Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Голям беглик, Широка поляна.....?
Модератор: sapuna
- Rak1
- научил се да хвърля
Голям беглик, Широка поляна.....?
Здравейте колеги. Края на месеца излизам отпуска и искам да се разходя по Родопите.
Интересуват ме места за бивакуване до които може да се стигне с нормална кола и да има поне някъква сянка че ще водя и децата с мен. Питането ми е за Голям беглик, Широка поляна, Доспат или Въча. Ако се сещате за някой друг- приемам предлижения.
Благодаря предварително!!
Интересуват ме места за бивакуване до които може да се стигне с нормална кола и да има поне някъква сянка че ще водя и децата с мен. Питането ми е за Голям беглик, Широка поляна, Доспат или Въча. Ако се сещате за някой друг- приемам предлижения.
Благодаря предварително!!
-
- фен клуб-скобар
Re: Голям беглик, Широка поляна.....?
Въча го отпиши.
Ех колега как ти завиждам(благородно)-до преди 4-5 години не пропускахме да отидем със Жената на Големия Беглик но ...
Препоръчвам ти го най горещо за Мен е едно от най хубавите кътчета на вълшебните Родопи.

За Беглика и Въча незнам.Но за Широка поляна и Доспат ще ти дам инфо.
Всяка година ходя на Доспат и общо взето го познавам целия водоем.
от страната на с.Сърница основният път е кофти.Целия е пропаднал на
места е има и големи дупки,но ако караш бавно минаваш без проблем.
Аз имам Ланча и не опираше никаде.Та да се върнем на въпроса.От тази трана на основния път има много чешми , които имат и доста силен теч.но пък язовира е
на 2-3 километра от главния път.Само местата до селото са близо до пътя,но пък там е поляна и няма никаква сянка.
От страната на гр.Доспат местата са точно до водата,от порядъка на 5-20 метра,
сянката е перфектна тъй като ти си във гората.Но пък миналата година чешмите течаха много бавно и не са много.
Преди две седмици отидох да се разходя до Широка поляна специално да разг-
ледам язовира за къмпингуване.Останах очарован ,такава природа че ми идваше да се разплача.Обиколих го целия язовир места има на всякъде които са със шарена сянка.И според мен най-важното близко са до водата.
Но пък чешми не видях.но пък до язовира има хранителни стоки та там вода ще има бол.
Това е!!!!! Дано съм ти бил полезен .
Всяка година ходя на Доспат и общо взето го познавам целия водоем.
от страната на с.Сърница основният път е кофти.Целия е пропаднал на
места е има и големи дупки,но ако караш бавно минаваш без проблем.
Аз имам Ланча и не опираше никаде.Та да се върнем на въпроса.От тази трана на основния път има много чешми , които имат и доста силен теч.но пък язовира е
на 2-3 километра от главния път.Само местата до селото са близо до пътя,но пък там е поляна и няма никаква сянка.
От страната на гр.Доспат местата са точно до водата,от порядъка на 5-20 метра,
сянката е перфектна тъй като ти си във гората.Но пък миналата година чешмите течаха много бавно и не са много.
Преди две седмици отидох да се разходя до Широка поляна специално да разг-
ледам язовира за къмпингуване.Останах очарован ,такава природа че ми идваше да се разплача.Обиколих го целия язовир места има на всякъде които са със шарена сянка.И според мен най-важното близко са до водата.
Но пък чешми не видях.но пък до язовира има хранителни стоки та там вода ще има бол.
Това е!!!!! Дано съм ти бил полезен .

колега ти си от софия.не минавай през батак.карай велинград сърница,от там не пътя за доспат а караш в дясно покраи язовира.първата чешма която видиш , спирайи слизай към язовира , не повече от 100 м.успех и наслука
Ток и вода прости няма...минават си по най-лесния път
- Rak1
- научил се да хвърля
Мерси за отговорите.
А нещо за Беглика??
А нещо за Беглика??
остави беглика.бягаи на доспат.забравих да ти кажа....пътя е през селото,моста и питай за бившата база по гребане на афд;тракия; чешмите са страшни.бирата е готова за 5 мин,а ракията за20.ако не ти хареса обади ми се
Ток и вода прости няма...минават си по най-лесния път