Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първите ми балкански пъстърви на малка планинска река
- maycal
- ще става разбирач
Първите ми балкански пъстърви на малка планинска река
Миналата събота (днес се връщам от провинцията):

Ето това е първата!Имаше още една, може би малко по-голяма-нея, втората, я измерих-22 см.Другите 2 бяха съвсем маломерни. Пуснах и четирите!
Стръв-мамарец! През част от риболова газех със сандали в реката-най-удобния вариант поради растителността по брега, която често пречи. За по-добра видимост на повода бях сложил малка плувка-нещо като "влашка плувка"-така се казва, доколкото знам, този метод с плувка във въздуха.
Този вид риболов наистина е един от най-забележителните!
Другата по-голяма:

Ето това е първата!Имаше още една, може би малко по-голяма-нея, втората, я измерих-22 см.Другите 2 бяха съвсем маломерни. Пуснах и четирите!

Стръв-мамарец! През част от риболова газех със сандали в реката-най-удобния вариант поради растителността по брега, която често пречи. За по-добра видимост на повода бях сложил малка плувка-нещо като "влашка плувка"-така се казва, доколкото знам, този метод с плувка във въздуха.
Този вид риболов наистина е един от най-забележителните!

Другата по-голяма:

- valeri
- разбира нещата
Re: Първите ми балкански пъстърви на малка планинска река
Браво за излета.Хареса ти риболова на пъстърва ,като ти чита редовете сълза пуснах ,че немога да си отида до любимата ми река да заметна .Рдвам се че ти е харесал излета и другия път по глеми за повече адреналин. 

- maycal
- ще става разбирач
Близо до Монреал ли ти е "любимата река"?valeri написа:Браво за излета.Хареса ти риболова на пъстърва ,като ти чита редовете сълза пуснах ,че немога да си отида до любимата ми река да заметна .Рдвам се че ти е харесал излета и другия път по глеми за повече адреналин.

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво, колега доста добру пъстърви. Ех, тези пъстърви как сърпат. За другия път повече и по големи 

-
- фен клуб-скобар
Единственото закоето трябва да се молим е да оцелеят рибите след като си ги пуснал. Бравооо
и Честито 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
Браво

It's all about the game and how you play it !!!
- maycal
- ще става разбирач
Вече го няма платения водоем за пъстърва до Самоков.Там, една жена-арендаторка, мисля, казваше, че пипаните пъстърви често (или почти винаги!?), според нея, умирали!? ... Промуняло им се ,нещо,у покритието....vlado-fidera написа:Единственото закоето трябва да се молим е да оцелеят рибите след като си ги пуснал. Бравооои Честито