КЕПЧЕ ??

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

КЕПЧЕ ??

Мнение от chirusa_bg »

Колеги какво ще кажете за кепчето по време на риболова с директен
телескоп , аз винаки като не го сложа до мене ми клъвва някоя дърта каракуда поне :roll:
при вас как е , какво ги правите по едрите риби като няма кеп ?
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Re: КЕПЧЕ ??

Мнение от MapuaH »

Ami edinstwennoto , koeto mojesh da napawish e da imash malko poweche spokoistwie i tarpenie pri wadeneto na goljama karakuda ili kakwoto goljamo se e zakachilo na kukata ti :)))) Drugoto reshenie e da nagazish do gardi vav vodoema i da se opitash s pomoshtta na racete si da ja izwadish, koeto spored men ne e mnogo udachno , zashtoto si predstawi , ako si na zimen ribolov i nawan e - 10 :)))) Za men nai-realnoto i tochno reshenie e da si razganesh kepcheto oshte predi da si zapochanl da lovish, za da ne badesh iznenedan neprijatno s kasane na takama ili otkachwane na riboka w poslednija momoent :)))) Wse pak za towa si si go kupil , za da ti e ot parwa pomosht :)))) 8)

p.p : Izvinjawam se za leatinicata, no w momenta jiweja w Germany i na komputara , na koito sam sednal njama kirilica...... sorry oshte wednaj.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Мариане , гледам че си от Перник , на Арката си скъсах нервите първо седнах бз кепа до мене една две бабушки и после честито 300-400 каракуда , измъкнах я и реших че е време за кепа след 10-12 бабушки нещо спря и реших да мръдна няколко метра . първо замятане 700-1000 гр каракудка и тука вече само я разгледах ,до вечерта още една видях по същия тъп начин
Аватар
vali.67
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vali.67 »

Ре кепче
Ми разбира се ,че с кепче е нормално да се ходи на риболов ,в смисъл не само да го носиш щото както казва един мой приятел ако не го ползваш по-предназначение и точно навреме и на място ,по-добре после като изпуснем някоя рибка :( да тръгнем покрай водоема да гоним пеперуди : :Д
То нали на това му е кефа и е част от спектакъла ,да подложиш кеп на рибка която си надхитрил
Наслука
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: КЕПЧЕ ??

Мнение от 6tukata »

chirusa_bg написа:Колеги какво ще кажете за кепчето по време на риболова с директен
телескоп , аз винаки като не го сложа до мене ми клъвва някоя дърта каракуда поне :roll:
при вас как е , какво ги правите по едрите риби като няма кеп ?
ми то не се закачат много едри,а иначе с кука,или кепче от колеги!
Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »

Като няма кеп, режа влакното... На морето така хванах 4 килограмов кефал и никой нямаше кеп и рибата си отиде... :cry:
колкото повече вали, толкова повече вали
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Без значение дали ловя на леко или тежко, винаги първата ми задача е да си разпъна кепа. Ако съм за няколко дни нося 2 кепа. Един мачов и един за голямите тупалки. Подреждам си ги да са ми на най-удобното място и след това всичко друго.

За това как да вадим риби, ако няма кеп..... :roll:
Ако брега е полегат просто издърпай уморената, полегнала риба до брега, но ако е стръмно...............нямам представа какви гимнастики трябва да правиш :wink:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Абе Жоро да не си ме гледал , последния път като бях без кепа :oops: :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
ikg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ikg »

Едно от първите неща, като отида на водоема, преди още да съм разпънал въдицата е да си разпъна кепа. Почти винаги ми влиза в употреба, щото ловя с тънки влакна. А ако се наложи да се вади голяма риба без кеп - не знам, може би просто не се вади.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Едно време старите маистори ползваха някаква техника на ловене за очите ама баш шаранджиите могат да осветлят въпроса 8)
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

Преди да се започне с хвърлянето на въдицата задължително се разпъва кепа хвърля се живарника във водата.Е това трябва за мен да се изпълни първо а след туй каквото майсторлъка покоже :lol:
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Аватар
[ScoTT]
новобранец
новобранец

Мнение от [ScoTT] »

И после :partyman: :smt030 :smt023 :D :D :D :D :D :D :D
Аватар
mishkar
новобранец
новобранец

Мнение от mishkar »

zograf написа:Преди да се започне с хвърлянето на въдицата задължително се разпъва кепа хвърля се живарника във водата.Е това трябва за мен да се изпълни първо а след туй каквото майсторлъка покоже :lol:
И да си обърнеш шапката с козирката назад, за да си помисли рибата, че си отиваш.... :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”