Национална програма по зарибяване на водоемите ни

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Национална програма по зарибяване на водоемите ни

Мнение от didopoli »

ИАРА са го написали за да стане публичност и по принцип това сигурно е едно от малкото неща,които трябва да правят и то Редовно наистина БРАВО.Но ние сме си Българи и се предполага,че и доста бракониери са регистрирани във форума и само да чуят нещо вие всички знаете и сте присъствали на простотията.И аз бях свидетел скоро мин. събота и неделя на тец 1 суки от порядъка на 10-17 цм. се прибираха със стотици-"страшно мезе били" по думите им.Не знам т.е. чАРАдя се какво да напиша мога още много и за разговори по ГСМ-а с ИАРА и техните "обяснения" за дадените ситуации(далече,лимит на горивото,не може да бъде,то само каракуди(били в серкметата))но.....Извинявам се за спама.
Изображение
Където качеството е от значение!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Прекалено е хубаво,за да е вярно точно както е във въпросните публикации.Знаем си Родината,вътрешната политика,икономиката,органите и пр.Включително и ИАРА с какви кадри разполага,назначавани с известно кои политически благословии и протекции /там едни три буквички и сокол се рее над тях /.Ама същите кадри в Южна България са толкоз ...компетентни и умни,че даже и пропагандно зарибяване не могат да направят ни в Доспат,ни във Въча,ни в Кърджали,Студен кладенец и изстрадалите от ВЕЦ-овете и "парашутистите" родопски реки.
tazy
новобранец
новобранец

Мнение от tazy »

Аз съм на много различно мнение от повечето от вас. Помислете си само!!!!!!!!!
Едно такова зарибяване е само една капка в морето. Прави се само от някои регионални структори което още повече намаля размера на деянието.!!!!!!!!!!
Смятам че това трябва да е една от основните им дейности - запазване на популациите от всички видове риби.
Да сте чували някъде да има изграден рибен праг? Аз не!!!!!!!
А в условие на маловодие , каквото се наблюдава през последните години, това са единствените места където рибата е що-годе спокойна .
Така че смятам че тук поговорката " Капка по капка море става " не важи.
Абсолютно безхаберие. Това ми е мнението.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”