Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Двудневен излет на яз.Голям Беглик
Двудневен излет на яз.Голям Беглик

Здравейте колеги,бях на прекрасен двудневен риболов на яз.Голям Беглик.За мен риболова е успешен,защото съчетах любимото си занимание(в което имам още много да уча) с невероятната природа на Родопа планина.С трофейни екземпляри не мога да се похваля (даже много хора ми се смяха като разбраха,че отивам на язовир,където рибното богатство е много бедно и разпръснато по многобройните ръкави),но костура се отчиташе добре,особенно вечер 18-20 часа и сутрин 8-10 часа,явно тогава се завърташе пасажа и просто не можехме да смогнем с жена ми,общия улов беше около 35 риби,половината си плуват,а другата половина ги изпържихме за останалата част от компанията(ние с жена ми не ядем риба)!Имаше епизодични удари от червенопека,но мястото,където бивакувахме беше доста дълбоко и бе явно,че се обитава предимно от костур.Хванах една пъстървичка,която веднага си пуснах.Пробвах на какво ли не(захранка"Езеро" на пружинка,бял,земен,малка рибка,жито),рибата кълвеше само на торен и червеноперката и костура и единствената пъстърва!От мен толкова:едно невероятно спокойно място и слука прилична и най-важното далече от градския шум,навалицата и чалгата!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Двудневен излет на яз.Голям Беглик
Браво чудесна природа пак и риба си хванал!!Успехи.

Където качеството е от значение!
-
- фен клуб-скобар
Така трябва. Браво
Снимките са супер особено последната 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- и господ не е толокова добър
Красота 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Тая снимка (с конете) много ми хареса. Колега Pavkata 1977, имаш ли я с по-висока резолюция, направо бих си я сложил за фон.vlado-fidera написа:Така трябва. БравоСнимките са супер особено последната
Разбира се, ако си съгласен

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Димо,разбира се ,че нямам нищо против,но това е реалната резолюция на снимката(апаратчето ми е старичко).
- nikidilov
- ще става разбирач
Хубаво излетче,браво !
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
ОК, благодаря, все пакPavkata 1977 написа:Димо,разбира се ,че нямам нищо против,но това е реалната резолюция на снимката(апаратчето ми е старичко).

Успехи и занапред!
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...