КЕПЧЕ ??
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
КЕПЧЕ ??
Колеги какво ще кажете за кепчето по време на риболова с директен
телескоп , аз винаки като не го сложа до мене ми клъвва някоя дърта каракуда поне
при вас как е , какво ги правите по едрите риби като няма кеп ?
телескоп , аз винаки като не го сложа до мене ми клъвва някоя дърта каракуда поне

Re: КЕПЧЕ ??
Ami edinstwennoto , koeto mojesh da napawish e da imash malko poweche spokoistwie i tarpenie pri wadeneto na goljama karakuda ili kakwoto goljamo se e zakachilo na kukata ti
))) Drugoto reshenie e da nagazish do gardi vav vodoema i da se opitash s pomoshtta na racete si da ja izwadish, koeto spored men ne e mnogo udachno , zashtoto si predstawi , ako si na zimen ribolov i nawan e - 10
))) Za men nai-realnoto i tochno reshenie e da si razganesh kepcheto oshte predi da si zapochanl da lovish, za da ne badesh iznenedan neprijatno s kasane na takama ili otkachwane na riboka w poslednija momoent
))) Wse pak za towa si si go kupil , za da ti e ot parwa pomosht
)))
p.p : Izvinjawam se za leatinicata, no w momenta jiweja w Germany i na komputara , na koito sam sednal njama kirilica...... sorry oshte wednaj.

p.p : Izvinjawam se za leatinicata, no w momenta jiweja w Germany i na komputara , na koito sam sednal njama kirilica...... sorry oshte wednaj.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мариане , гледам че си от Перник , на Арката си скъсах нервите първо седнах бз кепа до мене една две бабушки и после честито 300-400 каракуда , измъкнах я и реших че е време за кепа след 10-12 бабушки нещо спря и реших да мръдна няколко метра . първо замятане 700-1000 гр каракудка и тука вече само я разгледах ,до вечерта още една видях по същия тъп начин
- vali.67
- новобранец
- Обратна връзка:
Ре кепче
Ми разбира се ,че с кепче е нормално да се ходи на риболов ,в смисъл не само да го носиш щото както казва един мой приятел ако не го ползваш по-предназначение и точно навреме и на място ,по-добре после като изпуснем някоя рибка
да тръгнем покрай водоема да гоним пеперуди : :Д
То нали на това му е кефа и е част от спектакъла ,да подложиш кеп на рибка която си надхитрил
Наслука
Ми разбира се ,че с кепче е нормално да се ходи на риболов ,в смисъл не само да го носиш щото както казва един мой приятел ако не го ползваш по-предназначение и точно навреме и на място ,по-добре после като изпуснем някоя рибка

То нали на това му е кефа и е част от спектакъла ,да подложиш кеп на рибка която си надхитрил
Наслука
-
- научил се да хвърля
Re: КЕПЧЕ ??
ми то не се закачат много едри,а иначе с кука,или кепче от колеги!chirusa_bg написа:Колеги какво ще кажете за кепчето по време на риболова с директен
телескоп , аз винаки като не го сложа до мене ми клъвва някоя дърта каракуда поне![]()
Кефал-ти мислиш за всичко 

-
- ще става разбирач
Без значение дали ловя на леко или тежко, винаги първата ми задача е да си разпъна кепа. Ако съм за няколко дни нося 2 кепа. Един мачов и един за голямите тупалки. Подреждам си ги да са ми на най-удобното място и след това всичко друго.
За това как да вадим риби, ако няма кеп.....
Ако брега е полегат просто издърпай уморената, полегнала риба до брега, но ако е стръмно...............нямам представа какви гимнастики трябва да правиш
За това как да вадим риби, ако няма кеп.....

Ако брега е полегат просто издърпай уморената, полегнала риба до брега, но ако е стръмно...............нямам представа какви гимнастики трябва да правиш

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Абе Жоро да не си ме гледал , последния път като бях без кепа

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Преди да се започне с хвърлянето на въдицата задължително се разпъва кепа хвърля се живарника във водата.Е това трябва за мен да се изпълни първо а след туй каквото майсторлъка покоже 

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.