;;;
- pp4e
- новобранец
- Обратна връзка:
Първо в този форум се пише на кирилица. Второ осещам намека от твоя страна но въпреки всичко ще бъда любезен.Човек от мойта рибарска дружинка познава човека който държи развъдниците на Овчарица от там на сетне сам прави изводите как аз знам за това . Както знам също с какво се храни и пр. Но първо ще пробвам дали има резултат и след това ще дам инфо. А и казах в първия ми коментар какво сме хванали.
Да имаше 1 човек с бял бус точно под лампата заедно със 1 момиче. Мисля че беше хванал 1 шаран ако не се бъркам. Ние бяхме до него
Да имаше 1 човек с бял бус точно под лампата заедно със 1 момиче. Мисля че беше хванал 1 шаран ако не се бъркам. Ние бяхме до него
- vodi77
- ще става разбирач
Значи който си го може,го може спора е излишенpp4e написа:

Аз пак съм за риба;;;;
- pp4e
- новобранец
- Обратна връзка:
Данебида ти си бил колегата с белия бус ?

p.s.така като разгледах галерията ти си бил
хаха м/у другото това диваче кога е извадено там ?

p.s.така като разгледах галерията ти си бил

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Предишната седмица ли сте били там , ния съшо бяхме в една тема съм писъл , само че колегата Води не съм го засичъл с буса , а иначе и аз така знам , че зарибяват от Овчарица и до колкото знам я хранят там с гранули (за пастърви) . И аз съм ги мешал със захранката и не съм имал особен ефект .Ния бяхме към края на язовира , там предпочитам да ловя , някой ако е засичъл Омега , Киа(такси) и G-klasa , ния сме били

- pp4e
- новобранец
- Обратна връзка:
Само не казвай че вие бяхте надвикващата се компания с другия бряг
. ако сте били вие доста ви се посмяхме 

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ааа, нее ния бяхме преди тях досши и малко по на дясно бяхме . Иначе тия пичове не легнаха цяла нощ хаха а и много отговорен диск имаха само стари пиянски песни , и ния си пиехем и слусшахме музика , но несме силили
.Хаха ама тях целия язовир ги чу , особено с репликата кеееп , даиии кепуу

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Съжалявам че ползвам тая тема,но е безмислено да пиша нова.
Та от вчера на обяд до днес само две сомчета по около 300-400 грама.Народ има повече от на отколкото на мач,места почти не може да се намерят.Аз като никога бях под черешите.
Та от вчера на обяд до днес само две сомчета по около 300-400 грама.Народ има повече от на отколкото на мач,места почти не може да се намерят.Аз като никога бях под черешите.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хах какво си правил там , Иначе аз преди малко се прибирам бях на Ярджеловци на стария , язовир един съсед втора седмица ходи и под 20 риби няма , а бащата ходи четвъртък с преспипване и хвана 3 шарана и един сом , Таа и ния вчера към 5 тръгнахме на там на път срещах съседа където ходеше там и ми каза че е много слабо и неса били пускали риба ,
късмета ми е от най-голямите , резултата беше за около 18 часа едно сомче , към 900 гр на царевица.