Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Много съм бясен..ама много !!!
Модератор: dantho.mihov
- георги н.
- ще става разбирач
Re: Много съм бясен..ама много !!!
Да не мислиш че е със снимка на аватара. Бе сигурно е некой анонимник , дето му е свършил простамола, нема кинти за виагра , и му е крив всеки срещнатборислав енчев написа:Някой не се ли сеща за такъв субект във форума,с лупи и прошарени цигли

Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Една ГОЛЕМА ПИЧКА МУ МАИЧИНА ПО МАКЕДОНСКИ.Давам му плна подкрепа на малкиа колега-Маришки маистор(мислиа че сам сигурен кои е) ,а този олигофрен дано да си го отнесе и от бат Кроки,но и от некои друг,та да има закуска и на некои друг етаж в болницата,не само на ортопедиата.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- вече хвърля и на тежко
Е те тоя екземпляр трябва да изяде дървото за да стане за пример на всички как нетрябва да се държим един към друг, жалко че не съм на близко ...
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Отговорих си на въпрос, който ме глождеше много отдавна - защо много от съфорумците не си казват името, нямат снимки в галерийте, или не пишат от къде са и тн., е сега вече знам.
И понеже след кражбата, най-много мразя интригата, особено в мъжки форум, се извинявам, че писах, бех на кантар.
Поздрав към всички доблестни колеги.
И понеже след кражбата, най-много мразя интригата, особено в мъжки форум, се извинявам, че писах, бех на кантар.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Абе, за кражба, айде, моооже да кажеш, че му е трябвало...уж...Ама интриги най-мразя...toshko написа:Отговорих си на въпрос, който ме глождеше много отдавна - защо много от съфорумците не си казват името, нямат снимки в галерийте, или не пишат от къде са и тн., е сега вече знам.
Направо нямам думи, бе тия хора не могат ли да си хвърлят усилията за нещо позитивно...Кроки, тоя, братче, ако питаш мене си е наказан направо от Господ. Какво ли е да живееш, за да рушиш, мисля, че от това по-голямо самонаказание няма...
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Абе хора, това ако не беше го написал Любо, ами немаше да го повервам!!!!???Хич,ама хич! !
не съм от най-едрите, нееемам и 80 кила...., ама как обичамммм заплахите....пък и как обичам некой да ме пробваааа с такива:!:

..голем срам...гооолеемммм....човек от форума да върши подобни свищини
! 
не съм от най-едрите, нееемам и 80 кила...., ама как обичамммм заплахите....пък и как обичам некой да ме пробваааа с такива:!:

..голем срам...гооолеемммм....човек от форума да върши подобни свищини

Последно промяна от Jechev на Чет Юли 10, 2008 11:53 am, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Любо,казвал,че бил мой познат,ами жалко за него.Ако в действителност ми е такъв,вече няма да е.Сони ми писа и на мен,не мога да се сетя.Не му прави чест,а и още повече да ми споменава името.Чакам да видим има ли достойнство да ми се обади и да се разкрие.Защото аз си давам номера само на познати.Сони,приятелю,майната им.Лови си риба и да ти е през кУра 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Чета и не мога да повярвам че може да имам такъв градски като този боклук дето е заплашвал без да има повод за това .
Никога съм нямал подобни случай като съм ходил по Марица ако изключим понякога забележки на нахалния "бай мангал със черницата"
Жалко че нашия колега е нямал поне телефон със които да го снима и тогава щеше да види за какъв форум става на въпрос.

Никога съм нямал подобни случай като съм ходил по Марица ако изключим понякога забележки на нахалния "бай мангал със черницата"
Жалко че нашия колега е нямал поне телефон със които да го снима и тогава щеше да види за какъв форум става на въпрос.

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За лудите има лудница,а за глупаците Глупарница нема 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- ceno cenov
- разбира нещата
Ми те глупаците станаха вече толкоз много, че трябва половин България да им се задели. Мамата си е ебало отсекъде.
Толкоз много простотия виждам напоследък, че направо се отчайвам. Нема оправия с тез хора. Всеки си свои нещо, решава, че има неограничени права и почва се мисли за велик. Тоз пък решил, че форума е негов явно. При нас по Дунава започнаха пък брега да си заграждат..... бариери редът.........Всеки път трябва се кара човек с някого.............Да не навлизам в подробности.
И НА МЕН МИ Е ПИСНАЛО ОТ ТЪПАНАРИ.

И НА МЕН МИ Е ПИСНАЛО ОТ ТЪПАНАРИ.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Интересно, сигурно е зрял реализиран Мъж 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- nikidilov
- ще става разбирач
Най узрелия и успял е щом се заяда с едно дете и то на реката,където не пречи на никой с нищо.Другия път с прашката в кратуната и няма да се заяда.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
ненормална история.Рано или късно ще се разбере кой е,и тогава жална му майка!Тъпо копеле,да се заяжда с дете!!!Кроки не се нерви брат.Споко като го откриеш даи му един задвратник и го пусни да си оди.А,и едно предупреждение за ЗАЯДЛИЦАТА:Брато не идвай на НС-4,Щото може и там да си останеш.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа