Крадат ни снимките!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пак ме... зарадваха...

Мнение от RAMIREZ »

лошото е че ще се окаже че няма съдебна практика по такива дела и някой ''пресен-пресен'' съдия ще реши че форумите и материалите публикувани в тях са публично достояние и че авторските права които ги късаят не да точно такива щом са публикувани във форума и така.За съжаление живеем в страната на абсурдите- могат да ни вземат и гащите от балкона и пак може да се окажем че ние сме виновни.Добър вариант е както казва по горе колегата да се даде сигналче в ГДБОП , с дела в районния малко скъпичко ще излезе е то зависи за какви пари ще е иска, но Марко да го заведе- през това време да се обадят и други колеги които са ги изтипосали без да им искат разрешение за това , да се присъединят и те към иска и така ще борим дружно срещу плагиатстващите гадове :axe:

P.S: Butnik - всеки сам си решава, но не смяташ ли че продажбата на един вестник е користна цел?И конкретно снимката на първа страница точно продава вестник , сисание или книга - ако това не е користна цел здраве му кажи.Време е да започнем да си плащаме за всичко, авторски права, МП3-ки.
Изображение
Аватар
hvoinev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hvoinev »

те не само крадът но и много лъжат
за лов и риболов винаги готов
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Този Иван Вулев има ли някакво роднинство с Александър Вулев :?: :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

e сега намесете и Албена Вулева и съвсем го загазихме :mrgreen:
Изображение
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

RAMIREZ написа:лошото е че ще се окаже че няма съдебна практика по такива дела и някой ''пресен-пресен'' съдия ще реши че форумите и материалите публикувани в тях са публично достояние и че авторските права които ги късаят не да точно такива щом са публикувани във форума и така.За съжаление живеем в страната на абсурдите- могат да ни вземат и гащите от балкона и пак може да се окажем че ние сме виновни.Добър вариант е както казва по горе колегата да се даде сигналче в ГДБОП , с дела в районния малко скъпичко ще излезе е то зависи за какви пари ще е иска, но Марко да го заведе- през това време да се обадят и други колеги които са ги изтипосали без да им искат разрешение за това , да се присъединят и те към иска и така ще борим дружно срещу плагиатстващите гадове :axe:

P.S: Butnik - всеки сам си решава, но не смяташ ли че продажбата на един вестник е користна цел?И конкретно снимката на първа страница точно продава вестник , сисание или книга - ако това не е користна цел здраве му кажи.Време е да започнем да си плащаме за всичко, авторски права, МП3-ки.
Колега не се притеснявай за съдията, а районния е първата инстанция няма как да се почне от третата примерно има цял съвет към министерството на култура СЗИС се казва и аз членувам там от името на комисията в която работя и само с това се занимава да защитава авторски права.А за другото няма какво да решава съдията в закона пише ясно с императивна норма кое е авторско право и кое не е и си има и тесктове за интернет , не го мисли а за ГДБОП мисля че и това няма да е голям проблем Явор Колев също участва на съвета и ще говоря на следващото заседание с него да помислим как да го направим.а за колегата познат на издателя щом снимката е във вестника значи тя е там за да продава -значи има комерсия просто и ясно.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

В разглещатите галерията винаги има едно име Anonymous?
Вчера на една бензиностанция разглеждах едно списание и видях снимки на Кърцата и Диканаров от излета на чепинци с платиките :) :smt023 !Готино е да виждаш познати физиономии по страниците,но не приятно да се прави без тяхно съгласие.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

RAMIREZ написа:e сега намесете и Албена Вулева и съвсем го загазихме :mrgreen:
Пич ,ама изобщо не ти е уместна ............да знеш :|
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

bkd написа:Този Иван Вулев има ли някакво роднинство с Александър Вулев :?: :idea:
братство
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Не взимам страна на никой,но ако вие издавате риболовно списание и ходите да снимате сами по водоемите разни ваши познати колко ще бъде цената на едно такова издание.Не е станало кой знае какво,та да се стига до съд и разни други дивотии.Мисля,че проблема на българите ние е точно в това да обръщаме внимание на дребните неща,а това,че ни ограбват политиците,че превръщат държавата ни в бунище,че живуркат мижитурки на нашия гръб,че циганите си правят каквот искат,че продават дрога на децата ни и още много от тоя род.Не е ли време да обърнем внимание на тези проблеми,а не да подтикваме децата си да търсят спасение в странство и да се обезлюдяваме.Тъпия миризлив циганин да ми се фантазира със скъпа кола,купена от спекула и продажба на дрога,а аз да си плащам данъците,тока,водата и какво ли още не.И да събирам боклуците на "селяндурите" по водоемите.Ей от това ми писна,а пък Вулев изобщо не ми пречи,поне на мен.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

butnik написа:
bkd написа:Този Иван Вулев има ли някакво роднинство с Александър Вулев :?: :idea:
братство
Притая ситуация ,Марко нищо чудно да се видиш и на кориците на някое риболовно списание :idea:
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

Марко решението е твое бате иначе помоща от мене я имаш това се отнася и за другите, на които са им постнали снимките без тяхно съгласие.Вие си решавате какво ще правите :!: :!: :!:
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

Що бе butnik какво не ти харесва в снимката , защо да съм поласкан?
Последно промяна от ЗАЕКА на Чет Юли 10, 2008 4:42 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Общи правила за използване на сайта "Фото Форум"
Фото Форум написа:10. Снимките на сайта са със запазени авторски права. Никой няма правото да ги копира и използва без позволението на авторите. Организаторите на сайта могат да използват снимките за целите на сайта, за организиране на изложби, както и за рекламни материали на Фото Форум (в това число публикации в пресата свързани с дейността на сайта). Публикуваните мнения във форума са собственост на сайта и могат да бъдат използвани и цитирани в други медии и да бъдат публикувани, без специалното разрешение на авторите им.
Ясно написано , но дали е валидно за всички сайтове :roll: .
Демек , "Нариба.ком" може да преотстъпи правата за публикация , без изричното разрешение на автора .
На платено не одим !
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Страхотно нахалство от страна на тоя Вулев,
Как може да се копира и да се ползва??? Това може да стане само тук в нашата татковина.
Абсолютно мерзавство!!!
Няма ли начин да се разбере кой е този потребител който сваля снимките от галерийте,и да му се разкаже играта,
при регистрацията си във форума трябва да е оставил някакви лични данни?
Абсолютно съм съгласен че трябва да се търси отговорност от такива хора,които печелят на чужд гръб.

Марко,хонорара от тея снимки няма да е голям,но първа страница на весника го продава.
Погледнете тиража и си направете сметка за печалбата която е постигната без труд :evil: :evil: :evil:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Sampo го е посочил кратко и ясно!Marco,в галерията ни си шариш без регистрация,а как се крадат снимки няма да те уча-ти го знаеш! :wink:
Мен и братлето също са ни изтипосвали няколко пъти,но списателят/наш съвестен колега/ винаги ми е звънял да ми иска съгласието!Изключвам Кърцата,който ме изтупа на няколко страници миналото лято и то без да знам!Захванеш ли дело-свиркай,та и аз да го осъдя този поет-риболовец-писател! :lol:

Сега сериозно-разбери кой пише статиите!?!?!Мисля,че се досещам и ако е така,бъди сигурен,че е било с най добри намерения! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Заключено

Обратно към “Разни”