Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Легло INTEX - крачна помпа
Модератор: dantho.mihov
- dunedanetz
- научил се да хвърля
Легло INTEX - крачна помпа
Колеги да ви попитам нещо - значи, преди 2 месеца някъде си купих ей тва легълце на Интекс http://www.bgbazar.com/product.php?id=7853&pic=1 с вградена ел помпа. Е да ама къде ти ток по язовирите - ще спиме на него в палатката. Та днес се обадих пак да питам - пак нямат крачна помпи в тоя сайт. Та да попитам колеги, откъде да си купя крачна помпа за такова легло, трябва ми до четвъртък да имам помпата, че в петък вечерта отлитаме на палатка до неделя, а тва е единствената ни алтернатива за спане
Чувал съм, че в Метро продавали такива легла Интекс, дали има и помпи за тях там, или в Практикер? А дали обикновенна помпа такава за дюшек или лодка ще стане за тва легло - не му и е малко голям отвора?.
В един друг форум викат, че имало помпи в некъв голям детски магазин до Билата на България, ама аз да си попитам в нашия си форум

Чувал съм, че в Метро продавали такива легла Интекс, дали има и помпи за тях там, или в Практикер? А дали обикновенна помпа такава за дюшек или лодка ще стане за тва легло - не му и е малко голям отвора?.
В един друг форум викат, че имало помпи в некъв голям детски магазин до Билата на България, ама аз да си попитам в нашия си форум

Re: Легло INTEX - крачна помпа
Отиваш в Метро и ще намериш няколко вида помпи,аз дюшека си го взех от Практикер,а помпата от Метро.
- dunedanetz
- научил се да хвърля
Цената въобще няма значение - дали е 10 или 20 лева все тая - важното е да я купя тая вечер. Начи в метро ги има - а стандартни ли са, или са с някакъв по-голям накрайник, че да не купя нещо друго.
П.П. За Метро как седят нещата - нямам карта, не съм ходил от повече от половин година там, досега все с дневна карта съм влизал, дет ги правят на входа, ама сега един колега вика, че дневните карти са ги премахнали и не издават вече такива.
П.П. За Метро как седят нещата - нямам карта, не съм ходил от повече от половин година там, досега все с дневна карта съм влизал, дет ги правят на входа, ама сега един колега вика, че дневните карти са ги премахнали и не издават вече такива.
- patter
- вече хвърля и на тежко
В Пикадили имат два вида помпи - ръчни и крачни на цена около 10лв. Мисля че и в София имаш някъде Пикадили.
-
- вече хвърля и на тежко
В краен случай става и с помпата на колата,но ти трябва още някой да ти притиска накрайника на помпата към отвора на дюшека.Пробвал съм го и става 

-
- новобранец
Относно Метро... Взимаш картата от някой приятел и отиваш да пазаруваш. А също така, може да идеш с него, но той трябва да те е написал като един от петте представителя, които могат да ползват картата. Нещо такова беше, повече информация: http://metro.bg/pages/2100.aspx?0
-
- фен клуб-скобар
Влизаш в Метро ,много забързан (щото на входа ти искат карта)Казваш жената ,ей сега влезна.
Отиваш взимаш помпата и отиваш на касата.Там се нареждаш и като ти дойде реда ,искаш картата(учтиво
)
на мацката
зад теб.Досега са ми отказали само един път.
Иначе имам карта ,ама все я забравям.
Аз си купих крачна помпа за 7 лв и съм много доволен.
Отиваш взимаш помпата и отиваш на касата.Там се нареждаш и като ти дойде реда ,искаш картата(учтиво

на мацката

Иначе имам карта ,ама все я забравям.
Аз си купих крачна помпа за 7 лв и съм много доволен.
-
- вече хвърля и на тежко
В практикер има помпи на батерия и става по барзо надуването 

-
- и господ не е толокова добър
Има ги и в била,поне старозагорската.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Днес си купих два дюшека от същите и една помпа.
В Пловдив ги намерих в Кауфланд .Крачните са по 7лв а ръчните по 9лв и са със по три различни по диаметър накраиници .
В Пловдив ги намерих в Кауфланд .Крачните са по 7лв а ръчните по 9лв и са със по три различни по диаметър накраиници .
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
ебати, само аз ли още нямам таквозз соурожение

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
престанете с ръчните глупости,правиш едно преходче от ауспуха на колата до лодка/дюшек ,форсираш ,и за 30 секунди е надут!
Птредимства:топло ,(като легнеш),бързо,не се налага да талкираш през време ,(газовете са мазни И ПЕПЕЛИВИ)
недостатъци: не е тестван метода за дюшека ти,но винаги има първи път!!!!
УСПЕХ
МЕТОДА Е ГАРАНТИРАН НА рУСКИ ЛОДКИ
Птредимства:топло ,(като легнеш),бързо,не се налага да талкираш през време ,(газовете са мазни И ПЕПЕЛИВИ)

недостатъци: не е тестван метода за дюшека ти,но винаги има първи път!!!!
УСПЕХ
МЕТОДА Е ГАРАНТИРАН НА рУСКИ ЛОДКИ

-
- научил се да хвърля
Е те тая идея с аспуха е най добра
, но наи добре ползвай компресор за кола за помпене на гумите перфетно върщи работа и не се мориш грам 

- dunedanetz
- научил се да хвърля
Благодаря на всички! Всех от бащата на гаджето картата, то те сега не са ония сините хартиени, ми кат дебитни карти, мани мани
Земах си една помпа за 10 кинта. Всичко става, имам и за гуми, ма тия компресорчета от по 20 лева са афиф, тва ми е второто, лесно се чупят, та искам да съм си подсигурен и с ръчна попмичка - 10-ина лева, има всекакви модели в Метро. Още един път мерси.

Браво решил си проблема кардиналноdunedanetz написа:Благодаря на всички! Всех от бащата на гаджето картата, то те сега не са ония сините хартиени, ми кат дебитни карти, мани маниЗемах си една помпа за 10 кинта. Всичко става, имам и за гуми, ма тия компресорчета от по 20 лева са афиф, тва ми е второто, лесно се чупят, та искам да съм си подсигурен и с ръчна попмичка - 10-ина лева, има всекакви модели в Метро. Още един път мерси.

Никога на колене пред когото и да е.