Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Статистика
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Алеко, хубаво се извиняваш, макар че точно аз не съм се засегнал чак толкова...просто наистина се засилвате повече от нужното(за никого не е тайна, че посещавам и двата форума и мразя да бъдат сравнявани). Не разбирам обаче ЗАЩО е всичко??? Повече от ясно е че:
1. Няма мерило (пък и е абослютно безпредметно да има) по което да се прецени кой от форумите е по-добър. А и да има какво?!? Ето аз заявявам: форумът "Фишинг Мания" е по-добър от този на "На риба". Е?! Започна ли да хващаш повече риба или аз да хващам по-малко (то по-малко от 0 как да хвана
)
2. При такъв голям сбор от хора няма как да липсва някой вид: заядливци и миротворци, нерваци и непукисти, добри и лоши, руси или без коса и т.н. и т.н. Е какво предлагаш да направиме? Да им се направи забележка на лошите и те да се поправят - ОК. А ако продължават да са руси
...
3. Всички обичаме да ловим риба и форумите са само помощно средство за това ни хоби, а не още едно място, където да се "тровиме"
4. Земята се върти
5. Нашите не се класираха за световното по футбол...
....
Схващаш ли какво се опитвам да кажа?
Ето сега пък ти си обиден (даже май погнусен и отвратен) и искаш да ти се затрие регистрацията. Ако е заради това, че форумът е безполезен за теб и всичко, което ти е необходимо в риболова е другаде - разбирам. Но ако е затова, че 1-2-3 или 5 човека те дразнят и не можеш да ги понасяш??!?!? Че ако я караме така аз досега да съм избягал от вкъщи, да съм напуснал работа, да съм си изхвърлил телевизора и да съм...направил някоя глупост
.
С две думи - риболовът над всичко (или както пише на една моя фланелка: "Риболовът начин на живот"), а другото (с ужасно малко изключения) не си струва нервите
.
1. Няма мерило (пък и е абослютно безпредметно да има) по което да се прецени кой от форумите е по-добър. А и да има какво?!? Ето аз заявявам: форумът "Фишинг Мания" е по-добър от този на "На риба". Е?! Започна ли да хващаш повече риба или аз да хващам по-малко (то по-малко от 0 как да хвана

2. При такъв голям сбор от хора няма как да липсва някой вид: заядливци и миротворци, нерваци и непукисти, добри и лоши, руси или без коса и т.н. и т.н. Е какво предлагаш да направиме? Да им се направи забележка на лошите и те да се поправят - ОК. А ако продължават да са руси

3. Всички обичаме да ловим риба и форумите са само помощно средство за това ни хоби, а не още едно място, където да се "тровиме"
4. Земята се върти
5. Нашите не се класираха за световното по футбол...
....
Схващаш ли какво се опитвам да кажа?
Ето сега пък ти си обиден (даже май погнусен и отвратен) и искаш да ти се затрие регистрацията. Ако е заради това, че форумът е безполезен за теб и всичко, което ти е необходимо в риболова е другаде - разбирам. Но ако е затова, че 1-2-3 или 5 човека те дразнят и не можеш да ги понасяш??!?!? Че ако я караме така аз досега да съм избягал от вкъщи, да съм напуснал работа, да съм си изхвърлил телевизора и да съм...направил някоя глупост

С две думи - риболовът над всичко (или както пише на една моя фланелка: "Риболовът начин на живот"), а другото (с ужасно малко изключения) не си струва нервите

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- legion
- научил се да хвърля
Ако позволите да се обадя нов член съм и на двата форума(от скоро съм с интернет) и не искам да се спречквам с хора нито този нито от другия форум.
Моето лично мнение е че форума на naRiba.com e по-добър. Форумите,темите и мненията са посветени на риболова в тях се пише на достъпен и разбираем за обикновенния потребител-рибар-риболовец-и т.н.
По-голямата част от мненията на потребителите са посветени на това как се лови и евентуално готви уловената риба,а не както в манията да се пише за частни риболовни състезания,как да зарибим(уш всички са на мнение че не трябва да се зарибява самоволно пък все се чудите как някоя пакост да направите) и други подобни.......Това че тук има толкова много потребители и по-малко мнения очевидно говори че тук потребителите има какво да четът.Една препоръка към манията направете си един чат за потребителите с няколко стотин мнения да си чешът там крастата
Една препоръка към потребителите и на двата форума не пускайте по няколко мнения едно след друго и в двата форума има възможност да променяте и допълвате мненията си.
Радвам се че между двата форума има конкуренция от това може само да спечелим ние потребителите,но нека спазваме добрия тон.В манията поне аз не съм виждал изблици на потребители на nariba.com каквито пускат потребители на манията тук.ИМА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ ЗА КАВГИ
Жалко че за кретенизъм лек няма
П.С.Ако мислех че манията е по-добрия форум щях да пусна това съобщение там
Е още не е късно де само време трябва 
Моето лично мнение е че форума на naRiba.com e по-добър. Форумите,темите и мненията са посветени на риболова в тях се пише на достъпен и разбираем за обикновенния потребител-рибар-риболовец-и т.н.

Радвам се че между двата форума има конкуренция от това може само да спечелим ние потребителите,но нека спазваме добрия тон.В манията поне аз не съм виждал изблици на потребители на nariba.com каквито пускат потребители на манията тук.ИМА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ ЗА КАВГИ

П.С.Ако мислех че манията е по-добрия форум щях да пусна това съобщение там

Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна.