Крадат ни снимките!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Re: Крадат ни снимките!

Мнение от RAMIREZ »

Изображение
:mrgreen:
Изображение
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

абе този Цър(Вулев)голяма работа бил.снимка на крушаре само дето човека от снимката и хал хабер си няма къде е това.После от Брягово,ама и там не било Брягово а нещо друго.Колеги очакваите снимки от Лейк Плесид с изглед на Йовковци.Марко искаи си хонорара от тия бе.Минимум 3000лв! :axe:
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Елеееее,тоя ем ми е3 откраднал снимката без да ме пита,хем ме е обърнал на лево :twisted: :twisted: :twisted: Дали да не му демонстрирам че съм от десната страна :lol: :lol: :lol: Голям майтап ще падне.Само неможах да разбера като ме е изтипосал,дали е писал правилния водоем или са свободни съчинения !!!Дали да невземе да ми се обади г-н Вулвов е да ме почерпи една бира,задето ми е обърнал снимката наобратно,чудя се и дали да не го поканим да учавствува активно във акцийте които предстоят за събиране на средства за децата и т.н.Абе,понеже немога сам да взимам решения,пък съм и непълнолетен,давам карт-бланш на моят пряк настойник г-н М.Поло да ришава какво правим.Аз съм със мнозинството и каквото се реши ще подпиша !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Ха ха, Любо, ако съдя по другите материали, нищо чудно да се окаже, че си ловил паламуд и цаца :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

Krokibg написа:Елеееее,тоя ем ми е3 откраднал снимката без да ме пита,хем ме е обърнал на лево :twisted: :twisted: :twisted: Дали да не му демонстрирам че съм от десната страна :lol: :lol: :lol: Голям майтап ще падне.Само неможах да разбера като ме е изтипосал,дали е писал правилния водоем или са свободни съчинения !!!Дали да невземе да ми се обади г-н Вулвов е да ме почерпи една бира,задето ми е обърнал снимката наобратно,чудя се и дали да не го поканим да учавствува активно във акцийте които предстоят за събиране на средства за децата и т.н.Абе,понеже немога сам да взимам решения,пък съм и непълнолетен,давам карт-бланш на моят пряк настойник г-н М.Поло да ришава какво правим.Аз съм със мнозинството и каквото се реши ще подпиша !!!
Любеееееееееее верно ли ляв те е изкарал, аз предлагам колегата който познава въпросния господин за вестникаря говоря да му даде ширет да прочете темата и да започне да мисли вече по нея, на кой ще се извинява на кой пара ще дава или друго, а това за децата много ми хареса и подкрепям идеята. Дали да не направим една среща при тебе на езерово да обсъдиме ситуацията на бира и пържоли :wink: :wink: :wink:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

quietriot,бъди сигурен,че чете темата.Интересно ще бъде,дали в следващите броеве,ще има снимки без разрешение.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

КИРО написа:quietriot,бъди сигурен,че чете темата.Интересно ще бъде,дали в следващите броеве,ще има снимки без разрешение.

Ами ако чете , това е добре предполагам че Бутников го е светнал за разразилата се полемика и евентуалните мерки, които авторите смятат да вземат. Ако се включи ще е само за негово добро!!! Може и да намери подходящ начин да си купи индулгенция от авторите-примерно идеята на Кроки.
Така че колкото по бързо отреагира толкова по добре, почнеме ли производство в Министерството връщане назад няма да има, а само глоби защото съм го взел присърце и ще се постарая с всички контакти които имам , а повярвай ми те не са малко производството да приключи със административна санкция, размера и ще зависи от това колко колеги ще се включат в жалбата.
"Колкото повече, толкова повече" както е казал мечо Пух .Тук важи с пълна сила за размера на глобата.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

quietriot написа:
КИРО написа:quietriot,бъди сигурен,че чете темата.Интересно ще бъде,дали в следващите броеве,ще има снимки без разрешение.

Ами ако чете , това е добре предполагам че Бутников го е светнал за разразилата се полемика и евентуалните мерки, които авторите смятат да вземат. Ако се включи ще е само за негово добро!!! Може и да намери подходящ начин да си купи индулгенция от авторите-примерно идеята на Кроки.
Така че колкото по бързо отреагира толкова по добре, почнеме ли производство в Министерството връщане назад няма да има, а само глоби защото съм го взел присърце и ще се постарая с всички контакти които имам , а повярвай ми те не са малко производството да приключи със административна санкция, размера и ще зависи от това колко колеги ще се включат в жалбата.
"Колкото повече, толкова повече" както е казал мечо Пух .Тук важи с пълна сила за размера на глобата.
Аз пък какво имам общо с вестника.Много рядко се виждам с него и обменяме по-някоя информация.Да не би да съм му консултант или на щат.Не ме замесвайте тук.Съгласен съм,че за да се публикува снимка трябва разрешение и т.н.По времето когато държах магазин съм работил с него.Не съм имал никакви проблеми.А тия снимки от форума се появиха от скоро или поне аз съм разпознал скоро колеги от форума.Надявам се да има обяснение защо са публикувани.А за твоя информация в последните броеве също има мои снимки,или по-точно снимки на моя колега,който съм снимал лично.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

този "вестник"си има форум,с над 15 теми и 3!форумцииии :lol: :lol: :lol: .Печелят читатели.% от оборота.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

Аз пък какво имам общо с вестника.Много рядко се виждам с него и обменяме по-някоя информация.Да не би да съм му консултант или на щат.Не ме замесвайте тук.Съгласен съм,че за да се публикува снимка трябва разрешение и т.н.По времето когато държах магазин съм работил с него.Не съм имал никакви проблеми.А тия снимки от форума се появиха от скоро или поне аз съм разпознал скоро колеги от форума.Надявам се да има обяснение защо са публикувани.А за твоя информация в последните броеве също има мои снимки,или по-точно снимки на моя колега,който съм снимал лично.
Много лично ги прие нещата, аз не казвам че ти имаш нещо общо защото си му познат, изказах предположение че щом сте познати си му казал че има дискусия, която го касае това е всичко не се втелявай за глупости.А като ти е пуснал снимка без да знаеш какво да коментирам повече ....но там ти си знаеш дали се сърдиш или не.
Ако съм те засегнал с поста или смяташ че съм те замесил извинявай.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Бре как съм пропуснал тази тема от два дни! Излиза, че с Кърцата са ме типосвали в някакво списание! Ако някой го знае, да ме светне да го търся! Не съм давал никому разрешение за изтипосването, никой и не ме е питал! Моето мнение е: Марко, в правото си да си потърсиш правата или поне извинение и компенсация за фонда"ДЕЦА"! Медиите са за информация, а излиза, че двама от нашите уважавани колеги са изтипосвани без разрешение и с текст заблуждаващ всички четящи вестника , къде е произлязло съответното събитие. Това е дезинформация! :twisted: Това е подсъдно! :evil: Излиза, че те заблуждават умишлено читателите! :twisted: Ако във вестникът им авторите са АНОНИМНИ, те носят вината за дезинформацията, която разпространяват! :finga: Ако имат имената и данните на авторите, вината се носи от авторите! :finga: Марко, зад теб съм и морално и финансово! :D Приемам за правилно, като първа стъпка предложението на колегата за реакция в Министерството на Културата! :finga: Мисля, че трябва да се предизвика обезателно среща с този господин Иван Вулев! :axe: Ей , без майтап, покрай тази противна А.Вулева изпитвам антипатия и към въпросния господин!Дано да излезе подведен човек и да спечелят децата!
:wink: Митак, колкото до идеята ти, та тук във форумът имаме не един пишеш колега. :roll: Само споменавам "Доцента" и " Финтовете в риболова"! :lol: Така, че идеята не е ялова! :!:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

quietriot написа:
Много лично ги прие нещата, аз не казвам че ти имаш нещо общо защото си му познат, изказах предположение че щом сте познати си му казал че има дискусия, която го касае това е всичко не се втелявай за глупости.А като ти е пуснал снимка без да знаеш какво да коментирам повече ....но там ти си знаеш дали се сърдиш или не.
Ако съм те засегнал с поста или смяташ че съм те замесил извинявай.
Той си чете форума,не съм се засегнал,а пък и не мога да нося отговорност за постъпките на мои познати,под и какъвто и да е повод
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Диканаров написа:Бре как съм пропуснал тази тема от два дни! Излиза, че с Кърцата са ме типосвали в някакво списание! Ако някой го знае, да ме светне да го търся! Не съм давал никому разрешение за изтипосването, никой и не ме е питал! Моето мнение е: Марко, в правото си да си потърсиш правата или поне извинение и компенсация за фонда"ДЕЦА"! Медиите са за информация, а излиза, че двама от нашите уважавани колеги са изтипосвани без разрешение и с текст заблуждаващ всички четящи вестника , къде е произлязло съответното събитие. Това е дезинформация! :twisted: Това е подсъдно! :evil: Излиза, че те заблуждават умишлено читателите! :twisted: Ако във вестникът им авторите са АНОНИМНИ, те носят вината за дезинформацията, която разпространяват! :finga: Ако имат имената и данните на авторите, вината се носи от авторите! :finga: Марко, зад теб съм и морално и финансово! :D Приемам за правилно, като първа стъпка предложението на колегата за реакция в Министерството на Културата! :finga: Мисля, че трябва да се предизвика обезателно среща с този господин Иван Вулев! :axe: Ей , без майтап, покрай тази противна А.Вулева изпитвам антипатия и към въпросния господин!Дано да излезе подведен човек и да спечелят децата!
:wink: Митак, колкото до идеята ти, та тук във форумът имаме не един пишеш колега. :roll: Само споменавам "Доцента" и " Финтовете в риболова"! :lol: Така, че идеята не е ялова! :!:
Тая статия съм я писал аз
Аз та изтипосах.
Тамън щях да ти звъня да го купуваш. ама май вече не се налага. :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Чичо веско
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Пак ме... зарадваха...

Мнение от Чичо веско »

butnik написа: ...и от къде си ако не е тайна.
Абе Ице, що не вземеш и ти да си оправиш малко местожителството...?! :roll: :shock:
Стига с т'ва Толедо вече... слез на земята :idea:
colmic.bg

Like Colmic.bg

И утре е ден...но друг!
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Кърца, щом си ти, забравям за моят случай. То ти си и авторът на снимките и си е твое право да ги предоставяш на друг, но чукни едно тел. та да четем и ние бе какви сме ги вършили. :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Заключено

Обратно към “Разни”