Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кражби!!!!
Модератор: dantho.mihov
Кражби!!!!
Напоследък чувам от доста места за кражби от паркирани автомобили на яз.Искър(разбирасе далеч от собствениците)и даже за 2-3 случая направо колата взимат.Деба и боклуците

-
- научил се да хвърля
Re: Кражби!!!!
не само по колите пипат,а и въдиците крадът нощем,тези оставени без надзор

и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
Още ли има такива говеда.
КОйто ги барне да ги е...e или да ги пак да ги е...е.
От каде се намират такива боклуци на обществото не знам, остави въдиците и колите , ми да ти развалят кефа.
Направо подивявам като чуя за такива неща.
Толкова големи мизерници пък чак не съм мислил , че има още. Въдици се крадяха преди 20 години, като нямаше на пазара, но сега като има въдици и по 5лв и по 5000 . Големи отрепки ей.
Айде пък да не се случва на никой.
КОйто ги барне да ги е...e или да ги пак да ги е...е.

От каде се намират такива боклуци на обществото не знам, остави въдиците и колите , ми да ти развалят кефа.
Направо подивявам като чуя за такива неща.
Толкова големи мизерници пък чак не съм мислил , че има още. Въдици се крадяха преди 20 години, като нямаше на пазара, но сега като има въдици и по 5лв и по 5000 . Големи отрепки ей.
Айде пък да не се случва на никой.
- MITKO70
- кандидат преподавател
То ,това си е от край време в района на Римския мост,Багера ,дето оставят колите далече и на пътя.Има си някаква групичка.За съжаление действа всяка година.mackay написа:Напоследък чувам от доста места за кражби от паркирани автомобили на яз.Искър(разбирасе далеч от собствениците)

Всичко може,но не всеки го можe.

Така е от години особенно на багера-тия апапи са от околските села-като видиш някой с колело имай едно на ум

Риболовци.
Колега ИДА на ИВАЙЛОВГРАД гепиха 20 кила сом на скоро -вързан от НИКИ-КАНИБАЛА-на бивака -ЖОРО-А що си сложи аларма на лодката и пистолета е под възглавницата а нека пипне некои 

Риболовци.
-
- вече хвърля и на тежко
заслужават само

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
елементарно справяне с крадците:подготвяш си по-дълбок леген,10-15 кг цимент,скриваш се до колата и чакаш.като ги хванеш е ясно за какво ще използваш легена и цимента нали?
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Допреди няколко години на Искъра вършееха няколко самоковски бригади,с очите съм си виждал как на един колега му бяха разбили колата,бяха свалили и калъфките на седалките,смятайте...
-
- научил се да хвърля
На Огняново положението е същото. Колата не е ли при тебе чупят стъкла грабят всичко вътре и пукат гуми. Вандалщина.
Сега се сетих-друг случай-на шипочене на трабант шофьорската седалка-смех от всекъде -пенсионера човека -мъкне камък-голям да си прави седалка

Риболовци.
Само подсказка за изостряне на вниманието Ви-появи ли се някой за да ви пита нещо,хубаво е да си проверите паркираният без видимост автомобил
Ако не последва реакция от ваша страна останалата част от групата ДЕЙСТВА
Ако се размърдате последва кликване /предполагам/ от пратеника и няма да се очудя ако забележите автомобил с хора паркиран в близост до вашия
п.п.Е..хти риболова ,но не виждам друго противодействие

п.п.Е..хти риболова ,но не виждам друго противодействие

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това е най голямата глупост,заслужават ако ги хванеш хард секс.
Нищо чудно няма.Искам да подчертая , че това не е само на яз.Искър.Имам познати на които им се е случвало да станат жертви на кражби по време на риболов.Ако има как и червейте ще ви откраднат и ще ви оставят само евентуално дървените колчета
Не оставяйте нещата си без надзор ако искате да ви е мирна главата 

TICA FAN