Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Много съм бясен..ама много !!!
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Много съм бясен..ама много !!!
Приятели,искам да ви кажа,какво се случи днес и да видите какви хора има и влизат във форума
Днес към 20:30 часа по скайпа ми се обади един наш колега,мой градски.Момчето е било на Марица под моя блок и си е ловяло риба.По едно време,както си ловял при него е отишъл някакъв измикяр и започнал да се заяжда със него и да го заплашва.Започнал да го обижда и да му вика че се е правил на много велик във форума но там на марица не бил никой и т.н.Взел да му обяснява да не пишел повече и да не се правел на голям рибар.Момчето искаше само да ми се оплаче и да ме попита дали може да си изтрие ника и мненията които е писал и явно много се е притеснил че неговото писане по форума,дразнело хората и щом не харесват писанията му,щял да напусне любимия ни форум
Обясних му набързо и го помолих да не прави такива прибързани постапки,защото мнението на един такъв боклук като този,няма нищо общо със мнението на хората от форума
Мисля че ще се съгласите със мене.Накарах го да ми обясни какво представлява този човек и веднага слезнах доло под блока и отидох до Марица.вътре нямаше никой под моста и попитах комшийте дето стояха на пейката за такъв човек,но неможаха да се сетят.Отидох до магазина и там стояха други комший,които също поразпитах но и те неможаха да ми кажат нищо.Имаше един единствен дъртак със очила и нашия колега ми обясни по подробно после по телефона и мисля че май просто го пропуснах.Искам пред всички вас да му кажа на този простак,че ако господ даде даго хвана аз на Марица пред блока и направо съм го удавил като мишка.Има само двама - трима дето са около този мост и като видя колегата на живо и ми обясни по-подробно,вече няма да има пропуск.Човека е обяснявал повреме на заяждането че със Бутника биле много гъсти.Просто такива идиоти дето незнаят какво приказват и правят,нямат място тук между нас.Направо да се благодари че просто неможах да го намеря.Ако съм минал покрай теб и съм те изтървал защото просто незнаех кого търся,следващия път няма да те пропусна.обещавам на колегата че този идиот ще си плати.Чудя се как невзе да попадне на мене та да го изпратя да хване първата закуска в ортопедията.Ако нашия колега реши/момчета дето ми се оплака/да каже повече по въпроса какво се е случило,нека го направи и да несе притеснява от този боклук.Просто нямам думи със каквито да го нарека и моля да ми извините!!!
П.П приятелю,спокойно можеш да напишеш всичко за този човек,тук при нас във форума,само можеш да получиш подкрепа,уверявам те.Имаш достатъчно приятели,повярвай ми !!!

П.П приятелю,спокойно можеш да напишеш всичко за този човек,тук при нас във форума,само можеш да получиш подкрепа,уверявам те.Имаш достатъчно приятели,повярвай ми !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- maranzika
- сериозен играч
Re: Много съм бясен..ама много !!!
Любо,аз предлагам като разбереш кой е тоя цървул да го кажеш и съм сигурен ,че ще му е трудно да ходи покрай Пловдив за риба без да яде бой!
Ако е истински мъж нека и тука напише,какво е казал на момчето и какво мисли по въпроса

Последно промяна от joroNH на Сря Юли 09, 2008 10:01 pm, променено общо 1 път.
Никога на колене пред когото и да е.
Учудвам се, че има подобни хора, които трупат толкова негативна енергия в себе си. Форумът е затова всеки да изложи своето мнение и виждане по даден въпрос. А заядливеца все ще си намери майстора, било то при Любо или някой друг 

- георги н.
- ще става разбирач
Комплексите на тоя мъж май са му избили яко , нема такъв дебилизъм за некакви мнения и теми да се заяждаш с некой. Заслужава да бъде одран
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
-
- ще става разбирач
Изобличете тоя мерзавец да го видим отворкото
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
- ribarq
- сериозен играч
Не мога да повярвам , че има толкова злонамерени хора
Освен бой и ебано ще му е малко на този цървул ! Нека някой ако има сведение да пише в темата , за да може всички да разберем кой е този ........

Освен бой и ебано ще му е малко на този цървул ! Нека някой ако има сведение да пише в темата , за да може всички да разберем кой е този ........

Еееех ако може името му да попадне тукаа,не ми се мисли,ще проклина и майчиното си млако,Любо познавам те и мисля,че ще го намериш тоя идиот.
- pe6ev
- новобранец
- Обратна връзка:
рано или късно този човек ще си намери майстора,независимо дали е от форума или някой друг,с който е решил да се заяде защото няма какво да прави.за мен това не може да бъде постъпка на нормален възрастен човек,при това рибар.
-
- ще става разбирач
С тази си постъпка този не може да се нарече човек а камоли рибар

- Моряка
- кандидат преподавател
Ще си копирам това твое изказване ,пример за точен мъж .
П.С.Не съм гъзоблизец и ми беше трудно да напиша това,ама ако някой се помъчи да се заяде с теб да го д.ха
П.С.Не съм гъзоблизец и ми беше трудно да напиша това,ама ако някой се помъчи да се заяде с теб да го д.ха

А сега де? 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Може да е някой с БАН примерно.Вариант е и конкурент!
И все пак-"Куче,което лае,не апе...при ЦИБА се насира!"
Турете му пепел!Той не съществува!
Ако съществува,да се замисли има ли смисъл от това същесвтвУВанИе!
Идиот малоумен!!!
Любак,не вземай отношение за напред!Той се е наакал вече!

И все пак-"Куче,което лае,не апе...при ЦИБА се насира!"
Турете му пепел!Той не съществува!

Ако съществува,да се замисли има ли смисъл от това същесвтвУВанИе!
Идиот малоумен!!!
Любак,не вземай отношение за напред!Той се е наакал вече!

- krokibg
- учете се от него
Забравете да се покаже
Трябва да е много прост или много луд
делев,не е въпроса до търсенето,той е някъде около моста и живее във близост.Аз имам виждане за един елемент който мисля че е въпросния човек,но ще видим.аз съм рибар от 37 години и непомня да съм се заял със колега,освен ако не е бил някакъв проклетник и да е направил нещо недопустимо.Но този човек е слезнал от брега на марица без въдица и съвсем целенасочено е отишъл до нашия колега,който кротко си е ловял и със нищо не е правокирал този боклук.Освен че бил пишел във форума и много го дразнел.ами като те дразни толкова мнго,защо влизаш във форума бе,върви на майната си.Явно последните риболовни подвизи на нашия колега със рибите от марица са го раздразнили или кото той ходи да лови,нищо нехваща и.......направо неискам да го мисля.Тоя е закусвал сутринта със господ.комшийте като ме видяха как вървя бясен и се оглеждам,разбраха че някой ще го отнесе.минах покрай един очилат мухльо,но той просто беше толкова жалък че изобщо не си и помислих че може да е той.после,колегата по телефона ми обясни че бил с очила и прошарена коса та само този отговаряше на това описание.аз го изгледах достатъчно показателно и кръвнишки,а и на всеослушание пред всички от блока казах че ако го хвана направо ще го смачкам.Искам да мукажа че ако е бил той,просто е голям късметлия и направо да се скрива някъде извън Пловдив докато ми мине че ако го хвана,бая закуски ще хване във ортопедията.Искам да ме извините,но просто не мога да се побера във кожата си,та и един комшия с мотор и очила ,бая се стресна като го попитах дали е влизал в марица
.направо ми се развали вечерта,нямам думи и цялото ми тяло подскача

делев,не е въпроса до търсенето,той е някъде около моста и живее във близост.Аз имам виждане за един елемент който мисля че е въпросния човек,но ще видим.аз съм рибар от 37 години и непомня да съм се заял със колега,освен ако не е бил някакъв проклетник и да е направил нещо недопустимо.Но този човек е слезнал от брега на марица без въдица и съвсем целенасочено е отишъл до нашия колега,който кротко си е ловял и със нищо не е правокирал този боклук.Освен че бил пишел във форума и много го дразнел.ами като те дразни толкова мнго,защо влизаш във форума бе,върви на майната си.Явно последните риболовни подвизи на нашия колега със рибите от марица са го раздразнили или кото той ходи да лови,нищо нехваща и.......направо неискам да го мисля.Тоя е закусвал сутринта със господ.комшийте като ме видяха как вървя бясен и се оглеждам,разбраха че някой ще го отнесе.минах покрай един очилат мухльо,но той просто беше толкова жалък че изобщо не си и помислих че може да е той.после,колегата по телефона ми обясни че бил с очила и прошарена коса та само този отговаряше на това описание.аз го изгледах достатъчно показателно и кръвнишки,а и на всеослушание пред всички от блока казах че ако го хвана направо ще го смачкам.Искам да мукажа че ако е бил той,просто е голям късметлия и направо да се скрива някъде извън Пловдив докато ми мине че ако го хвана,бая закуски ще хване във ортопедията.Искам да ме извините,но просто не мога да се побера във кожата си,та и един комшия с мотор и очила ,бая се стресна като го попитах дали е влизал в марица

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- учете се от него
Такива хора , рано или късно, съдбата ги среща на подходящо място , в подходящо време , с подходящия човек

-
- ще става разбирач
Някой не се ли сеща за такъв субект във форума,с лупи и прошарени цигли да го изтъкнем пред всички и да му се изакаме взаимно на устенцата 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !