Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Крадат ни снимките!
Модератор: dantho.mihov
- ribarq
- сериозен играч
Re: Пак ме... зарадваха...

Марко не знаех че си станал нещатен съдрудник и журналист на свободна практика към риболовната преса
По логичният път на случващото се ,защо не вземем да си направим едно печатно издание

По логичният път на случващото се ,защо не вземем да си направим едно печатно издание

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Димича
- ще става разбирач
Малко или много,щом е с комерсиална цел,това си е чиста кражба на интелектуална собственост
Друго щеше да е,ако въпросното лице си изкопира снимката ти и си я сложи в библиотеката да му краси хола!Мисля,че имаш право да се гневиш и да търсиш,хайде-не обезщетение,но поне обяснение и,евентуално,извинение,пък за да си по-благосклонен,може и нЕкоя почерпчица да приемеш

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Off:
Идеята я имам от доста време Боби!Коментирали сме я с няколко от колегите,но не ни е ясна организацията и изискванията!Ако имаме човек от бранша,който да ни упъти,то съм убеден в реализацията!Сигурен съм,че ще се получи нещо грандиозно!
Май се налага пускането на нова тема в "Предложения"!
bkd написа:...защо не вземем да си направим едно печатно издание![]()
Идеята я имам от доста време Боби!Коментирали сме я с няколко от колегите,но не ни е ясна организацията и изискванията!Ако имаме човек от бранша,който да ни упъти,то съм убеден в реализацията!Сигурен съм,че ще се получи нещо грандиозно!

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Що ,бе нее лошо да станем сайт от медийни звезди.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- SILVESTER
- ще става разбирач
Трябва да се платят авторските права на хората чиито снимки са изпозвани,а те каквото искат да правят с парите.
Малко ли пари биха се сабрали според вас за благотворителната кауза за дома за сираци примерно,от използването на снимките от галерийте?
Малко ли пари биха се сабрали според вас за благотворителната кауза за дома за сираци примерно,от използването на снимките от галерийте?
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Това и аз си го мисля,само не знам какви са им хонорарите.SILVESTER написа:Трябва да се платят авторските права на хората чиито снимки са изпозвани,а те каквото искат да правят с парите.
Марко,разбирам те.Дълго си говорехме на тази тема.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Понякога е по добре да махнеш с ръка и да кажеш майната му.Дори и снимката на аватара ми е чопната от някъде из сайтовете щото мойто "жигуле" не можах да го свия до размера на аватара
!!!

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Марко,едва ли някой от нас ще го прави за пари.Напълно съм съгласен за това.В правото си си.По колегиалния начин ще бъде да се споразумете на ЛС,-може ли да кача снимките във вестника ми,подплатени с информацийка и т.н.Това е правилния начин,и за една правова държава.Плюс товаи вестника изпростя с огромните реклами на Корморан и на белия червей на вносителят му.Верно ,че 50ст.не са пари,ама искам да чета,а не да гледам 50% от вестника рекламки на невървящи стоки.Marco Polo написа:Бутник, хонорар за такава снимка би бил едва ли не "жълти стотинки". Не съм опрял до тях, това, мисля, е ясно. Въпросът е принципен. Кражбата е кражба независимо от размера й. Наскоро осъдиха по бързата процедура жена, откраднала едно кебапче! Срам за държавата, че хора, откраднали десетки милиони, не са пипнати с пръст! Но не може от една страна да плюем по някои, а от друга да правим същото като тях, независимо от размера... Аз през живота си "лук" не съм газил, не смятам и да го правя, но безнаказани действия от такъв тип много ми вдигат кръвното... Това чуство на безнаказаност у хора от "голямото добрутро" е крайно време да се изкорени и сериозно започвам да си мисля дали да не си преодолея природния мързел и да не се задействам, пък най-много да хлътна известна сума...
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не искам да я коментирам тази тема.Запазвам си правото за мен.Лично виждане,ако го споделя с теб,може да ми се разсърдиш.А ми е писнало от безсмислени спорове.ЗАЕКА написа:Що бе butnik какво не ти харесва в снимката , защо да съм поласкан?
- ribarq
- сериозен играч
Айде Митаче пускай нова тема , и да почваме да действаме ........ кой с каквото може да помага ! ! ! сигурен съм ,че ще намерим правилната посока .... хубавите неща стват бааавноsapuna написа:Off:
bkd написа:...защо не вземем да си направим едно печатно издание![]()
Идеята я имам от доста време Боби!Коментирали сме я с няколко от колегите,но не ни е ясна организацията и изискванията!Ако имаме човек от бранша,който да ни упъти,то съм убеден в реализацията!Сигурен съм,че ще се получи нещо грандиозно!![]()

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Това трябва да стане.Нека по-отворените с компа да мислят варианти.Иначе може да помагам с идеи и разпостранение. 

- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Разбирам те нема да коментираме.butnik написа:Не искам да я коментирам тази тема.Запазвам си правото за мен.Лично виждане,ако го споделя с теб,може да ми се разсърдиш.А ми е писнало от безсмислени спорове.ЗАЕКА написа:Що бе butnik какво не ти харесва в снимката , защо да съм поласкан?

- Николай Неделков
- учете се от него
Марко , скивай за какво става въпрос ...

Кеф ми е , че съм на 1-ва страница на рибарски вестник , ама нито съм ходил на Крушаре , нито имам някаква представа къде е , нито пък съм ловил хищник или бабушка на водоема , от който е снимката. А тя е от яз.Мещица , снимката е правена с моя GSM от приятелката ми и ловихме уклей . За справка статията за тлъстите уклеи в http://www.nariba.com , а не в архива на Къде Кълве
Кеф ми е , че съм на 1-ва страница на рибарски вестник , ама нито съм ходил на Крушаре , нито имам някаква представа къде е , нито пък съм ловил хищник или бабушка на водоема , от който е снимката. А тя е от яз.Мещица , снимката е правена с моя GSM от приятелката ми и ловихме уклей . За справка статията за тлъстите уклеи в http://www.nariba.com , а не в архива на Къде Кълве

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- ribarq
- сериозен играч
Някой обадил ли се е в редакцията да попита какво става ??? И да потърси сметка за тези измишльотини и кражбата на снимки ???