Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Лесновската река
Лесновската река
Здравейте колеги.Не съм писал до сега,защото не е имало за какво.Вчера сутринта от 6.00ч. до 8.00ч. с мой приятел отидохме на моста преди Чепинци(дано не бъркам ,по пътя за Кремиковци) и разпънахме по един директен 5м.Стръв-бял и торен,вземаше еднакво добре и на двата.Резултат-10-12 кефала ,2 кротушки,2-3 червеноперки,5 дребни костура и върнати дребни.Вечерта 20.00ч-21.30ч същото място-3 хубави каракуди,15-на едри червеноперки,2 костура,2 мрени,2 кефала.Тази сутрин 5.30ч-8.00ч- 3 платички,3 кефала,8 червенопера.Поначесахме крастата 

- ribarq
- сериозен играч
Re: Лесновската река
Колко щеше да е хубаво ако репортажа бе придрожен от снимков матерял !!!
Все пак Браво за излета !

П.С. И добре дошъл ... погледни тази тема
Натисни ТУК
Все пак Браво за излета !

П.С. И добре дошъл ... погледни тази тема

Благодаря.Не носех фотоапарат ,но обещавам за следващият път.
- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко
Колега звучи приказно! Браво! Ма каде при чепинци или челопечене лесновска река (тя май е към елин пелин) преди чепинци под моста е искъра пък и там ако жерни има риби различни от кленове и мренки направо си е чудесно 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Точно си е така,идва от Елин пелин,но минава покрай Челопечене,покрай взривения склад,след това покрай гьола на Чепинци и след това се влива в Искъра по на долу.Но е интересно ,че си кълве след тия бомби,там какви детонаций са били,оня ден минах ,само като видиш дърветатаslavi_8899 написа:Ма каде при чепинци или челопечене лесновска река (тя май е към елин пелин)

Всичко може,но не всеки го можe.

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ти направо си ги разбил 

- slavi_8899
- вече хвърля и на тежко
Добре бе колеи, в момента пускат ли там в тоя район да се лови и по точно на чепинския гьол , защото аз си мислех ,че тука поне още 10 дена ще оглеждат за разни снаряди и нема да може да се практикува риболов 

Сега като питаш се сещам че видяхме патрулка между гьола и шосето и се майтапихме че са отишли рано за риба.Но дали са били там за да не пускат на гьола не знам,но и не помня да видях коли.
Kолеги ,още миналата събота (05.07)рано сутринта около 6.00 бях на гьола.Направи ми впечатление че направо си бях сам с изключение на един колега в началото откъм дигата (с щека)и някой и друг колега отсреща .Улових 10-12 костурчета на бял и една малка ПЛАТИЧКА.Всичко това за перода от 6.30 до към 7.30-8.00 и край!Като си тръгвах към обяд видях под едно дърво че има импровизирана БИРА-СКАРА която работеше
Навалицата от предната събота и неделя 28.06-29.06 направо се беше изпарила.Лових почти в края откъм дигата,където камионите продължаваха да засипват с пръст езерото
РЕКАТА ЗАД ДИГАТА Е Л Е С Н О В С К А

РЕКАТА ЗАД ДИГАТА Е Л Е С Н О В С К А