Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Инфо за костюм??
Модератор: nkolev66
-
- новобранец
Инфо за костюм??
който е от варна да казва къде какви магазини знае, от където мога да си купя неопрен 7мм аз си харесах APNEA Legend и е на добри пари в spearfish.org ама не искам да си купувам от интернет защото вече си взех един така и се оказа че ми е малко широк и е много кофти, искам преди да го купя да си го пробвам както му е реда, харесах си и един в магазина на полиграфията дето сега е на втория етаж тоест там имат само един харпунджийски обаче ставаше въпрос за 650пари че и на горе май. Очаквам мнения и предложения а пък утре отивам малко на фичоза с широкия ХАХ 

Re: Инфо за костюм??
Пробвай в Посейдон, срещу Пикадили Чаталджа. Те са специализиран магазин, за водолазно оборудване.
Живей така че като умреш и дявола да ти пали свещ
-
- новобранец
точно срещу пикадилито ли аз този магазим не го знаех
Срещу Пикадили Чаталджа, малко по диагонал, под блока не знам с какво разполагат в момента. Другият за които се сещам се намира на Райко Жензифов, но не зная точният адрес.
Живей така че като умреш и дявола да ти пали свещ
-
- научил се да хвърля
Колега виж на ген. Гурко(незнам точно кой номер е но е на 100м от болницата)аз си го взех от там миналата година 7мм-365лв с ръкавици и боти.Неопрена е mares.
Ако имаш път до Бургас можеш да пробваш всичко, което се продава в сперфиш. Апнеата - чуват се добри отзиви + пътя до Бургас, където и да живееш пак ще ти е по евтино от 650 лева. Потърси във форума на сперфиш Добс - Добри и той ще ти помогне с каквото ти трябва за пробване... Успех

-
- новобранец
- Обратна връзка:
а нещо друго аз нямам неупрен поради големия си ръст тежа 120 кг и съм 193 висок имам ли някакъв шанс някога да се сдобия с неупрен дайте съвет какво да правя
дал Бог всеки му най-много на наз
-
- новобранец
Нямаш никакъв проблем имам приятел който е по едър от теб и си купи страхотен неопрен на cresi пробва и един imersion и му беше точен на размер обаче нещо единия шев му обивал дето вика колегата питай Добри ( Dobs )от spearfish.org той със сигурност ще измисли нещо. И после се похвали с новата придобивка тук
...пичове да ви питам , да слагам ли вече 5 тицата , че със зимния си неопрен заврях последния път ???
-
- ще става разбирач
- Аз съм 198,и съм 125 кг.В момента. Ползвам скуба неопрен на кресси суб 7мм.,но отдавна го купувах,и магазина вече не съществува.Тогава пробвах да се нацедя в имерсион 7-ца,но долницата не ми стана.За вендуза не смея да мечтая да вляза.rogera написа:а нещо друго аз нямам неупрен поради големия си ръст тежа 120 кг и съм 193 висок имам ли някакъв шанс някога да се сдобия с неупрен дайте съвет какво да правя

Без ръкавици и бота с разпрана пета+неопрен с цип=повече от три часа не усетих студ.Атака с 5мм в плиткача и да пишеш.Булти написа:...пичове да ви питам , да слагам ли вече 5 тицата , че със зимния си неопрен заврях последния път ???

Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
- Jack Daniels
- разбира нещата
ами Булти, като лягаш вечер го събличайБулти написа:... че със зимния си неопрен заврях последния път ???

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- alex_vp
- научил се да хвърля
Булти, аз съм с петица и си изкарвам спокойно 4-5 часа във водата. Пък ми се струва, че и ти не си от зиморничавите, така че й е време на петицата 

...мерси пичове...хем и по малко олово ши слагам 

Много от фирмите които правят "хубави" неопренови костюми предлагат опция -шиене по поръчка, като цената се оскъпява с около 20-30евро -само !
Така че независимо от килата и размера -всичко е възможно.
Така че независимо от килата и размера -всичко е възможно.

Митак от един месец влизам с петицата на Нава издържам по около 3-4 часа, не е никакъв проблем. Вчера влизах на буната на хотел Нои, от 10.30 до 14.15 без да усетя студ. За жалост ударих само една риба, беше мътно , видимост около 2.50 метра, имаше риба , ама нали съм още новобранец. За мои късмет се появи един колега Митко, които ми обясни доста тънкости в занаята. Надявам се че следващия път ше бъде по добре. На слука на всички.
Пашата обича смелите.