Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

завръщането на кормораните
Модератор: dantho.mihov
- петър власев
- разбира нещата
завръщането на кормораните
незнам колеги вие какво отношение имате към тези паткоподобни ма аз много ги мразим макар че съм член на Зелени Балкани тия гадини бих ги избивал с удоволствие щото незнам ние колко риба морим и хващаме по водоемити ма с тези гадове неможем да се сравняваме всияка една птица по 3-4 кг. риба на ден изяжда и кат си представим че повечето корморани из европа зимуват точно в България и румания лошо ми става имам пр иател който държеше язовир с доста прилична риба в него ама държеше гадовете изкльопаха всичко пак лошо неможеш и да ги трепеш в червената книга били та според мен незнам как и дали ние можем да помогнем ама мисля че е редно щомто европа иска да и пазим кормораните поне да дават някй лев за зарибяване щото мисля че както винаги българите ак сме прецакани те си имат много риба и малко корморани а ние малко риба и зимата всичките корморани на европа
я чувствась себя очен хорошо
- legion
- научил се да хвърля
Re: завръщането на кормораните
Бахх птицата тая повече от банда гладни циганета ядепетър власев написа: ....всияка една птица по 3-4 кг. риба на ден изяжда ....

Да не става въпрос за грамове

Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- петър власев
- разбира нещата
правилно се изразих колега за кг. става въпрос а още колко риба удрят и унищожават не е за вярване та за язовира който споменавам горе имаше около 25 тона риба в него и за една седмица няма никой лошото е че не се нахвърлят само върху дребосъка ами и върху по големи риби
Екзекуторе, гледъл съм ги на "Полетковци" как влизат, хващат някоя голяма каракуда и след като я излапат едвам се довличат до брега, щото им е тежко
Там следва сушене с разперени крила и слягане на храната, а после всичко се повтаря отново...
Много плюскат, мама им грипозна

Много плюскат, мама им грипозна

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- петър власев
- разбира нещата
и аз мисля че нестава въпрос за изтребване а за това че пак сме прецакани щото никой не защитава националните ни интереси кат ще ядят нашта риба то поне нека еврото саюз да дава някой лев за зарибявяне щот тогава иначе че ги тепаме все се намери у европата някой милионер дет са му паднали на сърцето тези паткоподобни и ще дава по някой лев та да не ги трепем као Бриджит Бардо за мечките та за баланса в природата понякога и той се нарушава има доста примери за това също като с кормораните в последните години в българия та май е време властите и натакива проблеми да пообърнат внимание