Много съм бясен..ама много !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Много съм бясен..ама много !!!

Мнение от XauBaHkO »

Тури гу на майкаму , да не ти пука!
Ся вече не само за риба , а ни мотор , ни колело ще може да кара!
:)
Другата му алтернатива е "Face Off"
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Нека и аз да се включа.Първо искам да благодаря на всички и най-вече на Любо ( които обезумя след като му казах , какво стана до тяхния блок , макар да му казах няколко пъти , че не искам да се стига до бой ).На второ място искам да поясня , че не съм чак такова голямо дете.На 21 години съм.Това , че не му скочих на бой не значи , че съм малък или не мога да се бия и да правя скандали.Просто , като най-цивизован човек си замълчвах. Взех малко пребързани решения , като бях афектиран още.Въпросното лице , което дойде при мен да се прави на голям пич искам да му кажа само , че не му отива на годините.Повече няма да говоря за него , понеже ще излезне така , че искам да му кажа нещо само пред компютъра.Малко ми дойде , като гръм от ясно небе да дойде някъв чичка и да ми се прави на големия герой и разбирач и да ми вкарва нападки , без да съм написал или изговорил и една лоша реплика по чийто и да е адрес в този форум :roll: И все пак помнете - не всички , които четат форума са настроени добре и приятелски към вас.Това е от мене , и колкото по бързо се забрави случая - толкова по добре. Айде поздрави на всички :wink:
TICA FAN
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Има идиоти всекви,но не е попаднал на некой дивак :wink: -за да се види как плува в Марица.
Wild fur Schnuren!!!
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Който и да е , не му прави чест , този човек е просто един МИШОК , съжелявам че котака ми е скопен , първо щеше да го нагла . и , а после да го изяде !!!
В нашия форум не може да има такива хора , а ако има , нека заобикалят Разград ... !!!
the peasant
новобранец
новобранец

Мнение от the peasant »

И аз имах странен случай, там където живея и ходя за риба нещата са малко по различни.Та накратко , ловя си аз с телескопа рибки за стръв и зад мен на речната дига една двойка момче и момиче,си пият биричка.Момчето по едно време слиза при мен и аз го поздравявам , той гледа игриво и,........пробва да ме бутне в реката, той едър , висок , но и ачз съм 120 кила и нехилав , не успя.В първия момент силна изненада, после разбирам че е леко пиян и решавам да не му спукам главата , а му казвам че е тъп пиян гъз.След 5 минути ми мина.
В случая с Сони , мъжа е много вероятно да е болен човек, който никак не е виновен за това си състояние , насилието , когато не е при самозащита не е на добро.Дори и социопатията си е болест и трябва да проявим разбиране. Това е.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

the peasant написа: В случая с Сони , мъжа е много вероятно да е болен човек, който никак не е виновен за това си състояние , насилието , когато не е при самозащита не е на добро.Дори и социопатията си е болест и трябва да проявим разбиране. Това е.
Ами щом е болен мястото му е в специализирана болница!Има си Лудници за това. :mrgreen:
А сега де? :roll:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Аааа,все пак го познава от форума,значи не е чак толкова луд.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Искам само да вметна, че можем и планина да повдигнем!!! Доста СМЕ задружни.., темата е пусната 21:43, а до сега 23:05 има доста отзовали се. БРАВО на всички, радвам се, че съм регистриран в този форум!!! Има ТУК наистина ВЕЛИКИ хора, на които им се възхищавам. Нека ако някой има някакъв проблем да пише, все ще се намери някакво решение от някой или няколко :) Кроки явно не си поплюваш, ЕВАЛА. Такива трябваше да са ни и управниците!!! Дано с тази реплика не те засягам, но явно си доста силна личност.... Дано някога имам честта да се запознаем. Що се отнася за смока-очиларко, доста вече се изписа-няма какво да допълня.
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Ники,пиши си тука братче и да не ти пука!Пиши напук на всички душмани,злобари,заядливци,психопати,мрежари,бракониери и тем подобни изроди!Пиши заради нас нормалните! Не се оставяй на някакъв малоумник да те срине,че да си изтриеш профила!На мен винаги ми е било приятно да чета за излетите ти по Марица,придружени винаги с доста снимков материал!Не ни лишавай от удоволствието да бъдеме съпричастни с твоите приятни изживявания на реката!Ние сме зад теб и те подкрепяме!Не искаме да останеме без това:
:arrow: На Марица
:arrow: И отново на Марица
:arrow: Марица - мътна вода и някоя риба
:arrow: Марица - дъжд и риба
:arrow: Отново по Марица
:arrow: Риболовствах мъничко
Продължавай в този дух и не спирай да ни радваш с прекрасните си репортажи!
Успех!
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

[quote="Troli BG"]Много се палите,бре! :shock: Това си е мъжка случка! Къде е мъжкото,незнам.То ако имаше мъжко,щеше да излезе и да каже -аз съм това.И според мен е много педеренекрасиво да виждам ненаписани родни места.Имам особено мнение за това.Който иска да крие нещо може да посочи друг град.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Написах всичко това,точно поради факта че бях сигурен във вашата реакция и че ще подкрепите нашия колега.Сони,разбра ли сега че нищо лошо не си написал и че един прост човек като този,не е важен за да му доставиш удоволствието да се махаш от форума или да си триеш някакъв пост.Ако някой е трябвало да истрие нещо написано от тебе,това е някой от модераторите.Щом това не се е случило,значи пишеш нормални неща и хората ги четат и гледат твоите репортажи.Ще видя какво ще стане и дано този да не попадне на мене когато ходя да ловя доло :x

П.П Измикяр,знам че четеш,скрил се като някоя мишка :x :evil: Неси позволявай лукса втори път да правиш такова нещо,защото някой наистина ще те окъпе в реката.мисля че се сещам кой си,но за сега ще се въздържа от това да ти кажа ника пред всички.знам че си едикакъв си пенсионер и също така знам че снимката,която си сложил на аватара ти е от преди десетина години.Наапусни нашия форум и си ходи сам за риба и дано никога да няма със кого да пиеш и една ракия.Ще си пиеш бира сам по пейките и няма да има кой и здравей да ти каже,защото явно си такъв боклук там където си работел и изобщо в живота.Това си личи от долната ти постъпка :idea:

Мисля че със това темата се изчерпа и дано си асимилирал какво направи.Ако ли пък не,със риск да падна на твоето ниво и да ме плюе интелигенцията от форума :shock: :lol: :lol: :lol: :wink: ще ти извъртя само една звучна плесница и един шут в задника. :finga: :finga: :finga:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

SONY написа:...................... че не искам да се стига до бой ..................Това , че не му скочих на бой не значи , че съм малък или не мога да се бия........................някъв чичка и да ми се прави на големия.....................
Е аз мислех че е некое хлапе , ама СОНИИИИИИИИ другия път се пробваи първо сам да му го забодеш, пък ако му е малко .... гледам доста мераклиии му се събраха. И ВСЕ ПАК КОЙ Е ТОЯ ГЕРОЙ???????????????????????
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Абе за такива педали само бой и е..... :ANAL:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”