Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Знае ли някои от каде да си купя парашут за кльонк
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Знае ли някои от каде да си купя парашут за кльонк
Знае ли някои от каде да си купя парашут за кльонк.Всеки казва че ги шиели по поръчка,но никои не казва каде?
ГО
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря колега,поръчах си от магазина които си ми посочил,чакам доставката.Ходя на яз.Въча там само вечер е по спокойно без вятър и не мога да хвана нищо ,даже нямам и удар на кльонка.Не че не ми е за 3 път да се пробвам но все пак......
Опитвам се да си купя и по добър мултипликатор но същевременно да не е повече от 200лв,нещо да предложите..?
Опитвам се да си купя и по добър мултипликатор но същевременно да не е повече от 200лв,нещо да предложите..?
-
- научил се да хвърля
Re: Знае ли някои от каде да си купя парашут за кльонк
Тук колега предлага готови парашути - http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... &start=135
На мястото на човек можеш да седнеш, но не и на късмета!!!
за 6 години човека е стигнал до правилния парашут мисля.

- piro
- научил се да хвърля
здравеите колеги и аз като Кърцата ползвам чували с обръч а обръча го защипвам в друг обръч които се притяга като обръч за бидон за зеле та този обръч е от кутии за боя тази с която правят маркировките по шосетата няма да ви откажат два обръча ако ги попитате
целта на това защипване е да се сменят чувалите бързо и лесно а и чувала се опъва много добре но малките чували с лодка 3,60 и 3 ма дебели не може да задържат добре и за това имам и по големи чували с по големи обръчи от варел за масла
целта на това защипване е да се сменят чувалите бързо и лесно а и чувала се опъва много добре но малките чували с лодка 3,60 и 3 ма дебели не може да задържат добре и за това имам и по големи чували с по големи обръчи от варел за масла