Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Цървула маратонка не става.
Модератор: bobopeli
Цървула маратонка не става.
Случката стана на Домлян в събота.Та стоя си аз и съзерцавам умно плувката,по едно време едно приятелче ми вика да отида да видя как се шлеват и пребират малки шаранчета по 200-300гр.Бачо от Пловдив са ненаял на риба.Обадих ме се по телефона и горските бяха изпратени на пожар.Да ама не,Бачо хитър като лисица,при проверката най нагло заяви,че сега пристига и живарника с шаранчета не е негов.Горските пуснаха рибетата и прибраха живарника.На въпроса що така,одговора беше че нищо немогат да направят.А пък в неделя на р.Стряма целия парашутен полк беше за риба.Нямаше въдица без парашут.
Ето какво ми одговориха от ИАРА на мое запитване.
Вместо да пишете в последствие във форума е по добре да ни алармирате на момента, защото само така могат да бъдат спряни бракониерите.
Чл.29 от ЗРА - Органите на държавната власт и местното самоуправление, органите по чл.10, ал.1 и чл.11 и лицата по чл.17 и 22 са длъжни да оказват съдействие на служителите на ИАРА пр изпълнението на служебните им задължения по опазване на рибните ресурси.
ЧЛЕН 22 СТЕ ВИЕ, ЛЮБИТЕЛИТЕ РИБОЛОВЦИ!!!!
ЗА КОНТАКТИ С НАС :
КАПИТАН БЕЛЧЕВ: 0887 212 973
ИНСПЕКТОР ЦОНЕВ: 0885 111 887
Само немога да разбера как ще ги спрат бракониерите като са безсилни и стават само да проверяват билети.
Ето какво ми одговориха от ИАРА на мое запитване.
Вместо да пишете в последствие във форума е по добре да ни алармирате на момента, защото само така могат да бъдат спряни бракониерите.
Чл.29 от ЗРА - Органите на държавната власт и местното самоуправление, органите по чл.10, ал.1 и чл.11 и лицата по чл.17 и 22 са длъжни да оказват съдействие на служителите на ИАРА пр изпълнението на служебните им задължения по опазване на рибните ресурси.
ЧЛЕН 22 СТЕ ВИЕ, ЛЮБИТЕЛИТЕ РИБОЛОВЦИ!!!!
ЗА КОНТАКТИ С НАС :
Само немога да разбера как ще ги спрат бракониерите като са безсилни и стават само да проверяват билети.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Цървула маратонка не става.
За жалост не могат да се спрат

-
- учете се от него
Могат! Следващия път няма да дойде горското , а полицията по "сигнал" за нападениие и заплаха на бракониери !!! Някой ще седи 72 часа на "трамвая" , отделно ще да е "оказал съпротива" на органите на реда при задържане.... Ама тогава ще дойде и Рз БОП и не ми се мисли , че на тоя пич няма да му седи шапката на тиквата поне един месец без да пада самаfelippemassa написа:За жалост не могат да се спрат

Ебаси кълцалниците , ама и аз съм си за

п.п. това е в събота , вчера е било същото- наситено некарловско присъствие и прибиране на всичко!
Това телефоните за Пловдивска област ли са?Разправят,че хората на Гробаря пускали вече мрежи.Миналата година нали уж той пуснал зарибител и сега си ловят уж тяхната риба.Вадели и линчета и толостолобчета да ги еба и катилите 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- учете се от него
Иначе за Домлян , голяма активност в темите и въпросите за язовира. Тук , в тази тема - " пас" , ми трия всичко което съм писал за яз. Домлян и дано да не се срешна с някой " колега" там!!!! Айде със здраве 

-
- разбира нещата
Има колеги които събират информация и после може да не са те но все са споделили с някой техни познати ,те пък на други и бракониерите цъфнат на точното място
Страх ме е да дам вече някоя информация
За жалос не намерих време да отскоча до Домлян.

Страх ме е да дам вече някоя информация

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- учете се от него
Колега , с огромна радост ще отскоча с теб до Домлян !Ще те държа в течение за положението там!георгиев59 написа:Има колеги които събират информация и после може да не са те но все са споделили с някой техни познати ,те пък на други и бракониерите цъфнат на точното място![]()
Страх ме е да дам вече някоя информация![]()
Илия.
-
- ще става разбирач
колега IDA след като прочетох последния ти репортаж за домлян ми мина през главата че няма начин някой идиот да не отиде и да осере работата и ето че е станало
ние българите не ставаме за нищо....

-
- научил се да хвърля
Ами така е аз се чудех преди що никой не дава инфо за неплатени а ето ква била работата , веднага панаир и бракониери
Самоче IDA не обвинявай само колегите от Пловдив,не само те хапват маломерни шаранчета
ааа явно и мене ме смяташ към тях ?

Самоче IDA не обвинявай само колегите от Пловдив,не само те хапват маломерни шаранчета

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
снимаш и показваш после 20 кила гипс в една кофа(вода бол)джап с двата крака и като стегне у гьолаshekira написа:.Да ама не,Бачо хитър като лисица,при проверката най нагло заяви,че сега пристига и живарника с шаранчета не е негов. рибетата и прибраха живарника.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Абе чета и на мен ми кипи отвътре.В събота ходих на едно свободно язовирче,което се намира след с.Братя Даскалови по посока Брезово.Там има един забранен частен и водата след него влиза в този.Та там,точно срещу мен пристигна една зелена Уазка с трима селски дембелаци и необезпокоявани от нищо си извадиха една мрежа и преградиха устието.Почакаха около 2ч,през което време си говореха на висок глас,от което даже разбрах,че единия се казвал Митьо Ганев и бил шофьор на камион.Нямаше как да звънна,защото телефона ми го нямаше в мен.Та изкараха мрежата и на нея се бяха нанизали няколко каракуди.Говедата обаче решиха,че трябвало да изкарат шаран,та забегнаха към стената.Както се очакваше не хванах нищо при тая наплашена риба,ама си мисля,що не съм взел една пушка,че както съм и точен в стрелбата........
тези номера за цялата страна ли са?shekira написа: ЗА КОНТАКТИ С НАС :
.
не ще, не ще па спре
За обл.Пловдивelmur написа:тези номера за цялата страна ли са?shekira написа: ЗА КОНТАКТИ С НАС :
.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- учете се от него
Днес имахме дълъг разговор с колегата , точно се беше върнал от Домлян- тия шаранчета там растът не с дни а с часове- моля не ги зяносвайте , още на есен те са ваши и в норма!!! Коментирахме и и за това какви са дебелаци , пък нямат грам мазнина- ами лапат протеини вероятно....
Тоя бракониерски номер -" живарника не е мой" ме шашна
Аз си изтрих постовете в темите за Домлян и имам много вълнуващ и пикантен поток на л.с. от "потребители" , имаше даже и в публичното пространство.... но в друг подфорум и в друга тема...
Кога ли и аз ще изперкам и на някой ще му направя главата на "ъндърграунд" по водоемите , и то професионално , то не "кога" , ами следващия път , точно!!!!!!
Тоя бракониерски номер -" живарника не е мой" ме шашна

Аз си изтрих постовете в темите за Домлян и имам много вълнуващ и пикантен поток на л.с. от "потребители" , имаше даже и в публичното пространство.... но в друг подфорум и в друга тема...
Кога ли и аз ще изперкам и на някой ще му направя главата на "ъндърграунд" по водоемите , и то професионално , то не "кога" , ами следващия път , точно!!!!!!
- Бисо
- сериозен играч
Това ще е повече от успашен,но някак си ми се иска и аз де съм с теб,па въдици може и да не вземам....IDA написа:Днес имахме дълъг разговор с колегата , точно се беше върнал от Домлян- тия шаранчета там растът не с дни а с часове- моля не ги зяносвайте , още на есен те са ваши и в норма!!! Коментирахме и и за това какви са дебелаци , пък нямат грам мазнина- ами лапат протеини вероятно....
Тоя бракониерски номер -" живарника не е мой" ме шашна![]()
![]()
![]()
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.