Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Re: РИБОЛОВ ОКОЛО ДОБРИЧ
а какво се лови на тоэи водоем !!!
-
- ще става разбирач
Шаран,каракуда и то едра ,червеноперка и костур
Болки в ръката ми от хвърляне ...

- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Искам да попитам дали някой энае някой платен водоем в региона който да се стопанисва добре и да се ловят малко по-прилични риби ?
-
- вече хвърля и на тежко
Спец-костур написа:Искам да попитам дали някой энае някой платен водоем в региона който да се стопанисва добре и да се ловят малко по-прилични риби ?

!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И аз го знам този, такива места има само там ...nikgeo написа:Спец-костур написа:Искам да попитам дали някой энае някой платен водоем в региона който да се стопанисва добре и да се ловят малко по-прилични риби ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
А на Дрян някой ходил ли е?
Живей така че като умреш и дявола да ти пали свещ
Привет, къде точно се намира Дрян
Близо до румънската граница, на 45 км от Добрич, посока Ген. Тошево
Живей така че като умреш и дявола да ти пали свещ
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Никога не съм ходил на този язовир, но чух, че хванали сом там.
Здравейте, някой няма ли да сподели на новобранците /като мен/ къде можем да да отидем за уикенда/12-13.07/все се ровя във форумите и нищо около нашия регион, благодаря предварително 

- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Зависи каква риба търсиш - ако ти се лови каракуда, червеноперка и костур - Одринци, за по-едро хмм... и аз се чудя накъде. Евентуален улов при добра подготовка, много търпение и маалко късмет: Одринци - бяла риба и случайно някое сомче, Малка Смолница - ако са останали шаранчета, Шабла, Езерец - щука, Дуранкулак - шаран, сом.g_todorov написа:Здравейте, някой няма ли да сподели на новобранците /като мен/ къде можем да да отидем за уикенда/12-13.07/все се ровя във форумите и нищо около нашия регион, благодаря предварително
благодаря за инфото, пожелавам на всички много хваната риба и весела събота и неделя
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги, привет от Исперих
За да не отварям подобна нова тема, искам да попитам, понеже ще бъда със семейството си за десетина дни на Оброчище от двадесет и трети юли, къде наблизо може да се отиде за риба освен на морето
Ще ви бъда безкрайно благодарен, ако ме светнете, и ще почерпя, ако се видим

За да не отварям подобна нова тема, искам да попитам, понеже ще бъда със семейството си за десетина дни на Оброчище от двадесет и трети юли, къде наблизо може да се отиде за риба освен на морето

Ще ви бъда безкрайно благодарен, ако ме светнете, и ще почерпя, ако се видим

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
В покрайнините на селото има язовир на който може да се лови, шаран, костур, каракуда.Таксата е 10 лв без ограничение на пръчките.
-
- новобранец
има много ама наистина много шаран на яз.Дрян.Този уикенд бях там от петък вечер до неделя до към 12,30 и резултата е 10 шарана около3 кила поне 20 около 2кг и 5,6 по 1-1,5кг като цяло много добре .Предните два пъти като ходих първия път беше пак доста успешен но втория за цялото време едва две шаранчета по кило и половина ама тогава причината ми беше май царевицата.Най-добре(поне при мен де) кълве на пружина само с една кука 1 номер на пружината или тъмна ванилия или канела,на куката консервирана царевица на MISOTA,с друга не съм имал успех затова казвам и марката )ами това е наслука на всеки който ходи .А пропуснах да кажа има и такса 10лв на денонощие или се изкарва билет за самия язовир но само от ловното в Ген.Тошево 28лв за цяла година но с три излета се избива .Другото което е ако ще ходите тръгвайте с калпава кола много храсти много нещо дерат се колите като за световно