Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Много съм бясен..ама много !!!
Модератор: dantho.mihov
- nikidilov
- ще става разбирач
Re: Много съм бясен..ама много !!!
Най узрелия и успял е щом се заяда с едно дете и то на реката,където не пречи на никой с нищо.Другия път с прашката в кратуната и няма да се заяда.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
ненормална история.Рано или късно ще се разбере кой е,и тогава жална му майка!Тъпо копеле,да се заяжда с дете!!!Кроки не се нерви брат.Споко като го откриеш даи му един задвратник и го пусни да си оди.А,и едно предупреждение за ЗАЯДЛИЦАТА:Брато не идвай на НС-4,Щото може и там да си останеш.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- кандидат преподавател
Както каза Митака този сигурно е банван няколко пъти и го е яд на целия форум сигурно .Но е попаднал на колегата и се е заял с него .Дано другия път се заяде с Любо
.
точно заради такива гамени трябва да се направи нещо със аватарите .Трябва да се слагат снимки задължително (но пък той ще си сложи неква).Нека поне ние си се виждаме та да може да се познаем.
Е.....те го тоя нещастник той сигурно чете и си кротува като мишка .

точно заради такива гамени трябва да се направи нещо със аватарите .Трябва да се слагат снимки задължително (но пък той ще си сложи неква).Нека поне ние си се виждаме та да може да се познаем.
Е.....те го тоя нещастник той сигурно чете и си кротува като мишка .

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
човек с човека се среща,няма да е анонимен дълго време!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дране му е макята дране

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Явно тоя цървул не е попаднал на когото трябва.Рано или късно ще се появи.А момчето нека да знае,че всички сме зад него и го подкрепяме.
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
TRANSKI RIBAR написа:Дране му е макята дране![]()

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Мисля си , че на такива педери лечението е едно....просто с камък на шията и в Марица!!!
,

Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
Здравей Любо дано да успееш да го откриеш , и ми звънни на телефона да дойда пред блокати за риба час и дваисе съм при теб няма да жаля средства все едно е моят син тоя боклук няма и да пише , и един акъл от мен към него и да си смениш ника след време щете разберем имаме тази възможнаст . поздрави към всички.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
щом се е дразнел от постовете на момчето,логично е и да е реагирал така и във форума.прегледай темите на момчето и виж кой е реагирал остро.предполагам че може би ще успееш да го хванеш
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Според мен е дебнел момента,значи има умисъл,знае къде ходи малкия колега за риба,познава го от аватара.А за споменаването на името ми не го прави мой познат,защото половината град ме познава,а другата е слушала за мен
и аз такива лайна нямам за познати,още повече,абе както и да е.Педереразбера ли го,ще го педерерирам позадника.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- новобранец
Дано го хванете по скоро да се види кой е.А за момчето да не се притеснява все ще се намери кой да го защити.А този самозванец да му е жив и здрав
като го хванат 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Любо не си цапай ръцете с този помияр
Той или е луд, или оня работа му пречи да мисли, какви могат да бъдат последствията
Както казва Сапуна, този не веднъж е гонен от форума, ама не си е намерил майстора - не е попаднал на подходящия човек, защо не дойде при мен такъв темерут да ме заплашва, НАРАВО ЩЕ ГО ЛИША ОТ ВЪЗРАСТ

Той или е луд, или оня работа му пречи да мисли, какви могат да бъдат последствията

Както казва Сапуна, този не веднъж е гонен от форума, ама не си е намерил майстора - не е попаднал на подходящия човек, защо не дойде при мен такъв темерут да ме заплашва, НАРАВО ЩЕ ГО ЛИША ОТ ВЪЗРАСТ

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Колеги , моля ви не замърсявайте рекатаVelikana написа:Мисля си , че на такива педери лечението е едно....просто с камък на шията и в Марица!!!,

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Явно трябва да е било нещо сериозно щом се е стигнало до такова решение (триене на всички постове) затова няма да коментирам.
Това което искам да кажа е: аз съм от скоро във форума и твоите репортажи ми харесват много и ще ми липсват ( вярвам и на още много хора) затова не се отказвай от тях защото не един не са му харесали. Такива хора е имало и винаги ще има.
Това което искам да кажа е: аз съм от скоро във форума и твоите репортажи ми харесват много и ще ми липсват ( вярвам и на още много хора) затова не се отказвай от тях защото не един не са му харесали. Такива хора е имало и винаги ще има.
не ще, не ще па спре