Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Обзор и Бяла
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Обзор и Бяла
Здравейте колеги, на 20 VII заминавам на море на Обзор за 10 дена и мисля да пориболовствам на морето(на Бяла) и на рекичката до Обзор.Кажете ми някякво инфо эа тези места (какво излиэа ,на какво се лови,места и т.н.)че за първи пат ще ходя там.Благодаря ви предварително.
-
- фен клуб-скобар
Re: Обзор и Бяла
Колега и аз съм на Обзор от 21-ви. Но не знам да си зема ли въдица. Нямам представа как се лови на море 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
До сега не съм виждал колега от Бяла.Не съм правил риболов там,но ако имате гумени лодки,може да ги вземете,има много добра кая там.Мисля,че не се влиза много навътре в морето.
Дано имате късмет,тук да пишат колеги,които са запознати мноооого по-добре от мен.
Ама като ги знам.......!!!!!!!!!!!!
Дано имате късмет,тук да пишат колеги,които са запознати мноооого по-добре от мен.
Ама като ги знам.......!!!!!!!!!!!!
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Владо на море се лови изключително лесно....vlado-fidera написа:Колега и аз съм на Обзор от 21-ви. Но не знам да си зема ли въдица. Нямам представа как се лови на море
Първия монтаж е за кая която е в изобилия

-
- фен клуб-скобар
Ясно. Мога да взема болонезето-5м.и да пробвам и като директен и като спининг. Много благодаря. Това до монтажите стръвта ли е? Май виждам скарида и миди! Сигурно се купува
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Владо,стръв за попчета; скарида,мида,парче от прясна или солена риба,парче рапан,като изчистиш попчето,вътре има едно черво,и то е добра стръв,парче калмар,пилешки воденички,но скаридата си е основната стръв.
За илария,кефал,платерина,заргана - най-доброто е морски червей.
За илария,кефал,платерина,заргана - най-доброто е морски червей.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
За попчета може и бяло пилешко месце.
Живей така че като умреш и дявола да ти пали свещ
- daniel_g
- разбира нещата
Ами да ти кажа миналото лято много доволно се ловяха платерини на кея на БЯЛА. На Обзор незнам. На такъма който ти е показал колегата - 2рия такъм с 3 куки със стиропорени топчета оцветени в ярки цветове.
Наистина в морето навътре се ловят много и едри попчета с лодка, но покрай брега не можеш да хванеш. Много е плитко навсякъде дори и покрай кея и няма скали, където да се криято поповете
Има рибарски магазин от който можеш да се снабдиш, както с такъми , така и със стръв морски червей, който много бързо умира и не го дръж на слънце. Магазина се намира на центъра, с/у пощата, качваш се по едни стълби на 2рия етаж на една дълга тераса с много магазини и единият от тях е рибарски.
До кея стигаш - от пощата и рибарския магазин , не слизаш на доло по еднопосочните към плажа, а продължаваш направо , все направо излизаш извън градчето и продължаваш по асфалтирания път докато стигнеш бариерата на кея.
За капак - аиде 1-2 снимчици

А да забравих да ти кажа, най-много лових на края на кея, като заставах от външната страна и мятах навътре, колкото може по-далеко.
Наслука и приятно изкарване на морето
Наистина в морето навътре се ловят много и едри попчета с лодка, но покрай брега не можеш да хванеш. Много е плитко навсякъде дори и покрай кея и няма скали, където да се криято поповете

Има рибарски магазин от който можеш да се снабдиш, както с такъми , така и със стръв морски червей, който много бързо умира и не го дръж на слънце. Магазина се намира на центъра, с/у пощата, качваш се по едни стълби на 2рия етаж на една дълга тераса с много магазини и единият от тях е рибарски.
До кея стигаш - от пощата и рибарския магазин , не слизаш на доло по еднопосочните към плажа, а продължаваш направо , все направо излизаш извън градчето и продължаваш по асфалтирания път докато стигнеш бариерата на кея.
За капак - аиде 1-2 снимчици

А да забравих да ти кажа, най-много лових на края на кея, като заставах от външната страна и мятах навътре, колкото може по-далеко.
Наслука и приятно изкарване на морето

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря ви много колеги, ще ви дам инфо като се варна на 28 ,надявам се да се получи хубав риболов. Мерси също и за монтажите, ще ми сваршат отлична работа,понеже несъм ловил на море досега.благодаря.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Близо съм до Обзор-в Шкорпиловци.Да не цапам форума с нови теми.Нямам много време да влизам във форума,но на бързо какво е положението:
Бачкам тук това лято в един магазин,така че между другото ходим за рибка.На морето ловят платерина и кефал от естакадата и от плажа малко на юг от курорта,където няма плажуващи.Не сме ходили там,защото си оставих дънните прътове във Варна,пък и на дъно не ми се лови.В реката близо до плажа миналата седмица за 3часа с едно аверче пълнихме по едно бидонче на ден по 2кила морски кефал.Кълвеше на плувка с морски червей.Скоро не сме ходили там,но вчера пробвахме малко нагоре по реката-на жито хубави червеноперки и таранки,излизат и много дребни кленчета,но тях ги пускаме.Аверчето хвана и едно линче,ама снимката друг път ще я пуснем.
Има и клипче като го пускаме.Интересно,че има много кленчета,обаче в рамките на 10см и не кълват на спининг.
Мисля утре вечер да пробвам на блесна за чернокоп от моста,може и да има някой друга рибка.Разбрах,че в Поморие на мрежите излизало.
Забравих си кабела за апарата във Варна и за сега снимки няма.
Извинения,че пиша в тази тема.Специален позрав за Киро и Барута!
Бачкам тук това лято в един магазин,така че между другото ходим за рибка.На морето ловят платерина и кефал от естакадата и от плажа малко на юг от курорта,където няма плажуващи.Не сме ходили там,защото си оставих дънните прътове във Варна,пък и на дъно не ми се лови.В реката близо до плажа миналата седмица за 3часа с едно аверче пълнихме по едно бидонче на ден по 2кила морски кефал.Кълвеше на плувка с морски червей.Скоро не сме ходили там,но вчера пробвахме малко нагоре по реката-на жито хубави червеноперки и таранки,излизат и много дребни кленчета,но тях ги пускаме.Аверчето хвана и едно линче,ама снимката друг път ще я пуснем.

Мисля утре вечер да пробвам на блесна за чернокоп от моста,може и да има някой друга рибка.Разбрах,че в Поморие на мрежите излизало.
Забравих си кабела за апарата във Варна и за сега снимки няма.

Извинения,че пиша в тази тема.Специален позрав за Киро и Барута!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- новобранец
МОДЕРИРАНО!!!ПИШИ НА КИРИЛИЦА БЕЗ 4-КИ И 6-ЦИ!!!barutchiata
Камба,в кой магазин в Шкорпиловци работиш?
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Има два магазина-в селото и в курорта.Аз съм в курорта.Алеята със стълбичките към централния плаж.Питай къде има магазин за сувенири и рибарски принадлежности и ще ме намериш.Утре може да ти звънна,ама ще съм за риба.Преди два дни си изпокъсах сума ти и воблери и блесни и като хванах едно кефалче тотално се вманиачих.Вчера с останалите ми 2-3 щукарски блесни и на Голдито думнах ето тези двамата-
Кире,моля те пусни ги,че имам проблем.
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Всяка рибка е хваната,снимана и пусната по живо и по здраво.Бавен ми е компа и ще кача клиповете в репортажче където му е мястото,щото тука става дума за морето,ама аз нали съм калпазанин...
Утре се надявам да има още риби и ще пиша по-нашироко за положението и на морето и на реката. 
Кире,моля те пусни ги,че имам проблем.
Всяка рибка е хваната,снимана и пусната по живо и по здраво.Бавен ми е компа и ще кача клиповете в репортажче където му е мястото,щото тука става дума за морето,ама аз нали съм калпазанин...

- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Тези кефали от Шкорпиловската река ли са?ако са от там поздравлениа напредваш 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От същата река са,старото й име е Фъндъклийска.Днес големите риби ги нямаше.ударих едно дребно на трети номер и едно по-голямо на втори,ама второто се откачи като го вдигнах и възира без снимка.
На морето излиза добре илария от моста и към камъните на Кара дере.Бомбарда на морски червей,както и на дъно.В реката е голямо шоу в жегата като хвърлиш една филия хляб,иларийките се мятат отгоре.Рибарите обаче явно нещо не го умеят риболова и нищо не хващат.На мен ми стана тъпо с тея иларии вече и се отдадох на спининга.
Снимки след малко.
На морето излиза добре илария от моста и към камъните на Кара дере.Бомбарда на морски червей,както и на дъно.В реката е голямо шоу в жегата като хвърлиш една филия хляб,иларийките се мятат отгоре.Рибарите обаче явно нещо не го умеят риболова и нищо не хващат.На мен ми стана тъпо с тея иларии вече и се отдадох на спининга.

Снимки след малко.
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.