Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Стойковци, Логодаж
Модератор: sapuna
-
- новобранец
яз. Стойковци, Логодаж
Събота, може и неделя, не знам, с приятели ще ходим там на риба. Искам да питам, дали някой е ходил скоро там, на какво кълве, каква стръв да взимаме? Мерси.
Re: яз. Стойковци, Логодаж
Колеги ,кажете нещо повече за този язовир.
-
- кандидат преподавател
Ами инфото е от септемри 2007г.,язовира е обрасъл с водорасли 30-40мт. околовръст.Има сериозни шарани но като ударат се вадят с лодка вертикално на горе,иначе от водораслите е изключено да се извадят без да скъсаш,влакната трябва да са сериозни,0,50-0,70.Захранка само кисната царевица и такава за стръв,иам сом,лин и каракуда,уклеят е дребен.Шарана кълве само нощно време от 22,00 до 1-2ч. ама можете да отнесете някой акт за нощен риболов. 

благодаря!
-
- новобранец
Бяхме в събота, не хванахме нищо особено. Няколко уклея, а за слънчатките няма да говоря, голяма напаст са. Иначе за водораслите, освен ако не хвърлиш правилно, не може да закачиш, или ако закачиш трябва да си голям късметлия. Водораслите са на 3-4 най-много 5 метра от брега навътре. Ние не се бяхме подготвили добре, но следващия път, тъй като вече имаме повече опит за тоя язовир, ще сме подготвени. Дано да ви е била полезна информацията и наслука!
- snejeco
- новобранец
- Обратна връзка:
Наистина гледката е много внушителна от този водоем , поне от снимки в нета. Ще ми се да споделите някои основни неща за язовира. Каква риба държи , има ли слука ..., а и там ли искат пари за пръчка?
ima mnogo riba na tozi iazovir
има много риба и то големи трябват сериозни такъмиvells написа:Колеги ,кажете нещо повече за този язовир.
аз съм сравнително нов в този вид риболов но шаран повече от кило не мога да хвана там!!!! иначе излиза много каракуда. дайде идея за монтаж и стръв за този язовир