Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Дунав-всичко за и по реката
Изчоплил съм 1 кило тиквени семки сигурноdunavski написа:ако може някои да сподели как върви риболова около русенско защото август цял месец смятам да съм на риба![]()
![]()

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
а стига ве толкова ли е зле аз събота и неделя бях на село на стрите дренажни канали край реката излизали хубави таранки но нямах време да отида да проверя едни приятели щяха да ходят но незнам какво направиха
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

аз по тея дни мисля да отида под Рига нощна смяна там преди канала да вида какво става 

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
шата изядат комарите там
... та за каналите излизали каракуди колкото длан и в добри количества имало наплив от доста хора ако някой са интересува селото е Цар Самуил

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

вече им свикнах на комарите само ми е интр шаро на дунава на косъм със царевичка от кауфланд консервите добра идея ли е 

- dalgia
- вече хвърля и на тежко
при нас са по 100 кила водорасли на пръчка
,и пълно мъртвило

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
И водата спада ли, спада.dalgia написа:при нас са по 100 кила водорасли на пръчка,и пълно мъртвило
Ами то скоро ще остане въобще без вода, как да не си продам лодката.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- dalgia
- вече хвърля и на тежко
от вчера има леко покачване и това засили водораслите,никакъв хищник не гони,само некви скобарчета и червеноперчици играят на повърхноста 

- ceno cenov
- разбира нещата
Стига сте се оплаквали бре.
Риба си има, но не и от брега. В неделя бях по Оряхово - Козлодуйския регион и мога да кажа, че сома си даваше много добре на кльонк. Аз хванах само един - 5 кг. (доволно за мойте умения
) Имаше колеги с по три бройки, като имаше и рибета по 10-15кг.
Никакво отказване!!! Сега му е времето на сома.

Риба си има, но не и от брега. В неделя бях по Оряхово - Козлодуйския регион и мога да кажа, че сома си даваше много добре на кльонк. Аз хванах само един - 5 кг. (доволно за мойте умения

- dalgia
- вече хвърля и на тежко
И при нас се вади чат пат по некой сом и то задоволителни килограми между 3 и 12 кг., като се има в предвид че РИБА НЕМА.Но много хора се отказват да кльонкат щото като изхарчиш 15 кг бензин за 2 дена и нищо не хванеш-нещо много "болезнено" ставаceno cenov написа:Стига сте се оплаквали бре.![]()
Риба си има, но не и от брега. В неделя бях по Оряхово - Козлодуйския регион и мога да кажа, че сома си даваше много добре на кльонк. Аз хванах само един - 5 кг. (доволно за мойте умения) Имаше колеги с по три бройки, като имаше и рибета по 10-15кг.

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
аз тази година на дунава още несъм ходил но като гледам кво сте писали
почвам да се отчайвам но все пак трябва да се провери собственоръчно

Който има лодка да"бучка".Сомчета излизат.6кг,3кг.Не на всяко излизане,но има.На врега само на плаж.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
И аз набрах информация че рибата е навътре.Мои познати са били с лодка на долния край на о. Батин през горещините.Казаха че е пълно с риба но не кълве,всъщност са гледали на сонара.Хванали едно сомче към 2-3 кила и нищо друго.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

тькмо се прибирам от дунава-6 шарана,най-големия 5кг,другите кьм 2,5кг,мн активен беше и то в най-голямата жега и на плитко,мн готин риболов накефих се максимално,вечерта заредих за сом,но ништо утре ще кача малко фото,за дунава майката му е постоянството
Колега колко време си бил там ?
I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...