Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Много съм бясен..ама много !!!
Модератор: dantho.mihov
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Re: Много съм бясен..ама много !!!
Тури гу на майкаму , да не ти пука!
Ся вече не само за риба , а ни мотор , ни колело ще може да кара!

Другата му алтернатива е "Face Off"
Ся вече не само за риба , а ни мотор , ни колело ще може да кара!

Другата му алтернатива е "Face Off"
Нека и аз да се включа.Първо искам да благодаря на всички и най-вече на Любо ( които обезумя след като му казах , какво стана до тяхния блок , макар да му казах няколко пъти , че не искам да се стига до бой ).На второ място искам да поясня , че не съм чак такова голямо дете.На 21 години съм.Това , че не му скочих на бой не значи , че съм малък или не мога да се бия и да правя скандали.Просто , като най-цивизован човек си замълчвах. Взех малко пребързани решения , като бях афектиран още.Въпросното лице , което дойде при мен да се прави на голям пич искам да му кажа само , че не му отива на годините.Повече няма да говоря за него , понеже ще излезне така , че искам да му кажа нещо само пред компютъра.Малко ми дойде , като гръм от ясно небе да дойде някъв чичка и да ми се прави на големия герой и разбирач и да ми вкарва нападки , без да съм написал или изговорил и една лоша реплика по чийто и да е адрес в този форум
И все пак помнете - не всички , които четат форума са настроени добре и приятелски към вас.Това е от мене , и колкото по бързо се забрави случая - толкова по добре. Айде поздрави на всички 

TICA FAN
- rino712
- ще става разбирач
Има идиоти всекви,но не е попаднал на некой дивак
-за да се види как плува в Марица.

Wild fur Schnuren!!!
- dimitar_
- сериозен играч
Който и да е , не му прави чест , този човек е просто един МИШОК , съжелявам че котака ми е скопен , първо щеше да го нагла . и , а после да го изяде !!!
В нашия форум не може да има такива хора , а ако има , нека заобикалят Разград ... !!!
В нашия форум не може да има такива хора , а ако има , нека заобикалят Разград ... !!!
-
- новобранец
И аз имах странен случай, там където живея и ходя за риба нещата са малко по различни.Та накратко , ловя си аз с телескопа рибки за стръв и зад мен на речната дига една двойка момче и момиче,си пият биричка.Момчето по едно време слиза при мен и аз го поздравявам , той гледа игриво и,........пробва да ме бутне в реката, той едър , висок , но и ачз съм 120 кила и нехилав , не успя.В първия момент силна изненада, после разбирам че е леко пиян и решавам да не му спукам главата , а му казвам че е тъп пиян гъз.След 5 минути ми мина.
В случая с Сони , мъжа е много вероятно да е болен човек, който никак не е виновен за това си състояние , насилието , когато не е при самозащита не е на добро.Дори и социопатията си е болест и трябва да проявим разбиране. Това е.
В случая с Сони , мъжа е много вероятно да е болен човек, който никак не е виновен за това си състояние , насилието , когато не е при самозащита не е на добро.Дори и социопатията си е болест и трябва да проявим разбиране. Това е.
- Моряка
- кандидат преподавател
Ами щом е болен мястото му е в специализирана болница!Има си Лудници за това.the peasant написа: В случая с Сони , мъжа е много вероятно да е болен човек, който никак не е виновен за това си състояние , насилието , когато не е при самозащита не е на добро.Дори и социопатията си е болест и трябва да проявим разбиране. Това е.

А сега де? 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аааа,все пак го познава от форума,значи не е чак толкова луд.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Искам само да вметна, че можем и планина да повдигнем!!! Доста СМЕ задружни.., темата е пусната 21:43, а до сега 23:05 има доста отзовали се. БРАВО на всички, радвам се, че съм регистриран в този форум!!! Има ТУК наистина ВЕЛИКИ хора, на които им се възхищавам. Нека ако някой има някакъв проблем да пише, все ще се намери някакво решение от някой или няколко
Кроки явно не си поплюваш, ЕВАЛА. Такива трябваше да са ни и управниците!!! Дано с тази реплика не те засягам, но явно си доста силна личност.... Дано някога имам честта да се запознаем. Що се отнася за смока-очиларко, доста вече се изписа-няма какво да допълня.

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- malkia_joro
- разбира нещата
Ники,пиши си тука братче и да не ти пука!Пиши напук на всички душмани,злобари,заядливци,психопати,мрежари,бракониери и тем подобни изроди!Пиши заради нас нормалните! Не се оставяй на някакъв малоумник да те срине,че да си изтриеш профила!На мен винаги ми е било приятно да чета за излетите ти по Марица,придружени винаги с доста снимков материал!Не ни лишавай от удоволствието да бъдеме съпричастни с твоите приятни изживявания на реката!Ние сме зад теб и те подкрепяме!Не искаме да останеме без това:
На Марица
И отново на Марица
Марица - мътна вода и някоя риба
Марица - дъжд и риба
Отново по Марица
Риболовствах мъничко
Продължавай в този дух и не спирай да ни радваш с прекрасните си репортажи!
Успех!

Продължавай в този дух и не спирай да ни радваш с прекрасните си репортажи!
Успех!
Красотата на живота е в това,че продължава.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
[quote="Troli BG"]Много се палите,бре!
Това си е мъжка случка! Къде е мъжкото,незнам.То ако имаше мъжко,щеше да излезе и да каже -аз съм това.И според мен е много педеренекрасиво да виждам ненаписани родни места.Имам особено мнение за това.Който иска да крие нещо може да посочи друг град.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- krokibg
- учете се от него
Написах всичко това,точно поради факта че бях сигурен във вашата реакция и че ще подкрепите нашия колега.Сони,разбра ли сега че нищо лошо не си написал и че един прост човек като този,не е важен за да му доставиш удоволствието да се махаш от форума или да си триеш някакъв пост.Ако някой е трябвало да истрие нещо написано от тебе,това е някой от модераторите.Щом това не се е случило,значи пишеш нормални неща и хората ги четат и гледат твоите репортажи.Ще видя какво ще стане и дано този да не попадне на мене когато ходя да ловя доло
П.П Измикяр,знам че четеш,скрил се като някоя мишка
Неси позволявай лукса втори път да правиш такова нещо,защото някой наистина ще те окъпе в реката.мисля че се сещам кой си,но за сега ще се въздържа от това да ти кажа ника пред всички.знам че си едикакъв си пенсионер и също така знам че снимката,която си сложил на аватара ти е от преди десетина години.Наапусни нашия форум и си ходи сам за риба и дано никога да няма със кого да пиеш и една ракия.Ще си пиеш бира сам по пейките и няма да има кой и здравей да ти каже,защото явно си такъв боклук там където си работел и изобщо в живота.Това си личи от долната ти постъпка
Мисля че със това темата се изчерпа и дано си асимилирал какво направи.Ако ли пък не,със риск да падна на твоето ниво и да ме плюе интелигенцията от форума
ще ти извъртя само една звучна плесница и един шут в задника.

П.П Измикяр,знам че четеш,скрил се като някоя мишка

Мисля че със това темата се изчерпа и дано си асимилирал какво направи.Ако ли пък не,със риск да падна на твоето ниво и да ме плюе интелигенцията от форума

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- ceno cenov
- разбира нещата
Е аз мислех че е некое хлапе , ама СОНИИИИИИИИ другия път се пробваи първо сам да му го забодеш, пък ако му е малко .... гледам доста мераклиии му се събраха. И ВСЕ ПАК КОЙ Е ТОЯ ГЕРОЙ???????????????????????SONY написа:...................... че не искам да се стига до бой ..................Това , че не му скочих на бой не значи , че съм малък или не мога да се бия........................някъв чичка и да ми се прави на големия.....................
Абе за такива педали само бой и е.....